всееееееее.. цей погляд , моє серце підкорив.))) у кожній країні,містах кицьки такі різні ,але завжди чарівні ))) Наразі ..грузинські.
"Адыгеец"... в ожидании форели И "телохранитель"... серьезно, когда взял на руки полосатого... пришел "контролировать"... ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- Наши,"северный"... поедают "полдник" в санатории... Везде найдут... и "спросят" какой ты? ---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ---------- Это у них "задание" такое... на земле
Він по ходу вже встати не може, лапи не носять. ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- http://youtu.be/3p0OfD3WgLg
Украинские коты: ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:23 ---------- ---------- Додано в 12:25 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ---------- ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ---------- А это мой Хустя в детстве. Апрель 2011. ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------
Мой бывший кот был готов есть круглосуточно. А этот будто на диете сидит. Ест самый минимум. При этом бодрый и энергичный. Их не поймешь...
Так кто же знал... когда в 1999-м я его "брал", там в конфетнице трое было(помещались)... как оказалось... бегемот
Не бегомот, а заслуженный деятель кошачьих искусств. Как там Карлссон говорил? Мужчина в самом расцвете сил!
це в нього свято чи звичайна дієта? десь на Харківщині , композиція - котяче "утро в сосновом бору" ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ---------- а нащадки в нього є ?
Не... это так..."баловство" для него ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Были один раз... в 2000г, когда он был молод, горяч и строен... и "ловил" секундную стрелку на часах...