"-03" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Katrin, 27 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zirka

zirka Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Нам радили ніякими милами не підмивати дитину!. Сама вода і все. Може в Америці і є справжні йогурти, а в нас немає, бо йогурт якій містить бактерії не може містити часточки фруктів і зберігатися більше 3-х діб.

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас є чистий з живими культурами. То я його їй і годую. А ще у нас є спеціальний дитячий.

Діржджі я їй точно не даю, вона навіть хліба не любить. А з солодкого то лише фрукти, а печенька вона в нас не їсть. Вона в нас мясна дитин :D

• Подобається Подобається x 1
  3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Маруся, а яка саме молочниця, така як "жiноча" чи ти кажеш про yeast diper rash? В моєї два рази той дайпер раш був, довго не проходило. I один раз вiд того що молочниця в ротику була.

I ще, якщо вона ходить в памперсах, то ... а нi, чекай вона ж в садку.... ну коли вона дома, то знiмай тi памперси бо деколи вiд парiння yeast може розвинутись.

YoBaby? ;)

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Воно таке і то і друге в купі. В нас в ротику ніби нема, але онтой на дупці, то страшне було... аж синя вся була та бідна дупця. А воно солодке там руці пхає пробує поскрабати.

А вдома вона в нас голясиком бігає... то лишень поза-хатою вони за голову лапаються що дитина без памперса не може бути. Сама знаєш які тут недоумки нераз трапляються.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ну, на дупку я поради маю, бо сама боролась два рази, а по жiночому, такiй манюнi не знаю як допомогти, я б сама теж скорше всього була розгублена :sad: дуже шкода.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)