Це про віру в "великомученика" з Хоружівки... Від проведення аналізу... Який запропонований комісією. В Україні..
Якій комісії? Комісії з членів ПР? Так вони пропонували взяти аналіз еякуляту. Це що нормальна комісія може таке запропонувати.
По-перше Ви не зрозуміли. Для того, щоби зняти всі питання про отруєння/неотруєння, надати біологічний матеріал "потерпілого" для аналізу в лабораторію Діоксинового центру Інституту екогігієни і токсикології імені Медведя. Одну із сучасніших в світі, доречі. По-друге, слухаючи вчора засідання ВР і перечитавши стенограму ні слова про еякулят не знайшов. А було ось що:
Я не проти, щоб він здавав ті аналізи. Тільки він вже їх здавав і не раз. Це виглядає так само, як і з плівками Мельниченка (100 раз перевіряли чи вони справжні), так само і з Гонгадзе (100 раз перевіряли справжні останки чи ні). В нас комісії створюються не для розкриття, а для заплутування.
Чому ж дотепер все покрито мороком? Чому нема жодного звинувачення? Чому сам "потерпілий" незаінтерисований в швидкому розслідуванні? Чому..? Висновок напрошується сам собою...
Ну а чому не знайшли тих, хто замовив вбивство Гонгадзе. Вже ніби і самих вбивць знайшли, а замовників нема. Це якби Ви або я щось накоїли, то нас би швидко знайшли, а там…
Кандидатив впрезиденти намагаються експлаатувати найбіль "касові" теми - це зрозуміло. А добре було б трансформувати ідею УНП політичної люстрацію в економічну - натворив або накрав - геть з влади і більши туди ні ногою.
Це питання боротьби з корупцією. Гриценко автор непоганого закону. Там були досить жорсткі покарання за корупцію. Закон прийняли, Президент наложив вето, а потім вето не подолали, хоча, коли закон приймали голосів було більше 300.
хм... люстрація вона і є люстрація. а "натворив або накрав" - це кримінальна відповідальність. Це зовсім інша площина, і вона повинна працювати незалежно від політичних переконань.
Это ясно. А что будете делать с Паном Ющенко? Он ведь в КГБ СССР служил. Или для него будет отдельная статья в "Законе о люстрации"?
Та взяти всіх кандидатів - майже усі колишні комуністи. Окрім напевно, Василя Противсіх І у разі прийнятя такого закону вся ця шайка підпадатиме під його дію
А яка різниця люстрація - не люстрація? Ну будуть при владі не бувші комуністи а їх діти, яким вони передадуть статки і що?
А попадут под люстрацию авторы этих строк «Плакат шипит: «Коммунистов На небо — сквозь ад крематория!» А люди идут сплоченно, их поступь — ответ и суд: От всякой фашистской сволочи очистит себя история! Люди в церковь идут. Сколько ему заплатили — гитлерюгенду из Калифорнии? Ну что же, запоминайте, как шагает рабочий люд…» И. Драч «Я син простого лісоруба, Гуцула із Карпатських гір. Мені всміхнулась доля люба У сяєві Кремлівських зір». Д. Павлычко
о ні... заборонити не треба, вони і так вимирають та маргіналізуються. Приклад самого Пйотра Нікалаєвіча дуже показовий Раніше за такі приколи у партія зробила б те, що Янукович обіцяв на "плівках мельниченка" зробити одному донецькому судді... гггг Треба засудити, причому виключно на основі документів і свідчень людей, що постраждали від тої системи. приклад, який можу навести: Стрийський р-н, здається, село Монастирець (точно не пам"ятаю, тато розказував, можу звякнути й уточнити): прийшли комуняки, стали описувати по селу, у кого яке майно є. Визначали "куркулів". А прийшли неуки комуністичні, от в одній бідній сім"ї, де було 8 дітей і майже нічого з багатства, одна біднота, були жорна. Комуняки не знали, як записати, та й написали російською мовою "мєльніца"... і пішла вся сім"я у Сибір, бо МЄЛЬНІЦУ мали. А скількох застрелили, замучили, тишком знищили? І є ж купа документальних свідчень, але поки порушили тільки тему голодомору. Зверніть увагу, навіть тепер не відомі всі поховання репресованих у 932-1933 і в 1937-1939 роках... Бояться розголосу нащадки і "правоприємники"
- Але інші використовують як важіль. Докладніше тут: Критика КП як головний чинник російського імперіалізму