Злочини НКВД

Discussion in 'Історія' started by KARABIN, Sep 20, 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви стовідсотково не знаєте ні про Ілліча ,ні тим більше, про Полное собрание сочинений в 55-ти томах.
    В двух словах: ні, не пропаганда, так, пропаганда.
    Ви задоволені? Дайте конкретний випадок, факт, а ми вже постараємся його розібрати по літерах.
    Не знаю за школярів, а пенсіонер з дурнуватим ніком ВасМТ, зацікавився історією України давно, але вивчати грунтовно її отримав можливість тільки з десяток років тому, коли вперше під"єднався до Мережі.
    Без алкоголю не можу, потрібен гемодіаліз, а по темі, як питання поставлене, таку відповідь учениця і отримала...

• Подобається Подобається x 1
  2. - Вам виднее, адекватен ли ответ, а где там ответ на Ваш вопрос?

3. kym

kym Well-Known Member

Не доказано.... Управління могло бути засекречене. Абсолютним доказом може бути офіційна відповідь з німецького державного архіву, рішення (з переліком) рейхсканцелярії чи німецького уряду про створення структурних підрозділів влади і інші такого типу архівні документи..... все решта лірика, вигадки і фотошоп. ви не можете доказати ні правдивість ні фальшивість цього документу спираючись на Гугль. Правдивість чи фальшивість без доступу до німецьких архівів можна доказати тільки розглядаючи документ в комплексі з діями які були вчинені на підставі цього документу...... якщо були дії то і був документ, якщо дій не було то і документу не було.....
    А по факту дії були ...ви самі підтвердили факт співпраці росіян з фашистами.... і самі тепер доказуєте що документу не було.... так на основі чого співпраця була....???????

4. VasMT

Ви знаєте, Куме, я з Вами навіть погоджуся. Своє відношення до ВКП(б) із своїм авангардом я вже говорив безлвч разів. Але давайте тоді і Ви ,перестаньте кожен кавалок підтертого паперу видавати за "черговий доказ". Мені цікавий сам факт ,а не його інтерпретація...

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Я вкотре прошу назвати кількість знищених рудих (колір волосся) в СССР. Хоч один документ наведете, я поміняю полярність в своїх аналізах історії.

5. kym

kym Well-Known Member

Спочатку про документ на основі якого співпраця була.... а потім буде документ про кількість знищених з носами довшими за 5 см

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

7. VasMT

Але Ви так і не назвали документ, на осенові якого співпраця була. Хоч я Вас і просив, але Ви зігнорували. Назвіть зараз. І Ви побачите, як змінеться світ.

Ви вже навчились користуватись Гугльом? Прогрес на лице... від матерщини до новинного розділу...

8. kym

kym Well-Known Member

Це документ представили в цій гілці хтось учасників дискусії ... ви зразу кинулись доказувати що це фальшивка. я вам доказав що ви не можете доказати чи це фальшивка чи це справжній документ..... і я ж вам докзав що вірогідність що цей документ справжній є 70-80%.... І вам було доказано що якщо навіть зіграє тих 20% що цей документ підробка то тоді існує другий документ, на якому стоїть сто печаток "таємно - вічно" і немає поки що доступу до цього документу. А навіть при всіх бажаннях авторів таких документів щоб вони були вічно таємні то так не буде і рано чи пізно вони вилізають на світ божий.... що і скоріше всього сталось з документом який обговорюємо.
    В математиці є такий метод - доказ від супротивного --- якщо не можете доказати що це фальшивка то залишається - що документ справжній.... а все решта то лірика, емоції і інші емоційні категорії

9. VasMT

Ви невірно трактуєте метод доведення від зворотнього. Наведіть хоч один приклад знищення рудих, саме рудих, а не рудих вбивць, і я погоджусь із правдивістю документу.

10. kym

kym Well-Known Member

Знову і карти граєте......

11. VasMT

Ні. Просто хочу перевірити цей папірець методои доведення від зворотнього. В "документі" чітко написано

Кроме всего прочего стороны определили, что в §2 п.3 подписанного соглашения речь идет о следующих видах квалификации дегенеративных признаков вырождения, как то:

— рыжие;
    — косые;
    — внешне уродливые, хромоногие и косорукие от рождение, имеющие дефекты речи: шепелявость, картавость, заикание (врожденное);
    — ведьмы и колдуны, шаманы и ясновидящие, сатанисты и чертопоклонники;
    — горбатые, карлики и с другими явно выраженными дефектами, которые следует отнести к разделу дегенерации и вырождения;
    — лица имеющие большие родимые пятна и множественное кол-во маленьких, разного цвета кожное покрытие, разноцветне глаз и т. п.

От мені і цікаво, скільки рудих було знищено, чи ліквідовано, чи вислано, чи закатовано в СССР. І як на цю фігню Берії зреагував Сталін, який, як відомо, був саме рудим... Га, Куме?

12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Якщо встигнете прочитати польською, є багато свідчень очевідців зібранних польським центром "Карта". (Тоді там ще декілька мільйонів поляків проживало...)
    Такий матеріял був опубликувани в 70 ріницю вибуху радяньсько- німецької війни.
    http://radiopomostphoenix.wordpress.com/2011/06/28/lato-1941-polski-dramat/

13. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Ви пане судіть по висновку графологічної експертизі , якщо у вас є сумніви в достовірності того чи іншого документу, тобто мокра печатка експерта, підпис, вхідний , вихідний документа...
    Це все Ви можете надати форумчанам, чи хоча б указати місце де знаходиться цей документ та доступ бажаючих для ознайомлення з ним відповідно до ЗУ "Про доступ до публічної інформації", стосовно якого НКВС, НКДБ, МДБ,КДБ,ФСБ РФ проводило графологічну(почеркознавчу) експертизу. З цим проблеми. А ось з наслідками відомими світовій громадськості у співробітництві спецслужб двох найкривавіших режимів людства важко сперечатись:give_rose:

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

Ілліча треба знати... По перше, як дедушка Лєнін вчив майбутні НКВС, хоча б узяти лист до членів Політбюро ЦК ВКП(б): "Чим більше число представників реакційного духовенства і реакційної буржуазії нам(...)вдасться розстріляти, тим краще" - 19 березня 1922р. гриф таємно. Завдяки цій блискучій ідеї побудові "світлого майбутнього в окремо взятій державі" та вихованню моральної людини без приватної власності, тільки на теренах СРСР (в кордонах 1939 року) в період перебування прихільників цієї ідеї у владі від 1917 по 1991 р.р. було знищено близько 100 млн. душ!! Загальна ж кількість жертв цього політичного дискурсу у світовому чи європейському масштабі ХХ ст. підрахунку не піддається!!
    По друге: А-а-а-а, бачу злякалися енкавеесніка-проктолога пАлковника, кажіть прямо?:yahoo:

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Це треба робити тільки шляхом опитування очевидців, записувати на відео, приймати письмові свідчення від них й нотаріально завірювати. Кропітка робота в архіві. Як тілки у Вас буде вільна година від занять. При нагоді використати це у суді, або викладати це в інтернеті. Це очевидно єдиний вірний шлях, яким можна здолати "Дальневосточников", VaSmt-ців, "пАлковников", "Серег-очкариков" та інших почесних пенсіонерів НКВС та п"ятої колони. Як раз свідома молодь це і зробе. Хай щастить!!:)

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Масква златаглавая... Тільки місце демонстрації документу вже саме за себе говорить про його "достовірність", та "подложность". Де висновок графологічної експертизи цього совєцько-націстського документу з мокрими підписом та печаткою експерта- почеркознавця, щодо його "подложности"? Криваві наслідки його відомі людству, про що ще можна казати, здавайтеся. Вочевидь й на фото Васильев не Васильев.

Last edited: Nov 26, 2012
  14. VasMT

Спробуйте ще раз...

15. Fedir Vygovskiy

Якщо Ви визнаєте співпрацю між "братніми" спецслужбами, то до чого тут ця біліберда й нісенітниця з перекладом:ireful1:

16. VasMT

Спробуйте ще раз... Хочаб почитати...

17. Fedir Vygovskiy

:yahoo:VaSmt...

18. VasMT

Чергова брехня.
    Спробуйте ще раз...

19. Dred

Dred Well-Known Member

Від того що ви кажете брехня нічого не зміниться:cofee:

20. сотник

сотник Well-Known Member

Тоже Ленин: "Мало расстреливаем профессуры!"

Сейчас не отрицается сотрудничество на государственном уровне сталинского СССР (России) и гитлеровской Германии, включая их спецслужбы. Последнее неизбежно оговаривалось обстоятельными секретными соглашениями по всем направлениям деятельности.
    Власть придержащие в современной России оппонируют как союзники, сподвижники Сталина, поэтому засекретили миллионы единиц документов о преступлениях спецслужб СССР. И пока они не обнародованы, сталинисты не признают достоверными подобные документы из других источников.

а де твій аватар? :)