ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. gonzik

gonzik Well-Known Member

я цілком згідний. маєте пропозиції хто це має бути?

2. kritikm

kritikm Well-Known Member

Буде більш правильно зібрати всіх і ген підрядника і представника власника і поговорити які причини і проблеми ... таку собі очну ставку

3. gonzik

gonzik Well-Known Member

я маю на увазі конкретні імена і контакти. я звязку з ними не маю нажаль

4. VadymF

VadymF Member

Я можу підійти в четвер до 11 або з 12 до 14.

5. rkc

rkc Well-Known Member

Від забудовника - Чеснокова Валентина Михайлівна або її відповідальний представник.
    Від генпідрядчика - це компетенція забудовника, він повинен назвати особу від (я так розумію) ТзОВ 'Наш край'.

І ще. Забудовник вже не виконав умови угоди, яку всі ми підписували з ним - не ввів в експлуатацію будинок та не передав його нам у власність до 1 жовтня 2014 року. Формально, вже кожний з нас може вимагати від забудовника через суд повернення інвестованої суми у ПОДВІЙНОМУ розмірі, як це передбачено в угоді. Тому мене дуже дивує така пасивність забудовника, який за таких обставин повинен був би докладати набагато більше зусиль.

• Подобається Подобається x 2
  6. kritikm

давайте якщо домовлятися про час то краще десь в районі 12-14 або після 18
    в угоді сказана без поважних причин чи якось так ...........

7. rkc

rkc Well-Known Member

1. Кращий час для зустрічі - після 15.00 або взагалі наприкінці робочого дня, бо у першій половині дня вирішуються оперативні питання на роботі.

2. В угоді (принаймні, моїй) жодних посилань на якісь поважні причини, котрі б дозволи ПРОДАВЦЮ не виконувати свої зобовязання, не має!

8. rkc

rkc Well-Known Member

Звичайно, не так важко зібрати інвесторів, оформити від них колективний позов і виграти справу у суді.

Але, по-перше, виграна у суді справа ще не означає реального повернення коштів (включно зі штрафом). Впевнений, що керівник і швидше за все (спів)власник небідної фірми Рундист знайде спосіб уникнути сплат.

По-друге, не думаю, що ми зацікавлені йти у суд. Все, що нам потрібно, це спонукати забудовника та генпідрядчика працювати інтенсивніше.

• Подобається Подобається x 1
  9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так, народ, без паніки! Який суд?! Ви хочете квартиру, чи як? Навіщо так песимістично дивитись на ситуацію і згущувати фарби? Мало-хто в теперішніх умовах здає вчасно, тим більше, що будинок немаленький, як і сам проект.

Сподіваюсь, скоро від Забудовника надійде відповідь, де нам роз'яснять ситуацю по поличкам.
    Будинок здадуть скоро, але дещо пізніше ніж у договорі - можливо, в грудні. Все до того йде.

Я не панікую і вам не раджу. Будьмо мудрішими...

10. rkc

rkc Well-Known Member

Мова не йде про паніку, а мудрість полягає в тому, що під лежачий камінь вода не тече :)

Теперішні умови є цілком сприятливі для успішного будівництва, бо квартири продаються у валюті чи її еквіваленті, тож знеціння гривні не впливає. Внаслідок економічного спаду (зменшення ринку) виробники буд.матеріалів зацікавлені в утриманні замовлень. Робоча сила теж стає дешевшою, бо меншає робочих місць, а військові дії у Львові не ведуться.

Насправді, все йде до того, що справжня здача будинку буде лише наприкінці весни. І так воно і станеться, якщо ми не вживемо якихось заходів.

11. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Якщо я правильно зрозумів, то будує Карпатбуд, в них перекриття як правило збірне, у вас моноліт, технології різні, моноліт влаштовується дещо повільніше, це зумовлено тужавінням бетону.

12. gonzik

gonzik Well-Known Member

я вважаю що пояснень чому будинок досі не здано може бути купа, ми тут сидимо і гадаємо. Я також не прихильник радикалізовувати ситуацію але принаймі відповіді на наші питання і адекватне пояснення ситуації потрібне.
    Тому пропоную для початку зустрітись з Ігором, бажано в обід (12-14), так як буде можливість оперативно запросити інших присутніх на будові.
    Можливо в Ігора не буде відповідей на всі наші питання, якщо так то це і буде підставою звертатись за поясненнями далі.

13. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ввести в експлуатацію будинок та передати його вам у власність то різні речі і попрошу на другому пункті ініціативних мешканців більше сконцентруватись. Також не дуже з тим поспішати, бо забудовник буде старатися будинок вам спіхнути на баланс ОСББ чим пошвидше. За більшими деталями зможу трохи проконсультувати.

14. rkc

rkc Well-Known Member

Та ні, там також моноліт. Але не в цьому справа. А в тому, що будівельні роботи там ідуть інтенсивніше. Зокрема, мені приходилось бувати на нашому будинку в 17.00-18.00, коли обєкт, інколи за винятком лише кількох робітників, фактично вже завмирав, не кажучи вже про роботу у суботу. Якщо є проблеми зі здачею в домовлені терміни, то працювати потрібно ІНТЕНСИВНІШЕ!

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Для початку можна і так. Повідомте конкретну годину (бажано після 14.00) і місце (ймовірно, біля будинку).

15. gonzik

gonzik Well-Known Member

Щойно говорив з Ігором. Він пррпонує перенести зустріч на пятницю, оскільки завтра буде вияснювати з юристом питання створення осбб щоб відразу мати відповіді до нашої зустрічі.
    В пятницю в першій половині дня буде добре?

16. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Можливо краще було б на вечір

17. rkc

rkc Well-Known Member

Звичайно, було б краще у другій половині дня, але ... повідомте тоді конкретний час і місце.

18. kritikm

Давайте десь на після обіду 15 -16

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Не забувайте, що вечером швидко темніє - в 5 вечора вже темно.

20. kritikm

чим скоріше тим краще щоб всі все і всіх бачили

а де твій аватар? :)