ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Якщо я правильно зрозумів, то будує Карпатбуд, в них перекриття як правило збірне, у вас моноліт, технології різні, моноліт влаштовується дещо повільніше, це зумовлено тужавінням бетону.

2. gonzik

gonzik Well-Known Member

я вважаю що пояснень чому будинок досі не здано може бути купа, ми тут сидимо і гадаємо. Я також не прихильник радикалізовувати ситуацію але принаймі відповіді на наші питання і адекватне пояснення ситуації потрібне.
    Тому пропоную для початку зустрітись з Ігором, бажано в обід (12-14), так як буде можливість оперативно запросити інших присутніх на будові.
    Можливо в Ігора не буде відповідей на всі наші питання, якщо так то це і буде підставою звертатись за поясненнями далі.

3. Smith Wesson

Ввести в експлуатацію будинок та передати його вам у власність то різні речі і попрошу на другому пункті ініціативних мешканців більше сконцентруватись. Також не дуже з тим поспішати, бо забудовник буде старатися будинок вам спіхнути на баланс ОСББ чим пошвидше. За більшими деталями зможу трохи проконсультувати.

• Подобається Подобається x 1
  4. rkc

rkc Well-Known Member

Та ні, там також моноліт. Але не в цьому справа. А в тому, що будівельні роботи там ідуть інтенсивніше. Зокрема, мені приходилось бувати на нашому будинку в 17.00-18.00, коли обєкт, інколи за винятком лише кількох робітників, фактично вже завмирав, не кажучи вже про роботу у суботу. Якщо є проблеми зі здачею в домовлені терміни, то працювати потрібно ІНТЕНСИВНІШЕ!

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Для початку можна і так. Повідомте конкретну годину (бажано після 14.00) і місце (ймовірно, біля будинку).

5. gonzik

gonzik Well-Known Member

Щойно говорив з Ігором. Він пррпонує перенести зустріч на пятницю, оскільки завтра буде вияснювати з юристом питання створення осбб щоб відразу мати відповіді до нашої зустрічі.
    В пятницю в першій половині дня буде добре?

6. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Можливо краще було б на вечір

7. rkc

rkc Well-Known Member

Звичайно, було б краще у другій половині дня, але ... повідомте тоді конкретний час і місце.

8. kritikm

kritikm Well-Known Member

Давайте десь на після обіду 15 -16

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Не забувайте, що вечером швидко темніє - в 5 вечора вже темно.

10. kritikm

kritikm Well-Known Member

чим скоріше тим краще щоб всі все і всіх бачили

11. gonzik

gonzik Well-Known Member

Отже, домовився щойно з Ігором завтра (пятниця) на 15:00.
    Якщо хтось має контакти інших власників які не сидять тут на форумі то запросіть їх також будь-ласка.
    Ну і також думаю варто кожному підготувати питання на які потрібно буде отримати відповідь

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сьогодні мав експромт-нагоду побувати на будові. Бочка меду: гарний дах, товста штукатурка. В деякий квартирах вже є батареї, котли, труби. Двері хороші - на два замка. В квартирі багато дрібниць, які досить якісно виглядають навіть для скептиків.

Тепер ложка дьогтю: все якось повільно йде і паркан! Він ще гірший, ніж я собі уявляв. Це повний фейл :sad:

Завтра скину фотки.

Attached Files:

• Подобається Подобається x 2
  13. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Куди саме підходити?

14. До воріт на Підстригача. Ігор екскурсію буде проводити. Архітектора небуде точно :)

15. Smith Wesson

І чим добра товста штукатурка? Як на мене це свідчить про криві стіни.
    Ти ліпше заміряй скільки см. бо може вона і не товста, а якраз нормальна, по фото тяжко визначити товщину.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Smith Wesson, стіни з газоблоку, наче, по визначенні не можуть бути кривими :) Тим більше хтось тут з форуму їх перевіряв на рівність. Товста штукатурка - напевне, чим товстіше, тим краще. Стереотипи?

Обіцяні фотки.
    Хоча сьогодні, думаю, фоток ще буде багато від всіх.

Територія будинку (її частина без дит.майданчика), на разі, виглядає так:

[​IMG] [​IMG]

Секція "А" виглядає так. Монтують опалення. Хоча, ще не всюди є двері:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Секцію "б" ще штукатурять. Дверей не бачив. Лише розведені газові труби.

А ось, що робиться на даху:
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Колись штукатурили товстим шаром будівельники - мені так майстер казав. На тому фото десь 1-1.5 см штукатурки.
    Мене тішить, бо це додаткові сантиметри (шумоізоляція) до міжкімнатних стін.

18. Smith Wesson

А то мало, для цегляних перегородок норма 2,0-2,5 см. Але як було написано вище

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Це міжкімнатна перегородка. Вона десь біля 10-12 см має. "На око" можна визначити товщину. Думаю, вона достатня, бо я переживав на початках за шумоізоляцію. Не хотів би в кімнаті чути те, що робиться на кухні.

20. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Це ідеальна товщина для вапняної штукатурки. 2-2,5 см. це допустима, в межах будівельних допусків на кривизну стін, але це перевитрати. Може бути просто гіпсова перетяжка товщ. біля 0,5, але це значно дорожче і потрібно штрабити блоки для дротів.

а де твій аватар? :)