ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я написав слово "нєгр" не як позначення раси, а як скорочення від "неграмотний" яким ти по суті і є.
    Тому ти і НЄГР

• Тупо Тупо x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Нє ти тупе чмо є расист

3. medwedo berlogsoni

Негр — Вікіпедія
    Я послуговуюся українською мовою, тому я не міг вжити те слово як образливе.
    Але я те слово вжив не в розумінні "назва людини негроїдної раси", а в розумінні "неграмотний", яким ти по суті і є. А щоб не плутати з словом "негр" я тебе назвав "нєгр". "Нєгр в пір"ях" означає "неграмотний українець, що в якості аватара взяв пір"я і проживає в Чикаго, а не в Україні".
    Ти крім свого коронного "тупо" нічого толкового не відповіси, та я і не чекаю.
    Як будеш рятуватися, коли захворієш, а медецина в США дуже дорога? Чи ти застрахований? Чи вже маєш громадянство США, а тут посируєш від скуки?

Хочете, я вас, порохоботів, буду називати арапами Петра П"ятого по аналогії з "Арап Петра Великого"?

Останнє редагування: 20 бер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  4. Гомосоветікус кацаполапий. В США вже прийняті закони про безоплатне тестування на коронавірус. Лікують всіх, незалежно від медстрахівки. Потім будуть розбиратися. Комусь подарують, комусь розтягнуть виплату, інші матимуть страхівку.
    Ось що ти і украінці будемо робити, якщо Bank of America вже оголосив про початок рецесіі в США., яка може бути більшою за Велику депрессію 1930. Забули про "ніжки Буша".

5. prius

prius Well-Known Member

Не викручуйся , ти тупе чмо є расист

6. medwedo berlogsoni

Я не расист, і це дуже легко довести. В темі про мови я дуже позитивно відзивався про одного афроамериканця.
    А тебе назвав негром не тому, що я расист, а тому що ти - запроданець, що втік з України і живеш поміж афроамериканцями.
    А те що ти націоналіст найгішого гатунку, дуже легко видно.
    Ти ненавидиш не лише євреїв, росіян, але і східних українців та українців подніпров"я.

Тому з тобою, дурнем, нема про що говорити.
    Я не поділяю людей за расами чи націями. Я поділяю людей на порядних і непорядних.
    І про це неодноразово вже казав.
    Я з повагою ставлюся до В.Шендеровича, до М.Саакашвілі, до Невзорова, взагалі до всіх людей, що засудили путінську агресію в Грузії та Україні.
    І ненавиджу однаково і Медведчука - українця, і Грановського - єврея.

І з великою повагою ставлюся і до Стіва Кауфманна, і до Мозеса МакКорміка.

Даю тобі, дурню набитий, посилання, а ти шукай де там видно, що я - расист.
    Іноземні мови і самоуки

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Не викручуйся, ти тупе чмо є расист

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Кацапка знову зригнула, її шлунок сприймає тількі брагу і шмурдяк

10. Silver bullet

:haha: я ж кажу - наша достопримєчатєльність. Світоч міжнародного бидляцтва) яка краса) хух

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Корпорація «ROSHEN» відправила на карантин працівників, що в групі ризику, зі збереженням їм зарплатні.

Нічого особливого, зважаючи на сьогоднішні реалії, але як тільки інформація почала ширитися по Fb-групах, одразу прокинулися всі ‘справедливі‘:
    • накрав, а тепер роздає
    • просить пробачення
    • йому це не допоможе
    • барига за наші гроші щедрість проявляє

Це вибірка найделікатніших умовиводів найвеличнішої групи насєлєнія.

Думаю собі: за рік правління зелених в країні сталося багато... Дуже багато: гроші кудись поділися, воєнні дії з боку ворога стали активнішими після прийняття рішення «просто пєрєстать стрєлять», заглядання в очі путіну, зрадницькі домовленості, на посади після всіх кумів, друзів і їхніх родичів вже скоро почнуть брати сусідів, призначення третьої хвилі міністрів вже слід буде назвати «Операція: поймай мєня, єслі сможеш», до епідемії не готові — розписувати вже ані сил нема, ані потреби. Той, хто з царем в голові, сам бачить, а кому не виросло — нема сенсу.

Ми маємо унікальний випадок — нарід мужньо бореться з реальністю, безстрашно закриває очі і лізе в окріп. Але найцікавіше в їхній поведінці інше — їх аж трусить від благодійності клятого бариги; від того, що він продовжує боротьбу за Україну на міжнародній арені; що їм, нерозумним дітям божим, завозить тести; перераховує гроші на лікування хворих; допомагає армії; витягує патріотів з-за ґрат. А головне — нікуди не тікає!

Зелені на це реагують, наче їх бджоли покусали. Чому? Може тому, що їхнє Сонечко ніяк не зійде, чи може тому, що заздрість душу роздирає, чи може злість на самих себе, що далися обдуритися? Чому Порошенко сидить у їхніх головах? Що їх турбує, бубочок наших?

Переживаю за них. Дуже переживаю, щоб на фоні постійного стресу не розвинулися всякі хронічні захворювання Бо недайбоже готові будуть вмерти за ідею АБИНЕПОРОШЕНКО

Ми тим часом дбатимемо про своє здоров‘я: вдягатимемо на вулиці маски, митимемо руки, турбуватимемось про своїх і триматимемося купки.
    Ну і, звісно ж, їстимемо рошенки)))
    Особисто я люблю київський торт

Петро Олексійович дозволяє мені його брати у своїх магазинах безкоштовно у будь-яких кількостях

Слухай своє серце❤️
    Natalka Mishchenko

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

13. А істи хочеться. Чого не спиздишь, хоч хтось дав на хлібчик змаслом.

14. Silver bullet

Скрипін дивиться у корень. Фальшивість Порошенка - вона у всьому, не тільки в призначенні Юги Генпрокурором чи гидкої історії з давнім другом Саакашвілі..
    Як в нього ще залишилось стільки прихильників (25% )
    на виборах - для мене дивно. Я можу уявити, чого не піднімалась рука голосувати за Зеленського, але вибір Порошенка був ще гіршим. Це знову Грановські, Кононенкі, Свинарчуки - тут все було ясно і безнадійно.

• Тупо Тупо x 1
  15. FB_IMG_1583360759919.jpg

16. Кажуть про помилки в кадровій політиці, про покидьків в оточенні Порошенка, чомусь соромляться називати поіменно і вказувати їх статус. Я допоможу: Наєм, Лещенко, Заліщук, Скрипін, Мосійчук, Райнін, Пристайко, Кулеба, Нефьодов, Аваков, Чумак, Кулик, Наливайченко, Ложкін... Вибачте, якщо кого не згадав.

17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Тепер щирі виборці Порошенка організовано повертаються до України, щоб підтримати свого діда)))

Українці за кордоном у другому турі виборів Президента України найбільше голосів віддали чинному главі держави Петру Порошенку - 53,70%.

Центральна виборча комісія України - WWW відображення ІАС «Вибори Президента України 2019»

Скрипін про Порошенка і Вакарчука сказав дуже влучно. Але їм вже нічо не допоможе, ніякі ні аналізи, ні тести.

Тепер тільки Юля !!!

зі

а шо, вона також каже жити по новому;

Останнє редагування: 23 бер 2020
    • Смішно Смішно x 2
  18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

та ну нах...о_О

а де твій аватар? :)