А хто за розкол країни? Але поки що нема чого колоти. По-перше, немає країни. По-друге, щоб було щось колоти, те щось повинне бути ціле. Так що найперше треба започаткувати країну і почати її будувати. А не танцювати навколо УССР з кримінальним керівництвом. Але кому подобається така "країна" з таким "керівництвом", я ніц не маю проти...
Все ж таки певне "ціле" у нас є, хоч воно є досить штучним і нестійким. Розколоти можуть по принципу мови, бо у нас все-таки є половина україномовних, половина російськомовних. І розкол за мовною ознакою вже поступово певною реалізується... Це керівництво дійсно нікуди не годне. За великим рахунком всі нанішні парламентські партіі - сорти лайна.
А Стрий як колоти будете? Я, наприклад, російськомовний, а мій брат україномовний. Як нас колотимете?
Байки про те що у нас половина російськомовних - це такі самі побрехеньки як і 20 мілліонов русскіх коториє живут на Украінє
У вас невірна статистика.... Візьміть Південно-Східні області.... Що там 68% україномовних? Навіть у Києві російськомовних більше половини......
Не приводи Господь... Особисто я нікого колоти не збираюсь, я мав на увазі гіпотетичну можливість подальшого розпалювання протистояння по лінії Схід-Захід, яке може привести в майбутньму до вкрай поганих наслідків...
Отут підтримую. А ще тих хто намагається її знищити. ---------- Додано в 14:17 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- Доречі про мову, у вас аватарка неграмотно написана - має бути Свободу Чернобыльцу
Особистий досвід подорожування по країні. ---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ---------- Погоджуюсь
Такі речі нерепрезентативні. Яскравий приклад цигани, їх насправді мало, але вони дуже кидаються в очі, весь час в людних місцях, і їхня кількість здається набагато завищеною. Одеса+Миколаїв+Дніпропетровськ+Донецьк+Харків+Запоріжжя+Луганськ+Севастополь дуже часто на слуху, в ЗМІ, мають значний транспортний і грошовий оборот, але частка цих міст у населенні 14%
а швабода жжот Україна сама повинна дбати про своїх сиріт: Свобода виступила проти усиновлення українських дітей іноземцями
Мудаки. Зробили б замість памятників Бандері які вони поставили за останні 2 роки хоча б один дитбудинок. Доречі в 2013 році заклали ще пару мільйонів на благоустрій площі Кропивницького, вона ж площа на якій пам'ятник Бандері стоїть. Зато на весь Львів тільки один громадський туалет більш-менш пристойний.
По моєму, досить рідкісний випадок. А як так вийшло, що одного брата русифікували, а іншого ні? Він сильніший духом? Чи вас різні батьки виховували? Sent from my MB865 using Tapatalk 2
Я народився в 1964-му і до 71-го жив в Караганді КаССР. Закінчив там перший клас. Мова навчання, спілкування та ін. відповідно російська. Брат народився в 1970. Говорити почав с Стрию, мова спілкування, школа та ін. відповідно українська. Все просто, як двері...