Ірено,а як з песиком? я сьогодні додому привела собаку з вулиці "свєршилось". вона,може, і з блохами. і т.д. і т.п. - працювати і працювати над нею! завтра-післязавтра поведу в клініку на обстеження.дай Боже, щоб усе у нас було гоже. аби здоров"ячко привести до ладу. а поки ми не обстежені, я не дуже тріумфую. собака - це не цяця. а сьогодні купила все, що треба для неї. гарнюнька така дівчинка! 7 місяців. назвали Златою ось - фото. але тут їй ще 5,5 місяців - фото не моє.
Це матусин кіт Маркіз. Він з характером, але ми його любимо... Великий та гарний котяра. А взяли на дачах мале та зачухане кошеня...
ще нічого не вирішили. але я маю потаємну мрію забрати дорослу вівчарку, яка колись позбулася дому. майже нашу вівчарку...
Після невеличкої перерви поділюся останніми новинами: Були в лікаря, з’ясували вік - 4 місяці. Знайшли блошки. лікар обробив кицюню якимсь препаратом не тільки на потилиці, а й по цілому тілу (казав, що абсолютно безпечний, та й коштували ті кілька крапельок 35 гривень!!), тепер треба через тиждень покупати. До речі, казав обов’язково вдягнути нашийник, але купувати дорожчий, не економити. Барселона зрозуміла мою любов до сенполій і тепер розділяє її. То треба бачити, як вона граційно поміж ними стрибає і легесенько нюхає. Маю вже деякі фотки, тепер спробую їх якось тут вчепити. Ще раз дякую всім за поради щодо котячого побуту! Переконалася, що форум - то велика сила. уже давно була пасивною спостерігачкою вашого мережевого спілкування, а тепер і самій приємно долучитися.
собаня була з повним комплектом: блохи, бруднюля))) але все це за кілька днів було усунено. поводиться собаня дуже чемно: вдома тихенька, чиста, на вулицю не проситься - терпить скільки треба ( звісно ж, я не знущаюсь над тваринкою і ми 2 рази на день гуляємо - ще не зрозуміло хто від цього отримує більше задоволення))). у мене став здоровий сон, а Златочка така ніжна і ласкава собака, що, здається, ніби вона ніколи не жила на вулиці! важимо ми ВСЬОГО-НАВСЬОГО 22 кг це ми після миття - гриземо усміхаємось)))) зустрічаємо маму з роботи!
я назвала породу - український голден вовкодав. є трохи а добре. Злата до них не підходить,як не дивно)
Та то в неї шерсть така густа.а як линяє (ну коли шерсть по всій хаті)...то вона майже ніц не важить......їй 1.5р.
Мой любимый сом Лёша (правда, я даже не знаю, как он называется ). Очень забавный, особенно когда шевелит усами.
та то вони всі на зиму такі кабани стають. Мої коти теж колобками стали і шерсть дуже густа. А літом ходили як дистрофіки - худі, облізлі і обдерті.