А по темі...........я за балончик)....не страшно застосовувати( миж більше боїмося за бідних гопників) і досить дієво.......в білий день саме то) а в ночі жінці одній ходити не варто.
Коротше студентом начебто їх і грабують телефони забирають. Мода змінюється може вже інший сезон (весняно-літній) і по іншому хуліганять.
Ну от ...ви не шукаєте спосіб захисту...ви шукаєте для себе відмазки) Ви не велика шишка і на вас нападати буде звичайна шпана, а не головорізи мафії) Жодна людина не може рухатись безшумно і так щоб ніхто не бачив........просто потрібно бути обережним...
Ви про мене нічого не знаєте, щоб так говорити. Щоб зреагувати в тій ситуації, треба було бути спецназівцем, який завжди насторожі, який постійно очікує нападу. Я йшла спокійно в світлий сонячний день, коли до мого правого плеча хтось торкнувся. Я подумала, що то хтось із знайомих мене догнав і так жартує. Повертаючись вправо відчула, що мене душить власний ланцюжок який здер мені шкіру на шиї. Напав ззаді і зліва. Поки я розверталася вліво і відтягувала той ланцюжок від шиї, встигла тільки побачити куртку нападника. Навіть кричати я в той стресовий момент не змогла, бо дихання забракло. На моє щастя, нападнику набридло шарпати ланцюжок, і на другій стороні вулиці побачила людей, тому він втік. Я навіть не встигла побачити обличчя. Навіть такі "герої на словах" не встигли б скористатися балончиком, якби його мали. Стосовно слів, що є типові жертви - це з того типу: "Зі мною таке не трапиться, бо я не такий". Це зручні слова, щоб не звертатись до міліції, бо там теж натякнуть, що причина не в нападниках, а в якійсь неправильній поведінці тих, на кого нападають. Цікаво, як би зреагували, коли почули б про подібну ситуацію від своїх рідних - теж їхні слова назвали б відмазкою???
Справа в тому що так думають не тільки в міліції в жандармерії і карабінерії дотримуються схожої думки. PS Під електричку у нас студенти схоже частіше ніж стари баби потрапляють, йдуть з плеєрами увухах і самі там де музка (мей бi на Карибах й електричка з тилу..)
Я до того ставлюсь інакше: все, що з нами трапляється - має певну причину замислитись, що в нашому житті не так. Висновок з тої історії - чоловік шукає пропозиції роботи за кордоном. Я не дуже того прагну, бо відчуваю, що там себе не знайду. Після того випадку я зрозуміла, що таки варто підтримати чоловіка. Що називається - остання крапля переповнила чашу
Та вони всі гострі, особливо PH 0... ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ---------- Або викрутку.... (І згубити треба дещо...)
Хе-хе. Колись мого знайомого ("вишибалу 120 кг") стукнули по голові трубою. Ззаду, тихо і професійно. Жулік підбіг роззутий, в самих шкарпетках (взимку!), щоб тихо... І обібрали до нитки. Траєщіна! Хто з Києва - знає. Не розумію - і чого туди занесло о 2-й ночі того знайомого... Ну і які тут засоби захисту? :/
ну да. Тут тре засоби пасивного самозахисту... Не ходити поодинці вечорами... Вночі спати, а не шукати проблем на свою голову. Не уявляти себе суперменом. І по можливості не вештатися в найбільш криміналогенних місцях.
Не жити, не рухатись, не дихати... враз хто почує... Після 24,00 вам нічого не загрожує - бандюгани теж спати хочуть. В 11 вечора- саме то отримати по голові (біля власного будинку). На широких вулицях ніколи нікого не зустрічав - нудно, але факт. Суперменом можна бути але не можна вірити своїм силам. Краще вірити силі тиску газів горіння... Та рецептів - загату гати...
Ну от і договорилися)....самі ви нічого вдіяти не можете винні інші люди) ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ---------- А як на мене то ті "інші люди" які мають захищати якраз і є найбільшою небезпекою на вулицях)........від них і втікати заборонено і захищатись не можна а штрикати викруткою то і мови нема...єдине шо дозволено то перейти на інший бік вулиці, щоб не захистили часом))
сходіть на курси самооборони. як мінмум навчитесь не панікувати в таких ситуаціях. Як максимум - навчитесь захищатися. Але результат залежить від вас.
Головний прийом самозахисту - це сміливість. Тут найважче дівчатам. Якщо у вас немає страху, або ви його контролюєте - просто сильно натисніть або зі всієї сили ткніть звичайним ключем нападнику під носа, просто в ямку (попробуйте на собі прямо зараз, тільки обережно) . Або так само сильно ткніть ключем або ручкою в щоку (посередині між кутом рота і вухом), або під нижню щелепу. Добре місце для сильного натискування або удару ключем, олівцем, ручкою, гребінцем - ямка під вухом. Вдарте сильно затиснутою мобілкою в перенісся, тільки зі всієї дівочої сили, і дуже швидко. В кінці кінців - манікюром в очі - також непогано. Але не для нападника. І тікайте. Бігти за вами він не захоче або просто не зможе. Ці прийоми дуже зручні в ліфті, коли немає куди тікати. Застосуйте зі всієї сили кілька подібних прийомів, і жулік зігнеться або й втратить свідомість. Непогано одразу пострибати йому по голові каблуками. Пам"ятайте, що якщо ліфт в цей час рухатиметься - то кабіна, скоріше всього, застрягне. Подумайте, що робитимете далі. Наприклад - подзвонити в міліцію або рятувальну службу, моб. телефон 101. Кричіть в трубку коротко і чітко - НАПАД!!!, вулиця, номер будинку, під"їзд, я в ліфті з нападником!!! Якщо немає кмітливості\сміливості - не турбуйтесь - вона з"явиться після тренувань зі "спаринг-партнером", наприклад, коли він нападатиме на вас, а ваші очі будуть зав"язані. Певна сила та швидкість вам потрібна буде також, і вони також здобуваються тренуваннями.
Не занадто? Манікюра шкода...Якшо нігті моцні, можна й так по морді - як кицькаЗ розмаху.Перевірено. Чоловіки, не ображайтесь, але якщо ситуація екстремальна - гепнути коліном в пах...і все.Грабіжник нескоро...кхм...очуняє, одним словом.
Йой... то найліпший вихід... Кіко разів приміняв...хоч сам і не женсчіна... А ше файно пальцьом в око. Великим. Або в кадик...він ніжний.... Або моцно взятися за вухо,чи за ніс...
100%-на правда.Я з того списку вже всьо перепробувала...Крім тикання в очі - не зможу вибачити собі, як позбавлю когось зору. Біть буду акуратно, но сільно!(с) Ше файно помагає удар по колінах.Але то треба приловчитися і бити сильно і скоро.
Для підпилого надмір веселого "залицяльника" - занадто. Для того, хто напав з будь-якими іншими намірами - якраз добре. Що стосується паху - нападник, найскоріше, чекатиме такої реакції, і свій пах "не виставлятиме" у зручну для вашого удару позицію. А якщо промахнетесь у пах, то одразу отримаєте кулаком один чи кілька ударів в обличчя, після яких, найвірогідніше, вже не зможете вдіяти хоч щось. Так що в пах ще треба попасти. А ось свої очі бандит чомусь вважає "недоторканними", так само, як оце ви, і пишете пр це. Але коли бандит напав - ви маєте право використати своє тіло для самооборони. І перевищенням оборони це не буде. Бо нігті - це не зброя. Не буде це порушенням і Божих законів - я запитував у священників, бо боронити себе, чи слабкого, чи свою родину треба так, щоб зупинити злочинця, а не спровокувати його на наступні злочини.
Мені здається що від стану постійної "готовності номер один" не тільки характер псується і нерви здають, безсоння та інші супутні. Деcь писав йшов дядько в мене ззаду , підсковзнувся на льоду впав з якимось шумом і бойовим криком , його мало не добив на землі. Дівчатам завжди мало, питали-якщо нападників буде п'ять?