Відповідь: Наші меньші друзі. Більшісті бере породистих бо у самих комплекс неповноцінності: розумніше дворняги не знайдете породу! Знайдіть "добрі руки" для бездомного щеня: кобель 1місяць, як мала вівчарка, дуже розумне. Взяв би собі але маю вже 3 звірюки(дуже ревниві).Також знайомі віддають кошенят. дзвоніть 8097 3064612 Сергій
Відповідь: Наші меньші друзі. Сергію, напишіть на http://forum.doggy.kiev.ua/ Зазначте, що пропозиція у Львові.
Відповідь: Наші меньші друзі. Зиму зустрічають по-різному, а от снігу всі радіють однаково - і великі, і малі... Ось як це було в грудні у нас в кінному клубі
Відповідь: Наші меньші друзі. A які тільки дива не трапляються під Новий рік... Наприклад, у нас в клубі 30 грудня кобила Гроза народила лоша (хоча цього ще ніхто не чекав) :radist: :radist: :radist:
Відповідь: Наші меньші друзі. А в мене дуже розумний кіт, як виявилось :D ось тут він у роздумах "бути, чи не бути" Переглянути вкладення 1056 ось тут намагається що до чого у ноутбуці Переглянути вкладення 1055 А це на НР у моєї мами знову сустрілися із старим другом - Джимом Переглянути вкладення 1057
Відповідь: Наші меньші друзі. Якось по ТВ виступав Угольников, відповідав на прямі дзвінки телеглядачів. Одна жінка запитує: - Ось в якійсь передачі Ви мало не знущалися з кошеняти, якого впіймали просто в студії. Що потім сталося з тим кошенятком ? - Живе в мене. Виріс здоровенний кіт. Ненажера. Звуть його Сволочь. Чому я це пригадав ? Поки дружини нема вдома, мій ангелочок влаштував мені веселу ніч: о 4-ї почав просити хавки. Схарчив йому 2 пакетики. Потім він сам не знав, чого хоче - чи то їсти, чи то гуляти. Почав скребти лапами різні поліетиленові пакети, які розкидані по підлозі. Типу - ось зараз нароблю ! І так до 6-ї ранку, поки я його не замкнув на кухні.
Відповідь: Наші меньші друзі. Сімка Марфу боїться, та її завжди ганяє, ще ТА звірюка!) Полковнику, Ви як скажете!Коли вона какає, то очі примружує от..все вам не так, то очі великі, то вуха.
Відповідь: Наші меньші друзі. А що ваші котяри екзотичного люблять гамцяти? В мене двоє - він і вона, так киця має не дуже різноманітні смаки, а от кіт постійно дивує: кукурудза (ну це мабуть розповсюджена смакота для котів), маслини (просто вар*ює від них ), картопляне лушпиння, огірки і помідори свіжі, банани, а недавно виявилося, що любить насіння соняшника ) І тепер я не можу собі його спокійно полузати, бо та руда потвора сідає поруч і починає шкрябати мене лапкою і заглядати в очі, отож мушу чистити йому насіння!
Відповідь: Наші меньші друзі. Я свого пробував годувати усім, що взагалі існує. Він зупинив свій вибір на кормах зовсім не преміум-класу: Віскас рагу (кірка, телятина+індичка, яловичина+ягня). Сушка - Eagle Pack для кошенят. Вітаміни Brewers Yeast На 8-му році життя припинив йому давати сушку для кошенят - через силу їсть "профілакутику сечокамінної хвороби". Риба - тільки відварене філе тріски М"ясо - тільки свіжу яловичину (лопатка, стейк). А що він їсть надворі - не знаю
Відповідь: Наші меньші друзі. А ми зараз живемо з Коханим окремо, всі звірята (два шалених кота) залишились в мами... Та я вже казала, що обожнюю тварин!? Гляньте кого я сьогодні зустріла у Парку культури... Додано через 8 хвилин А це бесіда з київськими
Відповідь: Наші меньші друзі. Моя "панянка" навпаки їсть тільки корми вищого класу (Пуріна про план,і ще якісь що по 4 гривні за 100 грам)і нічим не можемо то замінити,бо забастовка може бути дуже і дуже довго, ітак "мала,худа, і кашляє" ,ще як попробуєм не давати того що любить,то геть чисто з голоду загнеться...А витримати той жалібний погляд і жалібне "Мяв" коли тарілка в неї повна,- неможливо...Приходиться йти і купляти те,що любить...