Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, ми теж плануємо похід по музеях. Проїжджали повз музей історії міста, то вже черга була як від Шевченка до Оперного (тобто метрів з сто) о_О. Будемо шукати якісь не дуже популярні музеї, бо стояти в таку холодригу кілька годин не хочеться.
    А взагалі в нас сьогодні цілий день культурний :). Їздили цілою бандою до замку за містом, а зараз збираємось в кіно на "Ангели і демони". Ну і музеї :)
    Шкода, що Євробачення не побачу в прямому ефірі :sad:. Напишіть, будь ласка, в тему про Євробачення чим все закінчення. Дякую :)

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Життя...воно таке цікаве і непередбачуване..таке кольорове, а інколи таке чорно-біле....таке бурхливе, а інколи таке спокійне...таке різноманітне...а інколи таке монотонне...воно приносить стільки радості, а інколи стільки сліз....воно таке особливе....а головне воно твоє...його ніхто не проживе замість Тебе...звичні і незвичні дні формують-це життя...вносячи то кольорові барви, то розмиті грозою сірі будні....але різноманітність...вона так потрібна...інколи її так бракує...

• Подобається Подобається x 3
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я - не садистка. я дала час людині подумати чи дійсно вона MEANT те, що казала. а насправді вже сьогодні виявилось, що ні... тому не шкодую. крім того відповідати, танцюючи якось не зручно.

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мама, ви гірше ніж садистка. Жартую-жартую. :give_rose: Часом чоловікам не завадить вилити відро холодної води на голову, це повертає їх до дійсності. :)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сидю...з малою...
    А завтра...
    Щось згадалось...

– То це на прощу вибралася ти?
    Це треба шмат дороги попойти.
    Ще будуть села, будуть города.
    А втім, нічого. Ти ще ж молода.

Але чогось така вже, як обвуглена.
    Якась така, мов знята із хреста.
    Тут, – каже, – палка буде не обстругана.
    А тут ми зріжем, – каже, – бо товста.

А я дивлюсь: чужа мені людина.
    Розійдемось, чи стрінемось коли?
    – Хотіла жити, а життя не вийшло.
    Хотіла вмерти, – люди не дали.

зранку знов..на прощу...
    Свою..до лісу...
    Кілометрів 20..як завжди...кілька років..щодня...
    І знов молитимусь...як завжди...
    без надії сподіваючись...
    А поки..чергова безсонна ніч...

І знову степ. І знову даль розлога.
    І я мовчу. І дяк уже мовчить.
    Ідеш, ідеш… Дорога та й дорога.
    Ідеш, ідеш… Хоч би вже відпочить.

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нині бігала між баняками і подвір*ям, бо мені малеча постійно втікала на вулицю. Я що позакриваю всі двері аби не вибігла на перед на вулицю, то вона через балькон в кухні в садок а з садка через фіртку і на вулиці. Кажу старшим, дивіться за малою аби не пішла на перед, а вони мені - вона нас не слухається.
    Тай правда! То ще та шиба! Он лишень кажуть що Раки домашні, але ось вона в мене Тілець з місяцем в знаку Рак і аж ніяк не заземлена, її все тягне кудись втекти гульнуть. Але он що вперта то вперта.
    Так ось дивлюсь всі діти в хаті а її нема. І тихо так. Дитини не чути. Вибігаю на вулицю в фартусі - нема дитини. І тут мені знайшли дитину в городі. Вона собі ходила по грядках і топтала помідори, цибульку, салату. Я вже нашого татка попередила, що якщо він не хоче мати атак серця, то нехай краще фіртку зробить, а то помідорів йому не бачити цього року. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене теж малий - Рак (як і я). Я - домашня, а малий любить подорожувати. Цілий день би десь ходив. Та й самого на подвір"ї страшно лишати, бо може всюди залізти і якщо щось зацікавить, то на дорогу йде.

Вчора ввечері вияснили, хто нас затопив - в пані з четвертого поверху протікав кран, який вона повернула в сторону від умивальника, так що вода протекла до нас на перший поверх, затрималася на наших меблях. І ніхто нічого не компенсує, бо та пані - пенсіонерка, живе сама. Так що мусимо тепер знову складати гроші на ту саму кухню. :sad:

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

С товарищем пробежали на 10-й этаж в боевой одежде и в противогазах - уффф тяжело .... квартира горела. Тетя алкашка поймала "белочку" и начала термитов в кровати огнем изводить. Результат - комната выгорела, два этажа внизу залиты водой , несколько стекол в подъезде разбиты......

• Подобається Подобається x 2
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Щойно повернулася з Літургії в Домініканському Соборі....Люблю я той храм...незважаючи на купу туристів, які заважають зосередитися...я встаю собі в куточку і цілком перестаю думати про проблеми...спілкуюся з Богом...так хочеться почути від Нього якусь відповідь..якусь пораду...Після відправи (як звикло) філіжанка кави карловацької в Синій Пляшці...Ех...не люблю зраджувати власним традиціям...

• Подобається Подобається x 2
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

:girl_cray::girl_cray::girl_cray: аааааааааааа!!!! і я так хочу! хочу до Львова! диплом треба здати в середу готовий на перегляд - у мене написана половина (менша):suicide:

• Подобається Подобається x 3
  11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сьогодні ніби звичний день, але висновків для себе зробив багато. Основний серед них - як можна менше говорити і тільки по суті, не вдаючись до вільнодумства. За кілька годин переконався, що досить непогано і головне корисно для здоров"я.:good:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре було в Унів приїжджати... були люди з київської церкви...

13. Natalia

Natalia Well-Known Member

Як, Нірванко, вартий перегляду? (бо я теж хочу піти).
    А ми сьогодні на тортики сходили, погуляли з друзями, поспілкувались. Така погода гарна, красота...

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перший фільм "Код Да Вінчі" був цікавішим, на мою думку. Може завдяки піару, протестів церкви і т.д., може завдяки цікавого сюжету з тими знаками, загадками, таємницями. А фільм "Ангели і демони" був ніби трохи нуднуватим, бо сюжет був очевидним. Але несподіване закінчення, яке змушує задуматись і проаналізувати фільм, а також красива архітектура Ватикану, старовинні елементи, чудові актори - варті перегляду. Якщо не бачили першої частини, то, мабуть, буде не так цікаво.
    Після фільму ми обговорювали з друзями його і ніхто так і не дійшов висновку чи варто було йти на нього в кіно. Можна сказати 50/50 :)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

сама історія дуже цікава... набагато краще, а головне реальніша ніж Код да ВІнчі... це я суджу по книзі, фільм теж хочу глянути..:)

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

ІМХО, Ангели і демони - дурня рідкісна. Фільми зазвичай поступаються книгам, але щоб настільки...

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Весь день була дуже замучена і невиспана,бо в малого лізуть кутні зуби і він "гастролює" денно і ношно;але ввечері мене чекав приємний сюрприз-чоловік,приїхавши з роботи,засмажив просто надзвичайно смачнючого шашлика:good:,а я собі трошки відпочила,ще й так посмакувала:)

18. Summer

Summer Well-Known Member

ну я відгук залишила в фільмах , мені більше сподоб Ангели та демони більш динамічний, суперові зйомки, мені він абсолютно не був нуднуватим :) поки чула тільки позитивні відгуки
    а його робили не зовсім по книзі )) а зробили продовженням 1-го, враховуючи всі побажання на форумах фанатів ))

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Контрольний в голову. Куди котиться кінематограф? о_О

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А в мене чогось немає настрою. Якось так нудно і зле. Депресую чи шо? Вчора почула сенсаційну плітку( як на мене): троє дівчат (9 клас) побили :crazy:о_О :ireful1: дівчину, що та аж попала в реанімацію, і тільки через те, що нехотіла з ними кудись іти ... і що за суспільство стає, і як тих дітей виховувати, щоб "мали Бога в середині"?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)