Есть в Гатчинских краях село Рождествено, за Вырой недалеко, оттуда мой род, там могилы дедов-прадедов. А касаемо котов, ох, нарвусь сейчас, У Екатерины Второй была трехцветка - кошка из Рождествено подобранная...
У мене колись був схожий напівбританець (маю на увазі гіфку). Коли він був малим, йшов квартирою, на середині маршруту падав на бік і засинав. Коли його брали на руки і переносили у більш зручне місце, він продовжував спати, а кои прокидався, то дуже дивувався - "я ж не там впав і заснув!"
Evg, Ларионовы, Завьяловы, Спруоги, нам нечего делить. Прадед, красный латыш нарсал, а я отвечай...? Хотя, не отрекаются, любя. ---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- Boris_Kiev, Вы хоть и редкостная сволочь, но я хотел бы пожать Вам руку. Ибо умен. А это много. Не разделяю Ваши тезисы, но за ум, уважаю. Уж как-то так. Простите. ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Джек, ты чем-то не удовлетворён? Ты - не дурак. Но старайся не пить.
Да жить надо... и стараться ставить себя на место "оппонента", это помогает честно... ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ---------- Наверное за это мы их и "терпим"... они могут себе позволить "все"...
Дружина завжди казала, що "в усіх людей коти як коти, а в нас - рідкісні хулігани". Один кіт полюбляв спати на дереві у дворі. Дружина вибігала на роботу о 8-й, а я о 9:30. Вона кликала з дверей кота, щоби запустити його до під"їзду. Кіт потягувався і відвертався. Як тільки дружина відходила за ріг будинку, кіт злізав з дерева і починав кричати. Доводилося дружині повертатися і запускати його до під"їзду. Інший кіт завдавав клопоту на базі відпочинку. По-перше, не переносив автомобіль. На швидкості 70 починав кричати. Я заради кота замінив задні амортизатори - все одно кричить. Перед від"їздом з бази починався головняк - як не дати коту втекти. Все одно тікав. Усі навколишні діти його шукали. Одного разу знайшли під автівкою, яка належала німкені, що відпочивала з двома дітьми. Ну як, не знаючи німецької, диригувати процесом витягування кота з-під автівки? Зібрав українських дітей, поставив щільним колом навкруги автівки і підійшов до німкені: "Фрау, бітте, старт мотор унд сигнал!" Тільки так вигнали і впіймали кота.
фото з фішок) ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Evg, а цей схожий на Вашого)
Це красавіца....Аліса.Вже не виросте, їй третій рік, вона у нас стройняшка як і подобає справжній леді
Старичок... я тоже про кота ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- Модельная внешность...
як я не здогадалась, з такою фігурою...))) ---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ---------- Evg Старичок... я тоже про кота не знаю, не знаю, я без посмішки на того зеленооокого товстуна дивитися не можу)) був би у Львові, прийшла б "потискать"))))))
шо за гіпноз фотошоп! Нема сала , з'їла все. лишилось молоко . ой !,якось написала одному "котейку", хоча - про вашого мальчика (с) воно мабуть теж згодиться Котик, Ромчик ,що мурчиш ? Що бажаєш? Ковбаси ,салямі , сало ?! Та тобі все мало –мало. Будеш лагідним мурлико Розчешу тебе по гривку , Накормлю тією куркой. І пущу до себе в ліжко.
Evg,останнє фото по-гарному так і бажається - познущатися . чи то в космос , чи то котобомбочку до ванни кинути, ото буде бризків ))А це для порівняння пульт лежить ,чи випадково ?