http://www.dw.de/на-переговоры-с-ме...18174766?maca=rus-rss_rus_UkrNet_All-4190-xml От і виникає питання: Чи він грає власну ролЮ, чи везе задумки від Путіна?
А я думаю, що такий аксакал у Путіна на побігеньках служити не буде. Скоріше всього, він має власний план урегулювання. Я вчора викладав посилання з цитатою. Ідея урегулювання уже витає в мережі: Путін мочить ополченців і козачків і виводить війська з Донбасу, а за це Україна відмовляється від Криму, Європа скасовує санкції. От тільки, по-перше, Порошенко не бажає відмовлятися від Криму, по-друге, вірити Путіну може лише людина, що народилась учора чи сьогодні. (Всі ці убивства бетменців - лише традиційна путінська імітація поступок). Одним словом, результати візитИ Назарбаєва до Берліну будемо спостерігати найближчим часом
Есть более реалистичная версия: не от Крыма, а от Севастополя. Недаром щас там вроде как обустраивают что то типа границы между ним и остальным Крымом.
Я - за. Краще вже хай так. Тим більше, є прецеденти, коли одне місто належало іншій державі, або було само державою. Виберуть собі Папу Севастопольського, який візьме собі ім"я французського святого Спойлер: Lucien Olivier Люсье́н Оливье́ (фр.Lucien Olivier, 1838—14 ноября1883 года,Москва) — поварфранцузского или бельгийского происхождения, державший в Москве в начале 1860-х годов ресторан «Эрмитаж»; известен как создатель рецепта известного салата, вскоре названного в честь своего создателя — «оливье».
интересные факты: 1. Меркель знает русский язык, потому что в каком-то году ездила на олимпиаду по русскому и заняла там 1е место. 2. не смотрите русскоязычный евроньюс. фраза "европейские банки отказали в выдаче кредитов российским компаниям" по-английски, в интерпретации "коллег" канала россия звучит так: европейские банки, вследствие кризиса утратили возможность кредитования зарубежных коллег.
Назарбаєв з Лукашенко недавно підписали угоду про військове співробітництво... минувши Росію... Гра це, чи дійсно пішла тріщина?
Я би не зміг зтерпіти обшуку... Слаіва Вальцману!!! View: https://www.youtube.com/watch?v=Ox0tSGxNZyc
Если бы при этом и убрать российские военные базы с Крыма, иначе все равно будут гадить регулярно и безконечно... Не думаю, что игра. Там просто Жириновский, этот "рупор Путина", рассказал где именно будут еще строить "русский мир". Вот Назарбаев с Лукашенко и поняли, что они на очереди...
Вони уже своє проспали. Особливо Лукашенко. Назарбаєв ще може потріпатись з допомогою Китаю. Але Китай хитрий і буде чекати поки Росія сама себе знищить.
Українська правда публікує статтю Джоджа Сороса Мудро дядько пише: Європі потрібно прокинутися і визнати, що її атакує Росія. Допомога Україні має також розглядатися як витрати країн ЄС на свій захист. У цьому контексті, обговорювані зараз суми виявляються незначущими.