Фільм уже довгенько у прокаті, але досі нема відповідної теми. Це треба виправити . 2012 року Бондіана відзначає свій 50-й ювілей, тому фільм присвячений саме цій даті. 007: Координати «Скайфолл» Жанр: Бойовик, Пригодницький, Триллер Рік випуску: 2012 Країна: Великобританія, США В ролях: Деніел Крейг, Ральф Файнс, Джуді Денч, Хавьєр Бардем, Хелен МакКрорі Режисер: Сем Мендеc Дивилася минулого тижня Кінопалаці, дуже сподобався. Ці 2 години жодна думка, що не стосувалася фільму, не пролізла у мою голову - настільки сюжет захоплював. Там стрілялки, бійки, погоні, вбивства - як завжди, але дуже класно знято! Саме в цій частині бондіани зацінила Крейга як Бонда, в попередніх мені видавався не те щоб самозванцем,... просто тут він справді чудово зіграв роль . А Хав"єра Бардема не впізнала у ролі блондина-лиходія Фільм рекомендую для перегляду
нефайне кіно А мені ця Бондіада дууже не сподобалась Дарма потрачені 2 години в Кінопалаці Багато недоробок в сюжетній лінії, забагато кіпішу, а в кінці протуплене завершення зі смертю М Беее, Джеймс Бонд вкотре розчарував - рудий метр з кепкою Інакша справа - Пірс Броснан - респект і уважуха - виглядає шикарно, грає роль безподобно і взагалі красавець Шкода, що він вже не виконує цю роль Так що ця Бондіада на "любітеля" - я не раджу
Тю, я в політиці не гуляю, так шо не те ))). Я так розумію, що до чого придертися Ви б однаково знайшли, адже роль Бонда виконував А от якби , тоді ніяких недоліків у сюжеті не шукали б, хіба не так? А взагалі, Пірс уже застаренький для ролі Бонда.
Круті не актори, а їхні дублери та костюмери, візажисти, майстри освітлювання та зйомки... А вони - просто хлопці, які добре грають у крутих. Хоча в реальному житті ці люди можуть виявити "геройські" здібности - десь читала статтю, де було зібрано випадки, коли зірки комусь допомагали. Наприклад, Шварцнегер витяг з води потопаючого, а Пітт - фаната, який гепнувся у канал.
Звичайно, тому він вже не виконує роль Бонда Я висловила свою думку відносно Бондіади - мені останні серії не подобаються і все. Немає значення, хто в головіній ролі