Рибалка

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Bodya, 21 лип 2009.

1. kutuz

kutuz Well-Known Member

Привіт! Тільки що приїхав з риболовлі.Були на платних ставах,так як триває заборона,рибаків там було стільки,що прогулявшись по березі озера,вірніше по тому,що знього сталось після затяжних дощів(по коліна в воді,в бахіли набрав води)шукаючи уловистого,а потім просто сухого місця,прийшлося користати тим,що попалось
    Таким чином виїхавши здому о 04-00,приїхавши на місце о 04-45. почали рибалити о 07-15.А саме цікаво,як себе поводить сторож(власник),він на вході збирає гроші,виписує квитанцію,а ти собі думай чи найдеш хоч якесь місце.Закинувшись і прочекавши до 12 години
    побачив першу покльовку,а за якись час ще одну.І ось результат
    Одним словом,якби не бродіння по болоті і спорчений настрій,то вийшов нормальний очередний прольот.:sad:;)

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та нормальний "колгоспник"! Пів-кіля?

• Подобається Подобається x 2
  3. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

А у них закриха з чекою.........:good:

4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну то Ви вже загнули на зимно.Може на знимці не добре видно,але цей колгоспник був довжиною десь 45-50см ніхто його не важив,думаю до 3кг мав.А пів кільові, на мою думку, напевно найкращий варіант,ну скажемо не 500 а до 1кг.:good:

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Не хочу вас образити,тай сам неуком виставитись,прочитав я ті слова швиденькоо_О,а значення їх не зрозумів:dntknw:Тому прошу вас пояснити зміст цих слів всім таким,як я але стидаються в тому зізнатись.Заодно і поспілкуємось:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. storozh

:drinks: закриха з чекою(граната, дынаміт) кілометрова удочка а може і 5км - це знаряддя браконьєрів....
    а посидіти біля води часу не вистачаэ, хоча сам у вільний час на причалі ремонтую елекричне обладнаня катерів.:)

6. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ні закрихи в них не було:nea::))),а тільки номальні середньостатистичні вудки,я виставив відео,там видно.Просто мали більше везіння,або дотримувались рибацьких забобонів(день перед риболовльою не їж риби,не брийся,з жінкою ні ні):haha:,а я це все проігнорував і посуті завжди ігнорую:tongue::haha:

7. storozh

діти в проесі........(на вечер поїхали комарів годувати)
    фідер......
    класика, моя улюблена.......

• Подобається Подобається x 4
  8. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ларжанка,Миколаїв,Стрий...Де ви всі поділись?Невже всі на курортах?!Ото людям везе:)А я збирався на риболовлю з ночівлею,та дарма,захворів.:sorry:Тапер лежу і тєшко мені,бо роботи назбиралось тай на рибу хочеться.Друзяки озвіться,розрадьте:)Пишіть бо гілка загнеться і будемо ми зимою щось жувати,а не переписуватись.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Ця корзинка з кришечкою,що на фото з права,абалденна річ.В неї можна положити прикормку(кашу) любої консенстенції і поред тим,як це робити можна досипати манки з сухарями(це в воді робить ефект світлої хмарки),що дуже любить риба і з далеку її бачить. Ефект такий самий робить тахнопланктон,або як його ще називають сухий мікропланктон.Цю корзинку можна спокійно закидувати навіть з неудачною мастиркою(зарідкою) і вона не розлетиться,що з простою пружиною вкрай важко зробити

• Подобається Подобається x 3
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Николаев тут! )))) Ура, Открылся Днепр, и как результат - выезд на хишника, по сравнению с которым все остальные рыбалки - не рыбалки (мнение субъективное прошу поклонников других рыбалок бланки удилищ и весла о мою голову не ломать)
    итак, выехали мы с кентом за Херсон, погода - супер, легкий бриз, периодичные облачка - суперр, пришли на косу и тадам! на глубине 3-4 метра полный успех, у меня 6 щук общим весом 10 кг у кента где то 6-7 кг и щуки все гораздо за кило, фоты додаются, еше конечно мог бы добавить про мощные поклевки, визги фрикционов, в кольцо согнутые спиннинги в узел загнутые крючки, свечи в исполнении щуки на 3 кг! истошные вопли - "Подхват" - все это сделало рыбалку - не забываемой... много было отпущено так как и так перелов вышел,

Останнє редагування: 20 чер 2010
    • Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

ГДЕ ФОРТЫЫЫЫЫ!!!!

11. artobstrel

я натупил и вместо превью запхнул картинки в тексте пришлось править))))

12. kutuz

kutuz Well-Known Member

Супер пупер.А свіча 3кг щуки незабуваєма штука,по собі знаю.На одній рибалці мав щастя таке бачити 3 і 5 кг щуки били свічі, мотали головами і здається аж гарчали:good:

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

А жінка побачивши фотки сказала:"У клас,ням-ням,як щуки хочеться!!!"І ще капелюх оцінила,казала,що файний.В мене є такий соломяний,теж здорово виручає під сонцем.

13. artobstrel

как оказалось позже на 2 640 гр у меня кантер врет на 400 гр а у кореша электронный )))) на 3 конечно эффектней но на 2 600 тож ничего )))

та да, приобрел чтоб по максимуму давал тень на морду-лица, увы отражение от воды все равно солярит и как результат красная лицо и белые плямы от очков ..

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Aх как мне ето знакомо!!!Жінка виручає, дає мені кожен раз різні креми для захисту від сонця,заодно експерементує:mocking:

15. VasMT

:)))
    Дети подземелья, млин...
    У меня лысина уже чорна як чобит :))) Пенсионер, свежий воздух, солнечные ванны ;)
    Артобстрел! Выслуги уже сколько? Лет пятнадцать есть?

16. artobstrel

13 только, Родина обещает пенсион продлить минималку до 25-ти ...сссски....

17. kutuz

kutuz Well-Known Member

Так Вам,товарищ военний:tanksmile: ,гуталин в самую пору:haha::haha::haha:(без обід).А я по цілому тілу нормально загаряю,а морда-лиця деколи аж підпухає:dntknw:.Так що хочеш не хочеш а таблоїд свій треба ховати від сонця:ninja:,ато потім три дня мене за алкаша:rus:, після крепкого кіра, принімають,хто не знає мене,ще й побритись не можу.

18. VasMT

Сапоги нужно чистить с вечера, что-бы утром их одевать на свежую голову (с)
    С них станется. Но это не так страшно. Хуже будет, если пенсион выплачивать будут после 50-ти. Ходили такие ужастики в народе.

19. Replikator

Replikator Well-Known Member

Вітання, панове!
    Сьогодні, разом із дочкою, відкрили літній сезон риболовлі!!!
    Вже о 07.05 упіймав першого карася. Покльовка була чудовою, напевно, вплинула погода: похмуро ось-ось падатиме дощ, прохолодно - заледве +20, безвітряно.
    Ловили з човна у тихій заводі з прикормкою з макухи. Потім дочка втомилася у човні й перейшла на берег - результат - точно таки ж карасі, з такою ж інтенсивністю, але вже без підгодовування макухою.
    Десь о 09.30 падав короткочасний, але дуже інтенсивний дощ. Після нього клювання майже припинилось (тільки бички, яких не лічу за покльовку). Риба почала борсатися на поверхні. Видовище - дух захоплює. Величезні рибини по кілька кг поруч стрибають і не беруть наживок - ніяких!!! Диво!!! На трьох вудках ставив різну глибину, міняв насадки, корм - не помічають. Дочка нагадала про консервовану кукурудзу та заморожений горох. Насадив. І раптом... о диво!!! Почало тягнути човен ніби лебідкою механічною. Покльовка! Рибина знущалась як тільки могла. Весь зіпрілий і мокрий від бризків води з повністю промоклими напівчеревиками витягнув на берег... ТОВСТОЛОБИКА!!! Вперше у житті!!!
    А його сім'я - з два десятки таких же велетнів продовжувала борсатися у затоці.
    Був настільки втомленим, що зібралися додому і поїхали. Не доїзжаючи 5 км до Ізмаїла потрапили під град. Так било по даху машини, що думав зараз буде дірка. Жах!!! Коли приїхав додому, подзвонив знайомий, який ще лишався на озері. Сказав, що не може заїхати машиною на підйом - розвезло грунт. Він залишається в машині допоки не просохне шлях.
    Такої риболовлі ще не мав у житті! Жах і радість!!!!
    Дома трохи відійшовши від шоку, зробили з донькою пару фоток на згадку.

• Подобається Подобається x 6
  20. VasMT

Товстомордик заліковний! :good:
    На горох чи кукурудзу? Ловив колись на молодий камиш. А товариш казав, що ще на свіжі огірки йде. У нас з рибалкою туго. Річки піднялись. Щоденні коливання рівня води. На днях поїдемо з зятем на стави коропа шукати :)))

а де твій аватар? :)