аффтар жжот! Гастарбайтер это только на стройке что-ли? Или таджики и узбеки на российских полях стали россиянами? Это же те же гастарбайтеры, только в поле. Вот и спрашиваю, если РФ столь эффективно(см. выше) использует их труд, то почему их нет на Украине?
Бо хоч москалі українців і навчили пити, але працювати не відучили. Так що на своїх полях українці самі справляються. Нащо їм узбеки? Те саме і на будовах. Так ще і за Союзу було. От складне запитання!
А матього іті вип'є по п'ятій.Та ви шо знущаєтесь!?Ну добре спробую по русскі. Гастарбайтеры єсть і у вас і у нас, і на полє і на стройкє, у вас іх больше.На цьому крапка.Я нємогу понять какая связь мєжду налічієм гостарбайтеров у вас( согласно тезісу наших(курва мать) чіновніков) і виводом что іх нєт унас? Цей висновок ви робили чи нє?!
Не треба, я вас розумію і українською. Это прямое следствие сопоставления двух постов, что я процитировал в посте №944. Не более. Попробую ещё раз... Говорят, что ваши чиновники утверждают, что у РФ выше эффективность с/х за счёт гастарбайтеров. => Получается, что у вас гастарбайтеров на полях нет? Мне кажется пояснений уже слишком, если хотите дальше спорить про наличие/отсутствие гастарбайтеров, то обратите внимание на пани Олю.
budiak, ну що Ви людину дістаєте! Зрозуміло ж про що йшла мова: гастарбайтерів статистика "не бачить", а продукцію вони виробляють.
Небачив., Побачив., Дапоняв.,Дякую. Та це то я пойняв алеж............ Ану развяжитє міня нємєдлєнна!!!!!!
Не знаю як там у вас в сталіцах а в нашому "задупі" хлопців з середньої азії дійсно дохолєри(чи можек це мені так везе?) при чому на самих низькокваліфікованих ділянках. Заробітчан зі станіславщини правда теж багато(зара стало менше) але в основному вони виконують кваліфіковану роботу, декорують деревом та камінням.
У нас такие хлопцы асфальт классно кладут. Люди из Германии удивлялись что и у нас можно найти хорошие дороги, правда только в "элитных селах" где депутаты и их помощники дачи строят.
Якщо це стосовно москалів, то дуже сумніваюсь. Зрозуміти москаля практично не можливо, він сам себе не розуміє, періодично одіваючи маску то росіянина, то українця...
Тут ви праві. Але з поправкою: москаля ніяк не може зрозуміти мешканець ЗУ, бо у нього це, судячи з усього, генетично закладено
Кляті москалі!: Повернувся зараз із Політехніки. У старому актовому залі Міжнародний інститут освіти та зв'язків з діаспорою НУ "ЛП" проводили (певно досі проводять, бо я втік) презентіацію-зустріч з головою Карельської республіканської г/о "ТОвариство української культури "Калина" п. Ларисою Скрипниковою. 2 роки тому п. Лариса проводила презентацію товариства. Я на ній виставляв світлини з експедиції Сандормох-Соловки. (Сявич має пам'ятати) ТАК от. Нині. Виступив ректор НУ "ЛП", виступили від організаторів. Л.Скрипникова дуже компактно провела презентацію книги "Моя Карелія, моя Україна" (головна причина зібрання). Прозвучало пару пісень хору і бандуристок. Коротко і невнятно пробелькотів спонсор видання (російський адмірал) про діаспору в Пітері. І тут... Дали слово товаріщу Гузєєву... Хто не знає, то генконсул РФ ві Львові. Щирою українською Гузєєв попередив, що говоритиме ДОВГО. Про що? Почав з голосувань у нашій Обласній Раді. Дуже оно його турбувало, як і вступ України до НАТО. Коли я встав і демонастративно виходив з середнього місця в першому ряді, Гузєєв вже повідАв про зрадників-дивізійників з СС Галичина. На тій ноті весь зал не втерпів і підняв гамір. (треба розуміти, кого запрошували на зустріч з діаспорянами). ТАК от... Не вдасця москалям потрафити, доки будуть пхати свого носа у несвої справи та вчити українців, як нам жити. Казли! : (хто пхає носа і вчить на несвоїй території). Нє?