Підтримую цей законопроект від УНП. Але ж чи пройде він зараз? Чи не забудуть про нього депутати після виборів?
Добре, що Вам усе так зрозуміло. А от мені, тупуватому, ні. Очевидно, що хвороба була. Причина? Отруєння чи інфекція? Випадковість чи ні? Якщо ні, то хто замовник? Якщо все було задумано як сталося - а отруєння зіграло на руку помаранчевим-то отруєння здійснило оточення Ющенка. Тоді можна пояснити мовчанку Ющенка і гальмування справи. Це можна пояснити і в тому випадку, якщо це не було отруєння, а хвороба/інфекція. Якщо б це була дія з боку Синіх- то думаю що слідчі землю б зрили, щоб доказати вину синіх. А який висновок напрошується до Вас А у Вас є інша інформація про цей центр?
2004 2006 2009 . Висновок один! Брехун прийшов до фінішу першим обдуривши своїх їздових (...) (підберіть слово самі, щоб не було образ)
Ющенко стільки говорить і стільки різного, що я уже полишив спроби зрозуміти, що він хоче крім основного - влади. Ще можна зробити однозначний висновок про особу Президента. А з рештою хай розбираються політологи. А я прочитаю через десяток років ...
А Вам стидно... що в новорічну ніч, замість того щоби з гарними чорнобровими робити милі дурниці і займатись пустощами, сидите в мережі на гілці "Про люстрацію!"...
Люстрація в Україні є просто НЕОБХІДНОЮ!!! Як це свого часо відбулося в інших країнах екс-соцтабору (Чехія, Польща, Словаччина...).
- Для мене людська "новорічна ніч" - така ж сама дурниця, як і інші банальності. А з чорнобривими я буду розважатися будь коли тоді, коли мені буде потрібно і не чекаючи новорічної ночі раз на рік. Я людина вільна і нікого не забов'язаний розважати. То нехай собі соціально залежні сім'янини розважають дружину та діточок, чи коханок, новорічної ночі.
В вашем возрасте, если нормально со здоровьем, то вроде бы как всегда потребно..Не ? Или нам не до любви, сначала надо народ освободить ? Вспомнидся старый анекдот. Отчего динозавры умерли. Он идет к ней спрашивает: "давай полюбимся ?" Она: " Нет, ни в коем случае !" Так и вымерли.
Шановний Speedo78 .Скажіть,будьте добрі,кому потрібно проводити люстрацію?Тим хто був при владі 18 років тому назад,чи тим хто скажімо при владі тепер?Я ніколи не був прихильником комуністичної влади.Я знайомий був з тими людьми,хто був при владі тоді.Вони були грішні через те що підтримували ту ідеологію.Вони були номенклатурою.У райцентрі ,в якому я живу їх у білому домі було (давайте порахуємо):1 секретар райкому партії,2 секретар райкому КПУ,секретар.Заступник по оргвідділу і по ідеології.Голова парткомісії і ще двох-трьох інструкторів.Плюс ще чоловік-7-8 в райвиконкомі.Десь 15-18 чоловік разом з сторожами і уборщицями.Наскільки вони краще жили ніж ми, всі інші?Вони мали пільги при виділенні квартир-їм давали без черги,але квартири в основному були такі ж як і у нас,могли бути трохи ліпші.У них була можливість трохи краще їсти (були спецпайки).Вони могли без черги купити автомобіль.Що більше вони могли-ну можливо щось випустив.Ще раз повторю-я не симпатик комуністичної влади і СРСР.Але я думаю і зважую-для кого тепер потрібна люстрація.Для тих чи для теперішніх.Для судді котрому колядували мільйони доларів,чи для прокурора,котрий купує будинки в Європі.Чи для голови РДА котрий продав заповідної землі на сотні тисяч доларів,чи для мера столиці,котрий торгує землею за мільярди доларів.Чи люстрації проводити в Адміністрації президента,котра призначає на роботу в заступники голови СБУ людей з фальшивими дипломами.Чи може по всій державі перевірити всі дипломи у чиновників-для того щоб виявити, що третина всіх чиновників з фальшивими дипломами.Чи перевірити всі ВУЗи і виявити,що основна частина дипломів,що видаються при закінченні ВУЗу не відповідає рівню знань випускників.Фактично відбувається той же продаж дипломів.Я не хочу перераховувати тої зад..ці в якій ми опинились,я маю на увазі всі сфери нашого життя починаючи з дитячого садочка і закінчуючи похоронною службою(медицина,міліція,армія,державні служби і т.д).Кому люстрацію?Я за але мені здається ,що люстрацію потрібно проводити кожному українцю,оскільки ми самі це створили.З нашої мовчазної згоди розрісся спрут корупції,який запустив щупальця у всі закапелки нашого суспільства.Ми даємо хабарі,бо хочемо кращої роботи,ми даємо хабарі,бо хочемо,щоб наші діти учились в кращих вузах,ми даємо хабарі,бо хочемо,щоб до нас краще ставились в лікарні,в суді,в органах державної влади і т.д.І разом з тим ми хочемо,щоб нас прийняли в Європу,щоб нас поважали в світі.Чуда не буває.Так що давайте будемо люструватись.
З чого ви зробили такий висновок? Спочатку навели ряд послідовних цитат, які доповнюють одна одну, а потім говорите що це брехня.
До речі, ініційовано судовий процес та розслідування СБУ про зочини комуністичної партії. Результатом має стати пошук тих, хто компенсуватиме заподіяні збитки. І потім вже проведуть люстрацію. Причому ініціатива виходить від діючої влади.
- То хибна думка. Я, наприклад, "сам це не творив". Злочини з неба не падають - їх свідомо створюють конкретні люди, діячі. І, залежно від розміру антинаціонального злочину - слід притягнуди до покари. Достатньо декілька конкретних гучних процесів, щодо конкретних людей - і відразу стане непринадно іншим таке робити.
А наведіть хоч два приклади, щоби було зрозуміло градацію "розміру" і види "антинаціонального" злочину... Та придумайте декілька видів покари за них...
Так як у Німеччині після ІІ Світової проводилися процеси проти нацистів, так і ми зараз маємо через це пройти. Або довіку будемо вважати, що комунізм - це добре і що Лєнін врятував 1/6 суші та й нас укупі. Завдяки комунізму творилися злочини століття. І як ми це маємо забути??????????????
Повністю підтримую. І те,що робилось дотепер - жалюгідні потуги комсомольських перевертнів,породження тієї ж системи... А потрібно засудити саму СИСТЕМУ.