Привіт! І так, я пропоную влаштувати флешмоб вашого улюбленого одягу під час карантину) Ну треба ж якось розважитися, вірно? Я поки не зраджую улюбленній футболці, яку замовляла в цьому магазині Інтернет-магазин оригінальних товарів NU SHO А у вас що цікавого з одягу є? Ось моя любов, можливо комусь теж сподобаєсться як і мені
О а я якось попустилася було дві шафи одягу, не було де складати і ще купувала. а зараз уже майже рік нічого не купую, все витягаю і ношу, добре що смак нормальний і одяг універсальний, платтячок накупувала , а не носила, але вже все пообіцяла носити собі.
Не рекомендую купувати футболки Gogoprint, м.Львів, не відповідають розміру, маломірять. Обміну не підлягає ніяк, про повернення тис більше мовчу. Жіноча М, йде на хs, дитячу брала 3-4р., на 2 роки малому якраз. Хотіла типу оверсайз. Дитячу залишила, а дорослу ніяк не міняють. Закони про повернення чи обмін товару для них не писані.
Категорично не рекомендую. Не відповідають розміру. Замовляла М, йде менша на розмір, дитяча 3-4 роки, йде на 2, малому 2, тому залишила, хоча хо іла типк оверсайз, щоб було. А дорослу не міняють на розмір інший, без проблем погодилась на повну оплату на карту, тепер ні заміни товар, а тим більше повернути не погоджуються. Закон про обмін і повернення тоаару для компанії не писаний.
Замовляла family look, дитяса 3-4 роки, йде менша на розмір, якраз на мою дитину 2.3роки, планувала, щоб був оверсайз. Та де ж там. А доросла маломірить, розмір М, ліг як s, при моєму розмірі s, все в натяжку. Обміну товару не має, повернення тим більше. Ніякої повної оплати на карту, так як зробила я, тільки накладний платіж, щоб поміряти на НП, закони про обмін чи повернення товару не існує для gogoprint. Сорі
Не рекомендую купувати футболки Gogoprint, м.Львів, не відповідають розміру, маломірять. Обміну не підлягає ніяк, про повернення тис більше мовчу. Жіноча М, йде на хs, дитячу брала 3-4р., на 2 роки малому якраз. Хотіла типу оверсайз. Дитячу залишила, а дорослу ніяк не міняють. Закони про повернення чи обмін товару для них не писані.
Раджу купувати одяг в магазині Сток оптом одежда: купить стоковые вещи в Киеве, онлайн сток — Rainbow Clothes, на будь-кого, і на дорослих і на малих. Дуже подобається, що всі речі гарної якості та за доступною ціною.
Якщо хочеться придбати оригінальну преміальну річ, але за розумною ціною, скористайтесь міжнародним маркетплейсом Селакшері. Тут можна не тільки вигідно купити, але й продати б/в люкс річ. І не доведеться турбуватися, що підсунули неоригінал. SELLUXURY ресейл маркетплейс люксовых товаров надає сервіс аутентифікації предметів розкоші.