К сожалению, это письмо гарант не прочтет. Оно зависнет на этапе регистрации в каком-нибудь отделе обращений граждан. Во всех этих организациях установлен четкий "распорядок" что показать вышестоящему начальству, а что скрыть.
До моєї радості в Страсбурзі прочитають та й тут хоч десятки два людей скоса подивляться. До речі, Потьомкін теж листа запорожців не читав, зате весь світ сміявся, дивлячись картину Рєпіна.
В Європейському суді оперують не новостями, а фактами. Ось і піде їм цей лист разом з відповіддю, яку я впевнено прогнозую. Прийде стандартний листочок від Управління звернення громадян, яке не є юридичною особою і до якого я не звертався, в якому мене повідомлять, що мій лист переслано ... куди сам знаєш. А мені потрібен факт якості виконання Президентом ст.40 і ст.106 Конституції, порушення чого я і отримаю.
У Страсбурський суд європейці звертаються тільки після того, коли їм було відмовлено в усіх судах їх країни.
Не "в усіх судах", а "ви повинні використати всі внутрішні способи захисту" відносно порушення прав Європейської конвенції.
Перед тим як піднімати ці питання раджу прочитати "правила" Європейського суду. А я вам не консультант. Боже ж мій, замість того щоб займатися продовженням освіти вони продовжують пустий триндьож. Замість того, щоб розглядати тему, вони шукають шпаринку для укусу опонента.
В такому листі набагато більше сенсу ніж в пустому триндежі на форумі. В Адміністрації поца ведуть статистику таких звернень і доповідають йому. Чим більше таких уколів, тим більше в хама очко зжимається. Я не кажу вже про роль надсилання в Страсбург. Звідти теж агент Азарова присилає періодично звіт в міністерство юстиції.
О! От це цікаво! А як з більшовицьким режимом боролись особисто ВИ? Круто! Янукович заліз під стіл і тремтить від страху! ЗІ: а Данилко Вам чим не вгодив? Заздрість - погана риса! "Нет ничего безобразнее старика, который не имеет других доказательств пользы его продолжительной жизни, кроме возраста". Сенека.
Та трошки інакше ніж деякі злидні з рабів в жлоби пробивалися, дохтуром ставали. І ось таке сіре чмо і є опорою режимові, бо вони з Януковичем з однієї культури. "Немає нічого потворніше ніж жлоб, який замав совковий диплом і думає, що він вже став цивілізованою людиною". Прокіп.
Цього і потрібно було очікувати. Бла-бла-бла. І навіщо хвалитися? А, сказати ж по суті нема чого. Бути опорою - це достойно. От гівно опорою не може бути нікому.
А що тобі, нетямущому, можна сказати? Ти ж мови цивілізованої людини не знаєш. А ось отримувач листа через контрольоване СБУ добре знає предмет висловлювань відносно "боротьби з більшовицьким режимом", архіви там ще не палили. Так що по темі, дохтур? З чим будеш виходити захищати бандитський режим? З памперсами чи скальпелем? Чи може в жінки макогона позичиш? До речі, по всім ознакам і дохтурів за малопрофесійність та жлобство народ буде скоро ганяти. Ви на черзі після ЗМІ, політиків, прокуратури, суддів та міліції. Так що копай бліндаж в дворі.
дивись, хлопче, не помились. Дуже вже в народу алергія на ваші халати та халатність. Дмітрій Донской теж думав... та потім тікав з Москви в глушину Костроми від розлюченого Тохтамиша, кинувши народ та своїх опричників. В тих лісах довго в нього була діарея.