Захожу і бачу що Маруся-Мама в бані:eek::eek: а потім Зануда:eek:, а вже як ЛІлю в бані побачила, то згадала що 1 квітня. З.І. допоможіть розіграти чоловіка
А я побачила спочатку, що забанили Лілю. Ото здивувалась - як це Супер модератора-то!!! Почала шукати, за шо ж це її так, а потім побачила, що і мене забанили, і інших також... ха-ха-ха, зрозуміла... А мене в дитинстві тато теж одинаково дурив - кожного ранку підходив до вікна і казав "Сніг випав!!!"
цікава така "банна" гілка - хто не напише - відразу в баньку а Мартіні попаритися не хоче? а то якось не за компанію )
ну от і я уже в бані, добре, що жартома! Правда - здогадався одразу, що 1-ше квітня... ВІТАЮ УСІХ ІЗ СВЯТОМ!!! Хорошого вам настрою!
Розігриш З нагоди такого "смішного " свята, пропоную поділитися розповідями про те. як розігрували вас або як розігрували ви. От я вже пів дня не можу придумати як мені розіграти свого коханого.
а в нас сьогодні подвійне свято: в чоловіка ДН і в донечки іменини. Так що сиджу я на кухні і ріжу салатики. А поміж тим до вас заглядаю
а я було повірив, що в банять реально - тобто першоквітнево, але по-справжньому... лише потім допер, коли написав чергове повідомлення, що то розіграш
Ага, я так глянув дівчат там так багато,думаю ну зараз нахуліганю,мо і мене туди відправлять Не встиг,тільки подумав, як вже в бані. Тільки от нема там нікого P.S. Минулого року,пам*ятаю,то було на добровільній основі. За то по справжнього на кілька годин
Тема стара як світ,але можете спробувати : Привіт,коханий! Терміново потрібна твоя допомога. Мої друзі сьогодні вечором змушені затриматися у Львові (він же зі Львова,якщо не помиляюсь), допоможи їм з ночівлею,будь ласка. Годувати їх не потрібно,тільки переночувати і два місця на стоянці організувати (вони на двох Мерсах приїдуть).Спокійні нормальні люди. Наперед дякую. P.S. Про всяк випадок,якщо треба, їх фотки тут: http://www.farpost.com/5045/58/myfriend.jpg
что у нас, дорогие львовяне происходит? надеемся, вы слыхали об Одесской Юморине? так вот, в этом году она юбилейная, 35 Каждый год у нас перекрывается Дерибасовская, и всюду клоуны-рожки-смех, концерты))) вот немного инфы, кому интересно "1 апреля по старой доброй традиции в Одессе состоится юбилейный, 35-й праздник юмора - "Юморина-2009". В этом году организаторы обещают ещё больше шуток, развлечений, известных сатириков и веселья, надеемся, что погода не испортит праздник. Программа Одесской Юморины: 10.00 - Открытие памятника И. Ильфу и Е. Петрову во Дворике Литературного музея; 11.00 - Праздник украинского юмора "Гуморинка" на Площади возле Воронцовского дворца; 12.00 - Торжественное открытие "Юморины-2009" на Думской площади; 12.20 - Театрализованное шоу "Одесса забивает первый гол в чемпионате Европы-2012" на Потемкинской лестнице; 12.30-16.00 - Театральная программа "Именины Юморины". Выступления творческих коллективов на Театральной площади; 18.00-21.00 - Гала-концерт при поддержке Министерства культуры и туризма Украины на Театральной площади; 12.00-16.00 - Развлекательная программа "Чисто одесские аттракционы" на Греческой площади; 12.40-15.00 - Караоке возле Дюка "День рождения фаршированной рыбы" Приморский бульвар; 16.00 – "Всемирная премьера песни Юморины" ул. Дерибасовская; 16.10 - Карнавальное шествие Соборная площадь: ул. Дерибасовская ул.Ришельевская ул.Пантелеймоновская Привокзальная площадь Куликове поле 17.00-22.00 - Гала-концерт "Смех сквозь цирк" на Куликовом поле при участии: "Студии-95 квартал"; театра Елены Воробей; Юрия Гальцева и Геннадия Ветрова; комик-труппы "Маски»"; группы "Eruptіon" (Великобритания); группы "Quest pіstols"; артистов Санкт- Петербургского "Смешного театрика"; артистов московского цирка; писателей-сатириков. 22.00 - Фейерверк по окончанию Гала-концерта; 22.05-23.00 – Дискотека на Куликовом поле." фото УНІАН)