Хто чим голиться

Discussion in 'Всяке різне' started by coolzak, Jun 16, 2013.

1. Fon

Fon whom how

жілет слалом. плюс пінка арко.

раніше крем для гоління арко, ало пінка краще. також раніше купував одноразові станки жілет. але потім схарило. ніколи не мав на запас і дер шкіру тупими лезами. тепер беру насадок на півроку вперед і нема проблем.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

М3, але пітерський не беру, з польскої возять. Гель або піна тільки нівея або флорена.

3. morze

morze Well-Known Member

Хто голиться з кремом, пропоную пензлик з борсука. Дуже добре забирає крем з тюбика і розводиться по обличчю леким піноутворючим ефектом. Вода може бути навіть з холодильника! Доречі -холодна вода, на сучасний крем діє краще ніж припарка!

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

З борсука то єдиний правильний помазок.все решта то підробка

5. morze

morze Well-Known Member

чому? є ще варіант -із борсучихи!!!

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Років 3 тому перейшов з гоління піною на крем для бриття Proraso [​IMG] , відповідно на помазок. Помазок брав від Wilkinson, волос конячий. Також брав крем до бриття від того ж Proraso.
    Але продовжував бритись звичайним станком на касети. Маю проблему з подразненням і часта зміна касет не запобігає цьому =(
    Тому вирішив, як всі старі хлопи, перейти на Т-подібну бритву. Замовив собі ось таку, Parker 95R. В додаток до нього 5 лез Wilkinson за 45 грн., але думаю мені має нормально хватати їх.[​IMG]
    А також бальзам після бриття Proraso, запах нього просто божественний.
    Загалом весь комплект має виглядати ось так: [​IMG]

Коли почав купувати фірмову косметику для бриття, то можу сказати, що отримав зовсім інші відчуття. Сподіваюсь з новим станком відчуття стануть ще кращеми.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Одноразовий станок, звичайне мило, замість помазка власні руки :))). А після пшикаюся якимось одекалоном, чи дезодорантом з подарованих на ДН )

• Подобається Подобається x 1
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага, М3 зара задорого виходит...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справа в тому що голюсь найдешевшими знарчддями навіть не так з економії, як тому що простт не бачу сенсу в чомусь іншому, мав колись і дорогі станки, і пінку і гель...різниці в результаті ніякої, в відчуттях мінімальна.

11. geag

geag Active Member

BYC3

12. npocmo

npocmo дачник

така ж фігня... перепробував... залишилися гаряча вода, гострий станок і все :good:

13. Declarant

Declarant New Member

Користуюся МАК3, вчора замовив аналогові леза для нього на аліекспресс.
    Вийшло 150 грн. за 8 шт. По відгукам - якість хороша, отримаємо-побачимо.

Також використовую гель для гоління української фірми Ельфа, торгова марка Cool Men.
    Купував за 63 грн. за балон. Почитав, на жаль у Словаччині роблять, а я думав шо у нас.

Бальзам після гоління - теж Cool Men, десь 30 грн. за тубу. Але теж треба дивитися.
    Я брав прозорий і білий. Після білого на шкірі нібито залишки його лишаються. А от після прозорого все ок. Не гірше там жилета якогось.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще не чув шоб китайський контрафакт так називали.

15. Declarant

Declarant New Member

Ну як не називай, головне - щоб нормальне шось приїхало. А купувати оригінал зараз по 70 грн за 1 шт - задорого.

16. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Малий хлопчина не вимовляв букву "р". Тому, коли він говорив "підробка" воно звучало як "підйобка".
    Я то до того, що як не називай, а "підйобка" і є "підйобка" :)

Зрешта, як випробуєте ці аналогові леза, то при нагоді розкажіть тут про враження ;)

• Подобається Подобається x 1
  17. Sonya Matveeva

Sonya Matveeva миється в бані

колись купляв дорогі бритви і леза Джилет, а зараз перейшов на прості одноразові бритви

18. prius

prius Well-Known Member

Ви зробили операцию?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. sumarva

sumarva миється в бані

Gilette Fusion, картриджи из Норвегии, СНГовенные сплошной фейк. Крем АРКО , да крем хороший, купил случайно на почте, нужно было разменять деньги, но подсел, уже несколько лет. Помазок барсучий, еще ГДРовский, уже, было, развалился, да я его починил, главное, что волосы не лезут. За время пользования, лет 30, у меня вылезло больше волос, чем у него.

20. sumarva

sumarva миється в бані

Так це ж тiльки перший раз.

а де твій аватар? :)