---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ---------- ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------
Раньше только сухими кормами... а последние года четыре, "желе" разные. Да он и не упитаный... жирный, чего уж там "порося"... больше 10кг уже давно...
У мене мовчазно-напружені стосунки із сусідською кішкою на ім"я (Ско)Тіна. Її хазяйка люб"язно дозволила мені ставити авто прямо під її вікнами. (Ско)Тіна чомусь не любить входити-виходити по бревенцях, які я приладив під вікном кухні. Завжди "Гуп" на дах, так що іноді спрацьовує сигналка на "слабкий удар". Добре хоч колеги з автоклубу заспокоїли, що коти не можуть пошкодити лак. Проте сліди котячих лап під капотом оновлюються щотижня. Минулої весни (Ско)Тіна розродилася і хазяйка її стерилізувала. Кавалери все одно ходять і мітять гратки приточної вентиляції. А у минулі вихідні відразу троє котів, використавши автівку як трамплін, заскочили до спальні сусідки і перемітили там геть усе. Котам пощастило, що співмешканець (Ско)Тіни - здоровенний пес-бобтейл їздив до сільських родичів. Хоча бобтейл - істота підлегла у тому помешканні.
Как "бонус" ---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- Не сучно у вас...
Обычно любит на ноги "прилечь",во время сна... очень тяжело ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ---------- Слава богу, давно не прыгал. Но вот каждое утро в выходной день... просыпаешся от того, шо воно ходит по голове "отбиваться", прятать голову под подушку... бесполезно, и "мертвого" на ноги поставит Обычное утро выходного дня, открываешь глаза... а у изголовья на подушке... вот такой "фейс"... Голодный "сирота"...
Розповідала одеська родичка моєї дружини: У совкові часи викликала вона дільничного терапевта. Чекала і нервівала - чи дасть він лікарняний листок, чи не дасть. Тоді з цим було суворо. Прийшов лікар, немолодий похмурий чоловік. У передпокої його обгавкав пес, що лікарю відчутно не сподобалося. Замкнули пса на кухні. Лікар оглянув пацієнтку, присів за стіл, щоби виписати рецепт. І тут йому на голову з високої шафи стрибнув кіт. Лікар з матюгами вискочив з квартири. Пацієнтка, схопивши пляшку дорогого коньяку, ледве встигла наздогнати лікаря у під"їзді і таки уговорила його виписати лікарняний лист.
До нашого двору прибився білий пухнастий котик (вгодований, здоровенний - більший за мого сибіряка). Дуже лагідний і біжить до людей. Схожий на такого, тільки зараз більше потріпаний: Спочатку ми думали, що це чийсь кіт з сусіднього двору, але він вже другий тиждень сидить на одному місці, під балконом, де хтось виділив йому коробку. Люди, звичайно, підгодовують, але все-одно шкода на нього дивитися, бо виглядає на домашнього. Може, у когось загубився? (район Шевченка-Клепарівська)
Вот... дешевле было вовремя нагодувати котейка , а так коньяк пришлось... ==================== Ранним утром в Стокгольме... кот выгуливает домочадца... ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ---------- Всегда жалко, когда "животинка" без дома