"-03" Хворіє дитина. Поради.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Katrin, 27 лип 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: "-03" Хворіє дитина. Поради.

Наскільки пам"ятаю (з того що читала колись), набута кривошия може появитися в 1-5 місяців внаслідок того, коли дитина більше лежить на одному боці, підходять до дитини з одного боку. Тоді м"язи розвиваються "несиметрично". Якраз таку кривошию виправлять тренуванням менш розвинутих м"язів: переставляють ліжечко іншою стороною, кладуть іграшки з того боку, в який дитина не повертає голови.
    Щодо того, хто нам сказав, то про відповідь нашого педіатра я вже писала. Шукала по книжках інформацію, а якби не почало проходити, то, звичайно, їхала би до Львова. Зараз в дитини все, слава Богу, нормально.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Йой!
    То скільки ж лежати тре? :)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та ми так місяць лежали :)
    Замало повертала я його на іншу сторону

4. levandivka

О-о-о!
    Тут, дійсно...
    Тяжкий випадок.
    Уявляєте, скільки масажів Іллі Муромцю робили..?

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

стілько навіть не порахую :D

Додано через 1 хвилину
    то не означає, що я його не перевертала чи не клала на животик, і носила, і гімнастику робили. Просто спав завжди на одному боці. З цього і проблеми

6. levandivka

Зі слів кого..?
    Мені видається, що "помилилися".

• Подобається Подобається x 1
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та ніби не помилилися, бо почав тримати голову похилену тільки на одну сторону, навіть фотографії такі є, а в іншу сторону не повертав, а закидав назад голову. Коли почали "заманювати" його іграшками з другої сторони, і до ліжечка почала підходити не з того боку, що завжди, то помаленьку то виправилося.
    а якщо і помилилися, то на майбутнє буду знати, що не можна до дитини підходити тільки з одного боку ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Женічка

Женічка Well-Known Member

у моєї манюні голова з одного боку ніби залежана, і одна сторона обличчя трішки виступає вперед(зараз це взагалі помітити важко, коли волоссячка було менше, то було помітніше). я ось до чого.
    педіатр, мама, бабусі, масажист, всі мені казали, що то я дитину увесь час на один бік клала перші місяці і голову залежали..........
    я думала думала як то могло статиь, не надумала.
    дитина була на ГВ, кожне годування нова циця, новий бочок, навіть вночі, коли на руки не брала, все одно ж цицю міняли........
    нещодавно познайомилась з чоловіковою бабусею і дядьком - така сама форма голови, як дві капельки, вся в чоловікову родину :) .....
    от і слухай тих всіх бабусь і педіатрів :)

• Подобається Подобається x 9
  9. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А можна детальніше?Бо щось не зовсім собі уявила ту гімнастику

Додано через 2 хвилини
    Маленькі діти(особливо коли їх вік біля 1 місяця)погано бачуть.Тому не реагують так як би нам треба було для лікування.Ми цими методами результату не добились.Нам допоміг масаж

10. levandivka

Звичайно!
    Але не тут, а в гілці з мого підпису.
    Ок?

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Люди, а хто порадить чим лікувати молочницю (Candida) не в роті.

12. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Ну, якщо не в роті, то тоді крем 1% Клотримазол та пігулки з такою ж самою назвою, а ще полівітаміни.

13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Попробуйте обліпіхову олію

14. Protskiv

Protskiv Member

Для лікування молочниці треба після підмивання хазяйським милом помазатися Кремом клотримазол. На палець і там поглибше. Так мене вчила лікарка. Дійсно помагає. Ні в якому разі не митися милом туалетним, бо буде гірше!

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

аууу, народ, який клотримазол?! в кого молочниця? в дитини (гілка ж дитяча)?

16. галичанка

галичанка New Member

Треба відновити нормальний баланс мікрофлори. Для цього перестати їсти солодке, яке так люблять винуватці молочниці і побільше кисломолочних продуктів. Лікарка радила підмивання кефіром.
    Якщо молочниця в дорослого - можна свічки вагілак, які складаються з кисло-молочних бактерій.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Як дитина може перестати пити молоко? Смішні, дівоньки :D:D А власне що лікарка виписала і таблетки і крем ось такий спеціальний на цю бактерію, а я проти годувати дитину хімією.
    Я її кожен день йогуртом напихаю і мию господарським милом, га, навіть в Америці таке є. Але он ще подумую може це їй ацидофіл купити? Бо вже третій тиждень ми виводимо цю біду.

18. галичанка

галичанка New Member

Молочниця не розвивається від молока. Дріжджі - збудники молочниці - люблять цукор, тому менше солодкого. А препарати нормальної мікрофлори тут доречні.

19. irushka

irushka Well-Known Member

Моя мала під час сну вже дві ночі не може дихати носом, хоча нежитю нема. Вдень все добре. Одночасно на тілі з`явились прищики (напевно алергія на виноград), чи може це бути якось пов`язано, тобто в носі може щось набрякати під час алергії?
    Що робити?

20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

запросто

усунути алерген в першу чергу
    аще перевірити, чи не засухо в хаті, може просто насихати всередині

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)