Я кое-что и сам видел, конечно. Сделали стеллу из мрамора возле Яновского кладбища, пути трамвайные на Мира починили, улицу имени Дудаева забацали. А вот с экономикой как? Или этот вопрос пока не стоит на повестке?
Наша економіка в 2008 при Ющу і Юльці була краща ніж в Росії. Хоч і Азаров старається її вбити, я думаю, витягнем. З Росії приклад брати нема змісту.
На трибуну не претендую, а вот кое-какие проверенные на практике идеи имеются. Тем более, что я имею отношение к городу, где в 2005 году горожане на местных выборах потеснили ПР. Только вот помощи, поддержки так и не дождались. В 2010 на местных выборах тоже собирались голосовать не за ПР, но лидеров сняли с выборов по надуманным предлогам, суды тупо выполнили указ ПР, и НИКТО не помог, хотя стучали во все двери, митинги проводили... Свобода, БЮТ а другие "оппозиционеры" прекрасно знают, что местная власть в большинстве регионов не легитимная (на Донбассе тоже). И что? А НИЧЕГО... Хотя именно власть на местах максимально делает погоду во время выборов. И в плане фальсификаций тоже.
Тут я с Вами полностью согласен. Ещё я выступаю за чётку границу с Украиной и за введение визового режима с загранпаспортами. Хоть тут мы с Вами поразумиемося?
Так і на Заході вони хоч щось суттєве зробили, окрім піар-акцій за Бандеру та УПА, кидання гасел про національну ідею? Звісно, на Сході ті гасла не працюють, от і мають те, що мають ---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ---------- 2 місяці минуло... Але це не заважало наприклад Батьківщині подати кілька десятків законопроектів, а від Свободи видно поки що лише показушні бійки
Пробачьте, свидомые, но очень интересуюсь. Если Свобода станет самой главной, то она точно вокруг себя все парканы спилит?
А що свобода мала робити на Сході? Гопака танцювати? Приводжу слова нашої шановної Оми, думаю, вона не буде ображатись що без дозволу: Шкода, Мікі кудись подівся. Він би розповів жахи про шахтарів. Терпіли до останнього, безоплатно, як раби, лізли у шахту. Потім зверху сказали йти страйкувати - строєм пішли. Коли Юлька, ставши віце-прем"єром, змусила місцеву бандитську кодлу виплатити шахтарям заборгованість з зарплатні, ніхто їй не подякував, а все одно за биків голосували. Зомбі. Що хазяїн сказали, те і роблять. То що Свободі лишається робити? Як поступати з зомбі? Та вони будуть здихати а за банду і далі будуть голосувати. ---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ---------- І який шанс в тих законопроектів бути прийнятими? 0,0%! То який сенс займатись мастурбацією?
Не брешіть. 1. Депутати прийняли присягу 12 грудня. Сьогодні рівно один місяць. Рада працює в організаційному режимі, тільки но почали засідання комітетів. 2. Бютівці мають наробки ще з попереднього скликання, свободівці перший раз у Раді. 3. Свободівці зареєстрували кілька законопроектів. ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ---------- Ви поняття зеленого не маєте про роботу Верховної ради. Тим більше української. )) От наприклад, 10 січня на сесійному засіданні ПР не змогла провести навіть елементарні кадрові питання, що і показало ціну їхньої "більшості", про яку вони співали.
Ви маєте такі здібності? Спробуйте. За 22 роки поки що це не вдалося нікому. Власне, можете спробувати свої сили на гілці релігії в розмові з єговістами. Там також будуть на чорне говорити біле бо так зазомбовані. Я, зрештою, в молодості теж був ідеалістом. Життя навчило дивитись на світ реально.
перевизомбувати ... ну ладно - шахтеры - зомби, чего ж в свидомой части нашей страны такое же болото как и у "зомби"?
Писав про "той контингент" один пан з центральних областей, технар, не остання людина на солідному підприємстві. З певних міркувань викладаю у вигляді скриншотів. Я вже не знаю, як із такими "співгромадянами", про яких пише пан, існувати далі.
А про чергове блокування Ви щось чули? ---------- Додано в 01:49 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ---------- Не хотів чіпати "наболівшу" тему. Але... Вибухи в Новобогданівці... Я не буду аналізувати причини цих вибухів. Я скажу про реакцію влади. Почнемо. 1-й вибух - травень 2004-го. Задіяні МНС-ники і сапери ЗСУ. Всі, хто приймав безпосередню участь отримаимали належне. 2-й і 3-й... 2005, 2006 рр... Знешкоджено тисячі боєприпасів... Винагорода - 1 до 100 з зробленого... Це йде в унісон із зняттям пільг військовим... Я не знаю, Боря, про який контингент Ви віщуєте, але у пацанів відбили бажання працювати... Яник разом із ПР винні... Мабть... І в 2009-му не виділили грошей на зачистку територій. Теж, сцуко, мабуть Яник... І це у Львівській області... Чогось за роки розчищення територій я ніразу щирих ВОСівців не бачив... Чого б це...???
Брешет тот пан. Борис, Вы-то сами верите, что печать можнт быть дороже подписи? Печать кто ставит, секретутка? Ей тот пан тоже бабло отваливал? Брехня, короче.
В мене інші здібності. А щодо зомбування, іншими словами - політтехнологій, вони прекрасно працюють і в нас, і в них. Це показали вибори в 2004 р. Коли країна розділилася навпіл. На Заході бандерівці, фашисти і рагулі, на сході тупі, п"яні москалі, бандюки ... І за 22 роки ніхто і не пробував змінити ситуації.
Ми щодня ходим попри оцю військову частину. Ї називають пожежною,але це склади. Боєприпасів. Недавно звідти вивозили. Боєприпаси. Частина пішла пішки.