Відповідь: поностальгуємо? )) продовжуємо тему. "пєтушки" (шапки) пам'ятаєте?... а "презервативчики" (культурний евфемізм)?... балонові куртки?... кросівки "прогрес"?.. спочатку вони були аблолютно білі, з каучуку з тканинними вставками, потім -- "кедоподібні"... всі в них ходили..
Відповідь: поностальгуємо? )) у нас в Моршине пасту ели почти все... Когда я была маленькая, появилась паста "Флинстоуны", очень уж быстро заканчивалась - вкус жвачки у нее был А в пионерлагере мы последний звонок отмечали: домики, шашлык... теперь совсем все развалилось, даже свет там отключили
Відповідь: поностальгуємо? )) я зуби чистив індійським FLOODENT (нічим не гірша паста за сучасний "блєдний мєнт" -- прозора), але всі дуже "антошку" хвалили і я на час передування в таборі також поміняв пасту....
Відповідь: поностальгуємо? )) Нема кому то викупити і зробити нормальну базу відпочинку? Чи вже таку ціну заламали, що ніхто того не хоче робити?
Відповідь: поностальгуємо? )) скоріш за все дуже багато хочуть... а шкода бо можна таке файне місце зробити.
Відповідь: поностальгуємо? )) а ще ми в школі (37-ій) грали в "чю" (старші люди казали "цок", але це був зовсім не "цок", бо правила інші, так само, що це були не "пєрєстєнки").... правила прості: "копійку, пустишку, най**ку не можна", "ставка не менше ..."... все, що падає "орлом вверх" -- забираєш, "решкою вверх" -- тре вибивати... не вибив, переходить хід... гра один на один... всі гравці поділялися на дві групи: хто грав "па мєлачі" і "па крупному"... ставки до 50 копійок, їх називали "копійковий мільйонер" і ті, хто грав "ставка: більше 50-и копійок"....
Відповідь: поностальгуємо? )) Не знаю, поговаривали, что кто-то выкупил, но воз и ныне там - ни ремонта, ни развития, ничего... Может потому, что не в самом Моршине, а на выезде в сторону Ивано-Франковска, там рядом санаторий отгрохали "Говерла", а с этим пока глухо У нас вообще все очень медленно делают. Кинотеатр старый 10 лет разваливался, хоть и выкупили его, только сейчас окончательно разобрали и будут строить развлекательный центр.
Відповідь: поностальгуємо? )) Да я вроде так и делала, видно куда-то не туда нажала, мозг отказывается работать в такую погоду
Пам'ятаю, десь у 96-98 році були дуууже популярними кіндер сюрпризи. Навіть ціну пам'ятаю - спочатку 1 грн, потім 2. Мені батьки часто купували. Тоді майже всі діти їх збирали, особливо цілу колекцію з однієї серії, обмінювалися, навіть кіоски були такі, де обмінювали кіндери. У мене їх було штук 200, ціла коробка, часто любила їх витрясти на диван і роздивлятися по 100 разів. Зараз навіть не знаю, де та коробка. І зараз є ці кіндери, але такого фанатизму навколо них нема.
а мені морозиво то що в "Пінгвіні" біля оперного згадалося..таке вже смачне було з смородиновою поливкою....і водичка "Дюшес" та "Крюшон" в скляних пляшках... а на рахунок одягу: "брендові" балонові спортивні костюми....ото мода була....
А мені часто хотілось би знову покуштувати "Казками Пушкіна".. Були такі малесенькі шоколадки.. Потім була версія Світоча, здається - Солом'яний бичок, Курочка ряба і інші українські казки.. Теж такі малесенькі шоколадки.. Ммм..
...і до тих костюмів шкіряна куртка в кращому випадку турецька , в гіршому - "тіпа турецька" , пошита в одному з львівських підвалів. Ще можна згадати про малинові піджаки теж....:bazar: ...а колись давно я памятаю , на початку 80х поголовна мода (в відповідних кругах звичайно) була на курти "Parmalat". Це чорна коротка весняно-осіння балонова куртка , де великими буквами зліва (або справа) писало "Parmalat". Ці куртки до Львова привозили поляки. Тоді навіть віршик придумали : ".... стало сонце пригрівати роги ( в значенні рагулі) вділи Пармелати..." дальше не памятаю... Parmalat - це італійська , або французька молочна фірма.
Може вони зараз не такі популярні, але діти їх і зараз дуже люблять. Моя дочка постійно просить, щоб ми її купили той кіндер.
Це теж такі шапки? Пам'ятаю ще "кепси" такі круглі картонки, їх хлопці збирали за серіями, обмінювалися, якось там ними гралися, вчителі постійно на уроках відбирали. А хто пам'ятає гру "Кривавий п'ятачок"?
яка файна тема, ностальгія.....захотілось і морозива і шоколадок )) пам'ятаю ше жуйки Дональд, там комікси-фантики класні були, пам'ятаю такі батончики турецькі шоколадні, там шоколад такий як пластилін був. а тоді таке доообре здавалось, куку-руку а реклами в 90-х пам'ятаєте? АО МММ Льоня Голубков,Хопьор-інвест, банк империал кукуруку , херши кола и т.д?
як я просила батьків, шоб то мені купили, тепер би в житті тої гадості не пила.... а ще були такі не то жуйки не то цукерки мамба ))