зцілення

Discussion in 'Християнство' started by plastic, Feb 9, 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибачте, Левко, але ви мене заставляєте знову акцентувати на того лисуватого чоловіка, якому Ісус забрав хвороби і який повірив Ісусу, а лисина як була так і є.

Може він хоче бути лисим? Не думаю. Не зустрічав людини, яка хоче бути лисою.Не грає воно у вас ця теорія. Тим більше, що ви переконували мене, що якщо навіть людина невіруюча, її все одно можна оздоровити.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви розумієте один одного з півслова.:haha:

3. Levko

Levko Well-Known Member

А може йому байдуже...?:)
    Можна! Через віру того, хто молиться за хворого!
    Згадайте випадок з Петром і Іваном і з кривим, котрий при Красних воротях сидів... В кривого взагалі не було віри. Він зцілився завдяки вірі апостолів...
    А теорія справжня! Це основна ідея в християнстві. Ідея того, що Ісус вмер за наші гріхи, і ранами Його ми є зцілені!
    Я розумію, вам це дивно чути, але воно так є. Так написано в Писанні!:)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думаю.

Як людині може бути байдуже є волосся на голові, чи нема. Ще скажіть, що бути лисим - то його мрія.:)))

5. Levko

Levko Well-Known Member

6. Levko

Levko Well-Known Member

7. Levko

Levko Well-Known Member

8. Levko

Levko Well-Known Member

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Левку, а де це написано, що зцілення - це має бути шоу з камерами і з якимось шаманськими порухами оточуючих?
    Ну і... Хотілося б побачити хоч одне заключення лікарів...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Levko

Levko Well-Known Member

А що, камери то гріх, чи зло якесь?:)
    Уявіть, собі, що ці люди моляться за хворих і по Скайпу і по телефону...
    Це також гріх, Педро? Про це ж також ніде не написано?;)
    Ніхто з тих, хто молиться за хворих не вимагає у них заключення від лікарів після того як вони зціляються.
    Просять тільки дати свідчення про їхнє зцілення для збудування інших.
    Такі люди самі уже є найкращим живим заключенням, коли свідчать як Бог їх зцілив.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно гріх. Уявіть що ці камери і телефони зроблені безбожниками або сектантами, які не вірять в Святе Причастя і Спасіння і згорять в пеклі.

• Смішно Смішно x 2
  12. Levko

Levko Well-Known Member

13. Levko

Levko Well-Known Member

Часто люди говорять (та й сам колись так думав і говорив)- "Нам треба молитися за уздоровлення, вірити в те що людина зцілиться, але останнє слово все таки за Богом".
    Але недавно я відкрив для себе, що ця фраза з Євангеля від Марка (16 розділ), де Ісус говорить про те, що віруюючі в Нього будуть класти руки на хворих і хворі будуть ставати здоровими є дійсно останньою Його фразою перед вознесінням на небо.
    Виходить, нам не треба чекати якогось останнього слова за Богом- Він уже його сказав давно, в тому числі і в буквальному значенні! :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

дзюськи вам, а не заключення, ич... мудрегелик!:)))

15. Hase

Hase зайчик

А Богу потрібен скайп і телефон, щоб вислухати молитви???
    Взагалі показуху із молитов робили фарисеї...саме вони стояли на вулицях і вголос деколи годинами молились...
    " Також, коли молитесь, не поводьтеся так, як лицеміри, котрі люблять молитися, стоячи в синагогах та на розі головних вулиць, щоб їх бачили люди. Правду кажу вам: вони вже отримали свою нагороду сповна. Ти ж, коли молишся, увійди до своєї кімнати і, зачинивши за собою двері, помолися до Батька, якого не видно." Матвія 6:5,6

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, це звичайне шоу.

17. Levko

Levko Well-Known Member

Богу не потрібен, тій людині за котру моляться потрібен...

Розкажу вам одне своє свідоцтво.
    Свого часу мене довго болів шлунок. Кілька місяців болів. Я молився, пив ліки, але не проходило ніяк. А одного вечора подзвонила моїй дружині наша спільна знайома. Запитала як справи, дружина сказала, що все добре, але є одна проблема - шлунок болить в чоловіка. Та знайома запропонувала помолитися за мій шлунок. Дружина ввімкнула телефон на гучномовець, щоб було всім чути, я поклав руку на свій живіт і вона помолилася короткою молитвою за уздоровлення. Буквально під час молитви шлунок перестав боліти і, що найцікавіше, більше в мене шлунок з того часу не болів! Слава Богу!
    А ви, п.Hase, кажете, що телефон не потрібен... :)
    Інколи ще й як потрібен!

18. Hase

Hase зайчик

Пане Левко, молитва для БОГА. Лише ВІН слухач молитов, це лише його право на це, як Бога, як творця. У вас виходить молишся і до Бога і до людей??? Для чого їм слухати молитву??? Молитися за когось можна і без присутності цих людей. Якщо я молюся за людей у скруті, то мені, що у рупор кричати??? Інакше Бог мене не почує??? Де таке хтось колись робив у Біблії??? Де таке робив Ісус??? Наведіть біблійний приклад.
    Але так робили фарисеї!
    Ісус взагалі виліковував лише словом:"Втань..., піднімись..." Було доторкався... Левку, виліковувала ВІРА. Згадайте історію з хворою жінкою, яка тишком-нишком лише доторкнулася до френзлів Ісуса, коли він цього навіть не бачив. Його сила і її віра, оце і все лікування.
    Ваша ж версія абсолютно взята з області фантазії.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Levko

Levko Well-Known Member

А можна і в присутності...:)
    Ісус майже завжди молився в присутності людей, котрі приходили до Нього за зціленням- або клав руки на людину, або говорив їй якесь слово, і людина зцілялася... Він нікому не казав, щоб вони собі йшли геть, а Він тишком-нишком, як ви кажете, помолиться за них. Він з владою наказував хворобі , чи демону забиратися, чи говорив людині щось зробити, наприклад піти вмитися, чи простягнути руку...
    Що значить з області фантазії?
    Це все реальність! Мене шлунок реально перестав боліти після того як жінка помолилася за мене по телефону...:)

До речі, моя дружина майже кожного дня молиться по телефону з кимось. Це так само якби піти до когось і сказати- давай разом помолимося... І це працює. Обставини міняються, хвороби йдуть, люди зціляються...:)

20. Levko

Levko Well-Known Member

Як до людей молишся?!о_О
    За людей молишся, а не до людей...

а де твій аватар? :)