Мобілізація.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 29 січ 2015.

?

Якщо мобілізують я:

1. Піду на війну

12 голосів
    60,0%
  2. Закошу

4 голосів
    20,0%
  3. А хрин я тепер в Україну приїду

4 голосів
    20,0%
  1. manur

manur Well-Known Member

Братику, я так розумію, що ти хочеш переплюнути Шарля Перро, Ганса Хрістіана Андерсена і Кісільова? Ну, перших двох ти, ймовірно, обійдеш, але до Кисільова тобі далеко. Навіть не тужся - хоч вактодефекуйся, але переможцем конкурсу казкарів не станеш!

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha::haha: З боями проривались?

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha::good2:

• Подобається Подобається x 1
  4. Combatant

Combatant Member

Нет слаженного механизма мобилизации в прифронтовых областях. Пока им туда все нужное будут собирать и отправлять уже чёрт знает сколько времени будет упущено. А будут ли мобилизованы подлежащие призыву жители этих районов после переселения в "спокойные" области, это вопрос к правительству. Или почему *не* будут.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так я задаю питання керівництву.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще один ватник появився... тернополяни проривалися через Китай... от яка тєга до роботи в нашого хлопа....

7. KurT

KurT Well-Known Member

товариш служить строкову службу, на весні буде два роки як він в армії. коли почалась історія з кримом їх не демобілізували, мені повезло більше, служив 9 місяців так як мав вищу освіту, отже звільнився ще до того як почалися розстріли на майдані і події в криму. так от, йому прийшла повістка до дому, хоча він на строковій в армії )) сміялись обоє. В батька в співробітника син інвалід від народження, йому також приходила повістка. Ще один знайомий є комісований і в армії не був, то за ним просто до дому приходили пятеро з комісаріату хотіли захапати, не дався. Можу судити по цих фактах які знаю точно, всежтаки мобілізують не "спеціалістів" як обіцяли а просто всіх підряд кого попало гребуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хулігане, почали приходити перші люди. Контингент на голову кращий за серпневий. Хоча одного 200-го вже маємо. Через серцеву недостатність на фоні пияцтва. Ще один 200-й, тєлєк показував, через недбале ставлення до зброї. Нині ховали. Шкода і загиблого і винного. Того хробаки з"їдять, а той за гратами відсидить.

9. VasMT

Мартіні, хотів би взнати за тих трьох, які косять і переховуються в забугор"ї.
    Можна їх ніки?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самойлович, Янукович і НотоЦо.:haha:

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  11. VasMT

Юрасик застарий.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро теж. Хто третій?:)

Хочете заїхати за ним?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Педро, Кулзак і Пріус.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

хуліган створив анонімне опитування, я не виджу хто як голосував

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Салаги ви диванні, мені повістка ще два тижні тому прийшла.

16. elban

elban миється в бані

Тут Вы не совсем правы. Они не очень рвутся на работы. Но это и понятно. Почти все из очень-очень богатых семей. так исторически сложилось, что всегда на них работали наемные работники. Раньше австрийцы. Потом поляки, немцы и русские. Сейчас ребятам тяжело приходится. Даже самим обстирывать себя учатся. Наши с уважением к ним относятся. Мы тут впервые видам прямых потомков ариев. Правда, пьют больше наших.

• Смішно Смішно x 2
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

@elban, якшо в Рашці мобілізацію оголосять, підеш бити укропів, црушників і правосеків?

18. elban

elban миється в бані

Нет. У нас не объявят мобилизацию. А с разным сбродом ребята сами справятся.

19. manur

manur Well-Known Member

Шо курив?

20. elban

elban миється в бані

Я не курю. Что ребята рассказывают, то я и озвучил. Получается, они нас обманывают? Это они зря. В марях ещё никого не находили.

а де твій аватар? :)