ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Тоді ясно, виглядало так що ті старі 15 поверхові навпроти формули краси а то виявилось фото ще з дальнього ракурсу , ну нічого як не там так з іншої сторони :)

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

А хтось знає , що з підкачкою води, чи будуть насоси і де вони будуть стояти - в підвалі,на даху чи може окремо десь на вулиці? А трансформатор з якого краю будинка?

3. zvirilka

zvirilka Active Member

подзвоніть хтось до представника забудовника і взнайте і тут відпишіть. мені теж цікаво

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

В мене вебкамера запрацювала-ура, бачу все сама.Ще раз дякую небайдужим за фото.:)

5. Keith

Keith Well-Known Member

Всім привіт. От приглядаюся до цієї новобудови. Дуже вже мені прискіпливій одне планування сподобалося, адекватна квадратура, тай сам будинок досить таки не поганий, закрита територія і обіцянки дуже вухо радують. От якби ж то точно знати, що все обіцяне буде виконано ( хай навіть з мінімальним запізненням) - то взагалі класно. Мене хвилюють деякі моменти, як от, наприклад, з правого боку будинку ( якщо від воріт дивитися) знаходиться інститут ім.Підстригача, і там якісь компрессори(?) гудуть, що добре чути під вікнами з того боку ( відповідно і відкривши вікно їх буде чути в тих квартирах). Ігор казав що інститут їх міняти буде , і що то так не буде. Хто що про це знає, і чи взагалі увагу звертали? А з іншої сторони будинку складське приміщення ( на землі викупленій Фуршетом) , і дійсно в мене перше враження склалося що я в промзоні - Ювелірний завод , склад ( невеличкий, але є - факт), ці компрессори додають шумових ефектів ... А до озера вихід не планується (поки) , а тільки на Стрийську. Ох, не знаю, чи то я така балована , чи то нормально!?!
    П.с. Ще дізналася що забудовник собі лишає тех поверх (11), і не житлові приміщення в цоколі. І спитала я за підкачку води - буде на даху. От за розводку електрики забула спитати, дуже багато інформації на раз прийшлося;)

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Тогда я тоже балованая,мне тоже не нравятся некоторые моменты(компрессор,цоколный этаж для собственных нужд).но исхожу из опыта,когда возле дома была зеленая посадка,ее вырубили и втулили заправку и никакой суд не помог. А тут сразу видишь все минусы и надеюсь никаких сюрпризов больше не будет,разве что фуршет под боком.

7. Keith

Keith Well-Known Member

Цокольний поверх зазвичай забудовникі продають під комерцію, а на місці звичайних підвалів роблять підземний паркінг і продають за шалені кошти, так що тут нічого страшного, хазяїн - барін, ( казали що навіть підвали будуть за окрему плату). Вот технічний - це місце загального користування мало б бути, і якби його хтось хотів би привласнити - то мав би отримати згоду всіх мешканців. Ну , але тут все чесно - вони все сказали відразу, типу покупці автоматично погоджуються на це при покупці квартири).
    А вот компрессор той - проблема серйозна. Доречі, Ви це самі помітили, чи з моїх слів? Його і на дит майданчику буде добре чути :sad: То треба йти в той інститут і дізнаватися самостійно чи правда що його будуть міняти , бо поки що ця заміна компрессора звучить як з розділу фантастики.

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Я його помітила відразу,але був такий дощ із вітром,що навіть не прислухалася. Я згодна , що заміна компрессора-то майже фантастика. Дуже хотілося б почути думку чоловіків-спеців щодо того агрегату.

9. Keith

Keith Well-Known Member

А ми прийшли - було тихо та сонячно , і там прислухатися не треба було - той гуркіт доволі таки добре чути при підході до будинку. Дійсно, почекаємо думки чоловіків-спеців.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Мені забудовник обіцяв, що нічого не має створювати шумове забруднення біля будинку - все приберуть і перенесуть. В мене якраз 2-кімнатна квартира (та, що в куті справа будинку).
    Що є певні санітарні норми по шуму, які встановлюються для житлових будинків і їх буде дотримано.
    Найменших підстав не довіряти забудовнику, чи його представнику, у мене немає. Все має бути добре - після здачі їм самим той дім і його жителів бачити щодня :)

Last edited: May 22, 2014
  11. Uganka

Uganka Well-Known Member

На щастя мені теж представник забудовника пообіцяв,що все приберуть і перенесуть. Сподіваюсь ,що все буде добре.

12. Keith

Keith Well-Known Member

Вам, як власнику тієї двушкі, в першу чергу треба було б це питання перевірити. Як то кажуть - довіряй, але перевіряй! Це можливо добре, що Ви в змозі в наш час так довіряти людям ( читай забудовнику), але по досвіду покупців на первинному ринку нерухомості не все так чудово потім виходить, як обіцяють .
    Хочеться вірити! Я, звичайно, іншу 2-х км придивилася, в центрі будинку, але всеодно через цей гуркіт переймаюся.

13. zvirilka

zvirilka Active Member

Keith - ага, досить хороший вигляд з вікна там, з тих 2-кімнатних квартир по центру. там один з найкращих виглядів з вікна після 3-кімнатних квартир, які по виду поза конкуренцією. одне вікно у ванній кімнаті чого варте (3 кімн). не дивно, що їх майже всіх розгребли...

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Хочете покажу фотку, на якому етапі особисто я інвестував в Ювелірний? Це фото якраз зроблено в той день :)
    п.с. перед купівлею я все досконало вивчив: порівняв всіх конкурентів в районі, проаналізував всі документи (договора і т.д.), інфу про забудовника і замовника. Зробіть те саме, прикладіть зусилля. Моя вам порада: подзвоніть Ігору, сходіть самі розпитайте.

І про довіру: якщо ми не будемо довіряти людям, то ГЛОБАЛЬНО банки не працюватимуть, молоко зранку не не з’явиться в супермаркеті і те життя, яке ми звикли бачити, більше ніколи таким не буде :)))
    На разі все, що було обіцяно забудовником, реалізовано і йде по плану. Думаю, проблем з підключенням комунікацій не має бути. То не центр міста. Тут трубу підключать і газ легко проведуть.

15. Keith

Keith Well-Known Member

Так, вигляд хороший ( правда не на перших поверхах), а я вище третього не жила ніколи і мені на шостому вже страшно. Але вибір тих двушок ще є. І планування там досить цікаве, нестандартне, також добре що на 2 сторони вікна. :good:

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На першому поверсі ясно, що вигляду не буде.
    В мене теж вікна на 2 сторони - вважаю, що це плюс. Якась різноманітність в житті ;)
    В центрових двушках ще прикольно, що житлова площа досить велика і що в коридорі є ніша для шафи. В моїй квартирі я досі не знаю, куда втулити шафу, бо не хочу красти ані коридор, ані кімнату :)))
    А ще вікна великі - то мега плюс. Чо нам такі не поставили? :sad:

На 6 вам буде легше дихатись (по моєму досвіду). Я спочатку був внизу, а потім переїхав на декілька поверхів вище (змінив квартиру)

17. Keith

Keith Well-Known Member

Ого. Ну я б на такому етапі не наважилася, то точно.
    Я ось тільки почала все взнавати, ходила вчора і на будівництво, з Ігорем говорила, і в банк навіть ходила. Від сьогодні юр. питання розглядаю, раджуся.

За довіру - то таке діло. Купуючи "недобуд" завжди є ризик і тут або повірити ( а по-можливості перевірити) , або ж навіть не розглядати такі варіанти інвестування в власне житло...

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Так ці квартири лише на 2 м/кв (грубо кажучи) більші за ту яку ви обрали. Можна поцікавитися чому Ваш вибір пав не на них ?
    Вікно велике тільки в великій кімнаті, а на кухні і в кімнаті поряд - звичайні. Гардеробну в коридорі там ще більшу можна зробити - квадратура позволяє:yahoo: та й взагалі перепланування можна робити, хоч вхід в велику кімнату замість гардероба, а кухню збільшити і с/в обєднати ( Ігор каже що таке вже замовили у них, але я б не жертвувала такою гардеробною заради збільшення кухні).
    На рахунок поверха ще буде час подумати, треба спочатку зі всім іншим розібратися.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

все просто - бо в моїй 2 балкони :)

19. Keith

Keith Well-Known Member

Ну тут кожному своє. Мені вони аж 2 не потрібні, а входять в в загальну квадратуру по ціні кв.м.
    П.с. Ну і то лоджії, а не балкони;)

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щойно зідзвонився з представником забудовника. Каже, що той компресор, що збоку, то взагалі не питання - демонтують 100% і що вже купили новий, який стоятиме зовсім в іншому місці. Що зараз працівники виконують внутрішні роботи в будинку і що за 2 тижні мають починати робити фасад і за 3 тижні має приїхати ліфт. От так.

а де твій аватар? :)