Серйозний пацан) Колись наша з шафи сусідці на плечі сколи, коли та вже мала з квартири виходити...сусідка аж присіла від несподіванки ) ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ---------- У нас є одна тітка з сусіднього будинку, так вона вигулює кота без поводка.Цікаво за ними спостерігати...кіт іде поряд з нею, вона йому щось весь час розповідає, так вони гуляють хв. 40 , потім йдуть додому.
доброго дня,форумляни! може не зовсім в тему бо Ви всі "вже з друзями"...допоможіть "прилаштувати" 4-ьох котиків!!! може підкажете куди звернутись можна!? Буду дуже вдячна! Старша самотня людина мусить їхати на лікування...нажаль...
Красавчик и смельчак Я своему как-то... еще молодой когда был, тоже поводок купил, вывел на травку... минут 40 сидел и "орал" во всю глотку больше его не "мучал"... теперь только с балкона "смелый"... на собак поглазеть... ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ---------- Шоб не убег... собаки опять же...
В мене кицька гуляє сама коли хоче. Вилазить і вертається через кватирку. Як вона може втікти? Вона ж мене любить. Якшо кватирка закрита на вікні сидить поки не пустять.
А у нас сейчас мода пошла... то ли хорьки, может куницы, не знаю... тоже на поводках, выгуливают ---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ---------- Не... ну если привычная, это другой разговор Я когда в Харькове жил, в частном секторе... так наши коты только на ночь и приходили... и мышей и птичек к порогу таскали...
У мене до того були коти "на вільному вигулі", один навіть коли бачив знайомих сусідів, вів їх до наших дверей і вив на дзвінок. Тільки прожили вони у мене один два, другий - три роки. Буває, що котам деколи щось заходить, чи хтось настрашить і вони женуть невідомо куди, а потім не можуть знайти дорогу додому. Десь собі заб"ються в куточок і впадають в ступор, навіть на голос господаря бояться виходити. Передостанній "хатній" кіт прожив 12 років, якби не захворів, жив би ще з нами довго і щасливо. А того, який на фотографії, мабуть і пра-пра-пра-діди вулиці не бачили, ми би його вулицею і не мучили, але вийшло так, що зараз нема його з ким лишити, а сидіти ціле літо в хаті якось не тішить, так що привчаємо тихенько до поїздок. Перший раз чоловік з малою вивели на подвір"я - злякався, видерся з нашийника, заліз під сусідського жигуля, ледве якось мала дістала. Додому принесли смердючого, брудного і з блохами. Тепер возимо на травичку за місто, там він відразу влягається на пузо і наминає траву (чомусь вибирає суху). Щасливииий! Дякую! Але насправді боягуз страшенний.
Ну і ну. То ще треба шоб кіт був розумний, бо якшо дурний, то може з ним таке відбуватися як ви кажете. Ну і темперамент, спокійний чи підірваний.
Мої обидва були і розумні, і спокійні. Може, з кицьками такого не буває - у мене були тільки коти, але такі випадки далеко не поодинокі. Ну і треба брати до уваги, в якому районі живеш: у нас багато машин і собак. Мої сусідки дуже люблять котів, постійно приблуд підгодовують, то ще жоден кіт довго не затримався. В кращому випадку - рік, а так декілька місяців - і все. Декілька років тому пригріли вагітну сіамочку, зовсім ручна була, а її пес роздер - мала якраз зранку виходила до школи і побачила ту бідну кицьку. Двірничка прибрала, а дітям збрехала, що відвезла до ветеринара. І не подумайте, що пес був бродячим - це в нас деякі дебіли господарі так собак з повідків спускають побігати.
Був в мене котяра...Ситий, жирний, лінивий гад був...кицьки до нього самі приходили, а він ше думав "дружити" чи ні...Я його називав Бацило Загинув бідака...під машину попав...
Какая интересная... и печальная история В этот "жестокий" мир... лучше и не "выходить"... Надеюсь "там" у него будет много еды, "девочек"... и не будет машин...