Є така дія називаєтся благодійність,деякі люди мало заробляють тому скуповуются в таких магазинах,я наприклад тоже дуже пристойні речі які в Україні просто продав ,тут здаю в такі організациї,благодійні магазини з того не заробляють всі гроші зароблені з продажи теж йдуть на благодійність
А я досить часто колись купувала,коли фінанси позволяли більше))І переважно завжди мені все підходило,ну розмір точно завжди.От тканина і фасон було,що не дуже сподобалось.Але занесла до швеї,то вона мені переробила дещо.А от взуття раз ризикнула замовити,правда в дівчинки в якої вже багато робила замовлень,то мені не сподобалось і вона в мене їх забрала і продала іншому.))Тому з взуттям тепер не ризикую.
я купувала речі через інстаграм - ті шо продають h&m чи george, наприклад, все ок! а ті що самі люди шиють - не гарна якість.
а я навпаки тільки взуття у неті і купую. просто пощастило, що натрапила на нормальний магазин. Купить обувь Угги в интернет-магазине. Официальный сайт Ugg Australia (Австралия) в Киеве Украина | Магазин Вебмода | магазин Webmoda | вже і чоловіку Тімберленди та кроссівки купила, а собі вже уггі замовила. вони тобі дзвонять и дуже добре консультують стосовно розміру. і якість у них гарна. усе взуття фірмове, справжнє.
О в нас таких повно))Інколи дивуюсь,скільки ж то треба випити,щоб так одягнутись,а то на тверезу голову такі кадри є
Купили ми з дружиною шафу,гарну велику,двері на ролика їздять,по довжині цілих 2.5м,висота 2.0м,ну думаю вистарчить місця. Дружина мені виділила поличку,радий.Ага через 3 місяця не закривається.Робив ремонт думаю зроблю замість стіни шафу,поміряв вийшло по довжині 5.5м.Висота 2.4,напевно вистарчить.Переніс з "старої"шафи свої речі ще місце зосталось на полиці,думав, нарешті знайшов вихід.Через пів року знову не закривається.А дружина каже нема що одіти,і як її не любити вона не дає моїм мозкам засохнути.Люблю я її.І буду дальше думати як до сусіда шафу продовжити,він не одружений.
Я собі також купую одяг без примірки, вибираю по розміру. Завжди купую на цьому сайті, дуже подобається Женские товары - купить в Киеве в интернет магазине Shopster.ua | Цена, отзывы и фото в Украине
Це точно))хоча шафу ногою потрібно закривати,бо стільки всього є ,що все вивалюєтьсяА одягнутись немає у що)Така жіноча натура)
Хоча і на обчєпанятнам, як каже Педро, але може кому то і треба прочитати. Что делать, если нечего надеть?
Я іноді роблю в своїй гардиробній кімнаті ревізію, і починаю все що я чи дитина виросла з того одягу, вже довший час не носили, збираю в кульок, де що на смітник, дещо роздаю на будинки дитячі речі, а дещо відаю сільським діткам! А потім знову купую та затарюю по новому гардеробну