Ага вот як ви мислете ))) от мужики чому в нас завжди срач на полках ))) то жінки ше спіцяльно розкидають ) шоб ми собі думали )
ага, так так ми то не розкидаєм спеціально ми просто вам не складаєм, а толку як через день- два буде знову срач
Я вам раджу кеди купити і багато. Низенькі, високі ..кольорові...снікерси( як на підборах) а до них що завгодно вдівайте. І платтячко простеньке і джинси..шорти,та що завгодно піде , а ще з наплічником то взагалі супер.
з наплічником я люблю тільки в гори або на відпочинок, а так по місту ні. І ненавиджу коли заходять в транспорт і не знімають наплічник
От тут почитайте!! У громадському транспорті - Чекаючи транспорт, необхідно зайняти таке місце, щоб У не заважати пасажирам виходити. - Якщо виходить жінка з дитиною, інвалід чи людина похилого віку, потрібно допомогти їм вийти. - Входячи до салону тролейбуса (автобуса тощо), не можна розштовхувати пасажирів ліктями. - Чоловік повинен допомогти зайти своїй супутниці, а потім заходити сам. - Чоловік може сісти на вільне місце лише тоді, якщо поряд не стоять жінки чи люди похилого віку. - Заходячи в громадський транспорт, потрібно зняти з плечей сумку, рюкзак тощо і тримати їх у руках. - Великі сумки необхідно ставити у проході так, щоб вони не заважали іншим пасажирам. - Не можна сідати в транспорті у брудному одязі. - Малюків потрібно тримати на руках. Якщо вони нещодавно ходили по вулиці, то ставити їх на сидіння не можна. - Не можна голосно говорити, вмикати магнітофони, приймачі. - Не можна стояти біля дверей (так можна заважати іншим виходити). - Не можна в транспорті займатися своїм туалетом. - Якщо ви когось ненароком штовхнули, потрібно вибачитися. Якщо штовхнули вас — не сваріться, не грубіть, прийміть вибачення достойно. - Закриту парасольку тримайте вертикально. Мокру парасольку намагайтеся тримати так, щоб із неї не капало на інших пасажирів. - Вихований чоловік повинен поступитися місцем вагітній жінці чи жінці у віці, а також своїй знайомій. - Якщо салон заповнений, не треба протискуватися всередину, розштовхуючи пасажирів, краще дочекатися, коли хтось вийде і пройти на звільнене місце. - Читаючи в транспорті газету, намагайтеся тримати її так, щоб не заважати сусідам. Якщо читаєте періодику хтось інший, не заглядайте йому через плече у газету.
По перше: можете пошкодит ним людину; по друге її одяг ; третє: коли ви проходите в салон то штовхаєте ним інших пасажирів; по четверте: займаєте як мінімум одне місце пасажира; по п"яте включайте логіку
Як добре, що у вас все в торбинці поміщається , а мені і наплічника мало і я його знімаю , бо між кермом та кріслом не поміщусь .
Якщо чесно,то я теж не люблю коли влазять в транспорт з рюкзаком на плечах і не знімають його.Одному хлопцеві раз так була зробила зауваження.Бо всю дорогу мене туцяв по спині,той його ранець.Та й реально займає лишнє місце,якого і так там зранку маловато))
Де я переміщуюсь ?? А хай Бог милує ..я ж наша і в московію ні ногою . От по тирнету до них- щоб дістати їх , то я це полюбляю , а їхати там ..то нє.))