Почитав я тут. Зрозумів ще одну велику відмінність між мешканцями Західної України та Лугандону. В Лугандоні моляться на ПР - бо то "Нашы пацаны! Усе будет Дамбас!". І пофіг їм на те що в ПР усі мільярдери та мільонери - крадії, коли домбасці останній ... без солі доїдають. Все одно як барани побігли і проголосували за "нашЫх пацанов!" А от тут ВО проявила себе погано - усе, на вихід. І пофіг на те що то "наші хлопці". Ментальність. На сході - Цар та бояри. А на заході - все таки Європа.
Ну не все так просто. Про-майданних сил на вибір багато, а анти-майданних тільки ОБ і коммі. Якщо б хтось створив анти-майданний/анти-европейський блок, який не був би пов'язаний з ПР та коммі, то вони б набрали багато голосів. І можливо ОБ пролетів би повз ВР як і коммі.
Хех ) Це не можливо. Якщо б таке пішло, то воно б виглядало аля - Русскій блок або Вітрєнко. Там немає нових людей та ідей.
На жаль, я з Вами годен. Ті ж самі комуністи, пролетіли повз ВР не тому що вони комуністи, а тому що їхня партія - це болото. Не має ні зрозумілої чіткої програми, ні нових облич, ні нормальної агітації. Взагалі нічого. Партія не робить нічого. Просто існує. При чому, саме у коммі досить великий досвід дієвої агітації. Тим самим морякам на "Аврорі", думка про бунт не сама прийшла в голову. Її туди поклали. Я що КПУ може запропонувати? Взагалі не зрозуміло хто їх фінансує і навіщо. Але я думаю, що скоро хтось таки з політиків зрозуміє. Що є великий шмат електорату, який проти політиків майдана, і не довіряють ОБ. Той хто це зробить, зможе створити досить сильну партію. Яка може і не буде претендувати на більшість у ВР, але зможе туди стабільно проходити і стати справжньою опозицією.
А якщо найгірший варіант...же Крим не повернули,же Донбас і Лугандонію також здали Москві,та і Харків з фабрикою танків також їм готовлять в подарунок,то шо? Це коли і "Самопоміч" також опиниться в "тисках" і нью-олігархи,та нью-ВР окажуться зрадниками і "майтками затрусять моцно",бо Рос'я никулярною бомбою всіх застрашить, і ЄС з гАмерикою на-купу,га-а? ПО ТЕМІ Бойовики 28 разів обстріляли сили АТО... Росія брязкає ядерною зброєю, провела випробування – західні ЗМІ http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/2/7042961/ То шо,будете бігти всі до Тягнибока і Свободи,чи до Стефка Бандери на могилу молитися і помічі для галицького люду-народу просити,жеби агресора нашої Галіції потовк,бо той москаль юж в Києві і через Буг готовий далі войско своє пхати,аж до Лємберга! То шо? Шо будете робити,га-а?? То-то Польща і Чехія юж в перестраху,та і німці варята виграють помалейку,як Юлька & Меркель! Ой,тішите(тішимо) себе тим що Правда і Свобода на землі є,а от захистити їх вже понад 350 років Неспроможні! Неспроможні,ОТ і ВСЕ! O co mówięnie?
А уряд з президентом в такий скрутний час що робитиме,га-а? Та скок,до Льондону,чи десь там ,по традиції і юж... Вікіпедія Уряд Української Народної Республіки в екзилі — державний центр, який внаслідок більшовицької окупації УНР перебував спочатку частково (кінець 1919 року), а з кінця 1920 року цілком — поза межами УНР, на території Польщі в Тарнові (деякі установи в Ченстохові); згодом осередками державних установ та їх дії були Варшава, а також Париж і Прага. ----- А Ми?
«А ви не смійтеся, люди добрі. Якщо вони будуть знати, що одного, другого, третього розстріляють за корупцію, як зловлять – то прибіжать і будуть все розказувати». (с)
Катрен про націонал-патріотів Раніш так помилялась лиш Польща, загнав нац-патріотів в маргінали. Тепер так роблять й в Україні, закривши для "Свободи" всі канали... ? Щоб русскі "дров" нам наламали?? www.youtube.com/watch?v=CIsuszurvDQ
Картин про Бандеру Лише один Із нас,в останній час, піднявсь достойно боронити Україну, як Патріот, і чесно,як Петлюра... щоб зберегти навік її єдину!
Чехи і Словаки ,які в 2-у Світову війну допомагали борцям з УПА,знову поруч з Українцями! ---- У Празі вимагали відставки президента Чехії через антиукраїнські заяви Понеділок, 17 листопада 2014 Кілька тисяч демонстрантів в центрі Праги вимагали відставки президента Чехії Мілоша Земана через його прокремлівську політику. Про це повідомляє Чеське радіо. Демонстрація проходила в тих же місцях, як і демонстрація студентів 17 листопада 1989 року. Учасники використовували одне з популярних гасел 1989 року „Miloše do koše" (Мілоша в смітник), оскільки у президента Земана і тодішнього генсека ЦК компартії однакове ім'я. http://www.eurointegration.com.ua/news/2014/11/17/7027882/
Юрко, поясніть, яке відношення Свобода має до націонал патріотизму? Тільки язиком... і жодними ділами.
Ну як, Миху? Ось трошки вище інтервю з Мордою. Багато матеріалів про Пупса, Тягнибока, Фаріон, Мірошниченка. Партія багата ділами. Ось щось Юрко відмовляється ту інформацію читати. Може в штатах він має доступ до кращої інформації?