В Біблії сказано шо має бути піст. Це все ілюзія. Ти просто спалах у Всесвіті, ти пустота, тому думкам нікуди лізти.
наверное так и есть.. ну его.., скажи лучше как у тебя дела?? освоил тот программный "водопад"?? (я с некоторых пор пробую себя в Ворлд оф танк...нууу-наверное это желание возникло в предвкушении "9 мая"... )
Повикидай всі свої речі і купи нові. І паралельно виявиться що половиною ти не користувалася. Такий метод практикував один знаменитий психолог і всім допомагало. Конкретно зараз вникаю в симуляцію тканин А дещо дуже серйозна справа, як створення водоспадів і різних катаклізмів, тому записався на курс. Пів-року іде. В нашій частині світу в цій сфері всі самоучки. Але зараз вже нарешті з'являються які-не-які школи слава богу. Вищезгаданий курс перший раз. Прикол. Колись пробував. Як в кожній онлайн-грі - заходиш новенький, і через три секунди тебе виносить хтось прокачаний, 659-го левела, навіть не поймеш хто і як. Більше не пробую.
нуууу...это-дело, точнее с обновлением-тут все путем (накупила себе за последнюю неделю всего, даже то чего не хотела-тоже купила...) а вот до выбрасывания ненужных вещей руки не дошли...надо себя завтра заставить ...
для себе... Конику, мій організм краще засвоїть 10-20 кг яблук по 6 грн., чим кілограмм м'яса чи ковбаси якщо биті яблука псуються під впливом відповідних бактерій, значить вони нічим не оброблені... логічно?
не...я не настаиваю на своей правоте, просто 15 грн за кг яблок-вовсе не дорого, я тоже покупаю яблочки (мне Лиза и Рубин нравятся-они сладкие.. ) от только битые-это имхо..перебор, у меня кг яблок дня на два-т.е по 7-8 грн в день...А бытые яблоки, я так думаю , в негодность через день придут...тоесть твои 10% "битости" на завтра станут 50% ... и да...это так...к слову-мужчине-без белка животного происхождения-нельзя...от этого он становится...слабохарактерным...
Колись я продавав на базарі зелені кислі биті яблука, які натирив у колгоспному садку. Чому зелені і кислі - бо я такі любив, думав шо вони самі смачні і відповідно всім вони сподобаються. Чому биті - бо знімалися з яблуні методом струшування. Був мішок, за тиждень продав кілограми два.Який я дурний був в молодості. (Може тепер теж, але тоді особливо).