Практически никогда. Я - культурный и законопослушный водитель. И сторонница ужесточения правил и поднятия штрафов. Это - работает. В этом году одна моталась в Крым, за рулем - наглядно видно....
Ну молодец))) У нас с нового года тоже культурней стали ездить. Штрафы взвинтили страшно. Кто ж тебя одну в Крым то отпустил?))))
А я и про нас и про вас.... По сравнению с позапрошлым годом - стало спокойнее, намного... А кого я должна спрашивать? Работа у меня такая - села -и поехала... Ну, на Казантип на обратной дороге заскочила на три дня...
А я он в суботу додала до стереотипу про жінок за керівницею. Виїжджала з подвіра мої сестри тай задивилась на ліво і не дуже подивилась на право, тай виїхала на дорогу. А справа їхав таваріщ який мене спокійно міг поцілювати в дупу. Він довго махав руками але я йму також помахала, мол - сорі, дорогий. так сі стало.
По словам сотрудников ГИБДД, в экстремальных ситуациях поведение водителя зависит в большей степени не от половой принадлежности, а от характера, темперамента, и, конечно, опыта вождения. Тем не менее женщины больше предрасположены к соблюдению правил дорожного движения. Для многих из них машина - это средство передвижения, а не средство получения адреналина. По статистике, например, женщин, садящихся за руль в нетрезвом состоянии, меньше в разы: на трех мужчин, севших за руль в алкогольном опьянении, приходится лишь одна женщина. Милицейские сводки свидетельствуют о том, что дамы в два раза реже мужчин становятся виновниками аварий. А если и попадают в них, то последствия этих ДТП менее серьезны, чем те, виновниками которых становятся мужчины. Этого же мнения придерживаются и в Европе. В течение долгого времени ученые из Организации дорожной безопасности в Вене проводили исследования с целью выявить особенности манеры вождения в зависимости от пола. После их окончания деятели науки официально признали женщин гораздо более способными водителями. В ходе исследования учеными были проанализированы тысячи дорожных происшествий по всей Европе. В результате выяснилось, что женщины-водители явились причиной менее 35% всех аварий. (по материалам www.strana.ru)
які жахливі старезні стереотипи! джип - це крута машина? це машина необхідна. по перше - сімейна (якщо у вас діти, то ви в першу чергу будете думати про БЕЗПЕКУ). до того ж в пересічних умовах з середнім доходом завжди думатимеш ще й про економію - адже на львівських дорогах SUV - це ще й практично! а круто - це надзвичайно суб"єктивна оцінка - у кожного своя планка. а те, що це не має жодного стосунку до культури на дорогах - так це без сумніву.
джипи не є безпечні машини - вони перевертаються взимку на трасі швидше, ніж інші. найбезпечніший на львівських вуличках маленький танчик він пушкою так легенько відсуває пішоходів назад на тротуар, а потім сам делікатно повертає. ями йому не страшні, запаркувати можна десь в парку накривши маскувальною сіткою - поліцаї навіть не помітять, на штрафмайданчик не відсунуть. причіпити польову кухню ззаду й влітку можна на озеро їздити.... а на Тростян взимку він пташкою злетить...
Марусю, що там в нас в гороскопі написано, на цей тиждень? Ну, бо я теж не подивилась наліво, а друга летіла перевищуючи швидкість і моє переднє колесо стало косолапе, ремонту на 650$, добре що хоч евакуатор безплатно. Визвала поліцію я, та друга зупинилась метрів за 50, а потім ще дальше від'їхала, тоді прийшла до мене, сказала сорі але вона мене не бачила і вона дуже спішить в НьюЙорк, і поїхала. А я стою... хвилин через десять приїхав коп, я все розказала, вже він йшов до своєї машини -та друга біжить. Вона йому теж розказала що дуже спішить, він її послухав і навіть рапорт не склав, сказав щоб самі між собою договорювались.
Я гороскопів не читаю, але щось тама є на той тиждень. Нині майже на пустім баку заїхала до мами на роботу і з повротем. А в злості, що не могла дістатись до хати, їдній спортсменці-заочниці чуть не зробила з %-пи гараж.
Нині в мого Романа теж мало не в"їхав якийсь дідок. Найцікавіше, що він виїхав із вулиці з одностороннім рухом. Рух по вулиці йде зі заходу на схід, а дідусь чомусь їхав зі сходу на захід. Підрізав Романа, як має бути, ще й їхав по розмітці, а не в праві чи лівій смузі. Видко і йому гороскоп щось приписав. ) ) )
а я не вмію водити, але дуже, дуже хочу, правда коли я раніше задавала питання чоловіку: коли ти мене віддаш на курси? чула відповідь: ось доходиш вагітність, народиш, тоді і віддам! Тепер я народила, донечці вже 3-ри місяці, задаю те саме питання...коли? Відповідь: ну...ти зрозумій, дитина ще маленька, захоче циці..а тебе нема...треба трошки зачекати, щоб донечка виросла! Цікаво...що він придумає пізніше...шо давай дочекаємо поки дитина не піде в школу??? В чоловіка досвід водіння більше 10 років, він має право навчати мене, але на машині як у автошколі...але якось я його "уламала" на те щоб він мене пустив за кермо і потрошки вчив мене їздити, бо я взагалі в тому "зелена", недивлячись на те, що у батьків все життя була бібіка. Дівчата...я думала чоловіка Кіндратій хватить!!!! Ну для початку я сіла...він мені позволив підлаштувати сидіня і кермо під себе, про що я досі слухаю, хоча с тих пір пройшло...2-ва роки, почався в нас перший урок! Він пояснив мені де і які педалі, розповів все що знав про коробку передач, а знав він багато, тому я не все запамятала. Ну короче кажучи...ми вчились рушати!!! Далі як в комедії, каже: вижми зцеплення! Я його натиснула...то потім він мені пояснив криком, що то треба натиснути аж до кінця...а до того, я все думала, що вижми і натисни, то одне і те саме!! Обізвав мене ще й валянком, так як я плутаю ліво і право, казав, що привяже до рук сіно до іншої солому!!! Але все таки я чогось навчилась...бо вмію їздити по прямій дорозі...в сільській місцевості, якщо щось, то нас там ніхто не знає!!!! П.С і уявляєте...я далеко не блонда!!! П.С: зрозуміла одне, що все таки буду їздити на "автоматі", бо не розумію, як одночасно можна перебирати рукою коробку передач, іншою крутити кермо, а ногами...натискати на педальки!!! Правда чоловік сказав, що я буду їздити на механіці, і автомат появиться дома, через його труп!!! Бо то треба буде купувати ще одну тачку для мене!!!
)Мою маму тато вчив їздити.До цього часу коли вона за кермо сідає, сестра в сльози.Мама замість тормоза на газ натиснула і сусідам на дачі паркан знеслаСусідка в той час була на городі, то в неї мало очі не вилізли з переляку)
Колись, як бачив жінку за кермом, точно занв, що в цей день мені не повезе. Тепер ця прикмета не актуальна, жінок за кермом надто багато.
Не робіть того, що зробила я БЕРІТЬ РАПОРТ ПОЛІЦІЇ, нехай перед вами хоч на колінах стоять і кажуть щоб договоритись. Починаючи з понеділка, з вечора, мене тероризують телефонними дзвінками, в понеділок мені сказали що я маю заплатити 500$ їм за пошкоджену машину, яку я не бачила і поліцай тоже, бо потім вона просто звідкись прибігла і сказала що вона має маленьке пошкодження, показала пальцями десь 5 см. Я дала їй всі документи і виявляється, що вона не переписала, то є її проблема, бо з страхової компанії сказали зовсім з ними не контактувати. Вона хоче написати рапорт на мене, а я подзвонила до адвоката і завтра буду писати рапорт на неї, ще вона мені залишила "дуже гарне" повідомлення на телефоні, що теж робити не можна, бо це розцінюється як насильство. Ось, що значить їздити без порушень, аварій - ніякого досвіду в таких справах.