Цікавий позитивний результат засвоєння іноземної мови через читання, не вдаючись до послуг вчителів, репетирорів чи вивчення граматики. Ось такий...
Спробував читати на рівні А1 книгу ÇALIKUŞU, але виявилося легко і нецікаво. Там на кількох сторінках переповідається сюжет книги, яка була...
З'явився чудовий, як на мене, ролик турецькою про актуальну подію - політ американських астронавтів навколо Місяця. Він чудовий для удосконалення...
А я їх уже півроку не читаю. Одне й те ж саме, одне й те ж саме До них не доходить, що якщо єврея Зеленського з поцілунками зустрічають араби, то,...
Один неруський англійською мовою розповідає, як він оволодів англійською самостійно. Два роки зазубрювання слів, вивчення граматики, виконування...
Єврей Зеленський - шанована людина серед арабських шейхів. Цікаво, як це все вкладається в головах порохоботів? Втім, я читати не буду, можете не...
Знайшов сайт для тих, хто вивчає турецьку мову. Там є підбір книг для різних рівнів знання турецької. Можна читати книги свого рівня, причому...
Цікаво послухати Зеленського. Шкода, що томоси уже розібрали, тому доводиться займатися наукою і технікою, та її впровадженням в Україні, а також...
A new weapon could shift the battlefield for Ukraine (msn.com)
При вивченні іноземних мов, а особливо - турецької, цілком можна звертатися до ChatGPT. Я сьогодні в одному короткому реченні не зміг самостійно...
Дуже класна штука - ЧатДжіПіТі. Коли виникає проблема, чи бажання щось уточнити, цілком можна звертатися От для прикладу, я запитав (за звичкою...
Із середини літа був закинув читати турецькою, бо взявся за німецьку - прочитав пару повістей, а зараз знову повертаюся до турецької. Дещо...
Зеленський поставив керівником Офісу Буданова. Сподіваюсь, заперечень немає? А ще мимохідь хочу сказати Ланктоші стосовно самого Зеленського....
Зеленський уважно слухає Трампа. [MEDIA] View: https://youtu.be/-dNkyZobwnM
А навіщо Зеленському когось шукати в Ізраїлі, коли відомо, що Ізраїль нікого не видає? Все рівно не віддадуть. Лише час згаїш. Там, в Ізраїлі,...