я вже зовсім запутався-то чий проект Свобода-ПР,Росії чи марсіан.І якщо ПР то чого Василь на них плюється,а якщо москальський чого всі підмоскальники плюються,може така реклама чи як .А ще цілком можливо що вони прямі маріонетки Тель-Авіву і Тягнибок особисто носить звіти в місцеву синагогу
Могу предположить (только предположить), что на Ваши вопросы не ответили потому, что они очень трудные Ну справді, як відповісти на запитання "Почему Свобода проголосовала за Азарова?", якщо Свобода за нього не голосувала. Три фракції - Батьківщина, УДАР і Свобода - не дали за Азарова жодного голосу. А Свобода зокрема, це єдина фракція, яка не просто не голосувала, а одностайно проголосувала червоною кнопкою - "Проти" Поіменне голосування щодо надання згоди на призначення Прем'єр-міністром України Азарова М.Я. Тому виникає питання не до Свободи, а вже до Вас - навіщо Ви розповсюджуєте неправдиву інформацію? Щодо того, нібито свободівський сайт хоститься на російському сервері... Інфа по IP веде до рос. компанії Highload lab. Ця компанія надає захист від ддос-атак через сервіс QRATOR - запити, що поступають до сайту фільтруються цією системою, тому адреса цієї контори і світиться. Це не є адреса фізичного серверу. До речі, компанія Highload lab забезпечувала захист кількох достатньо відомих анти-кремлівських сайтів і інтернет-видань (Эхо Москвы, канал "Дождь"), які висвітлювали події під час мітингів опозиції в Москві, їх тоді серйозно ддосили. В Україні подібні сервіси захисту або не існують, або не достатньо потужні. Тому немає нічого дивного в тому, що технічний персонал сайту Свободи звернувся до цієї компанії. А піднята істерія щодо російського серверу - пук в банку. ---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- Вибачте, я на відміну від Вас не шарюсь по сайтам ріня Дурдому. Інформацію краще брати з першоджерел, а не з чиїхось недолугих переказів. Цитую постанову Верховної Ради: Якщо Ви не в курсі, - "Рада" транслюється в кабельній і супутниковій мережі, і в цьому пункті йдеться саме про канал "Рада" - забезпечити трансляцію пленарних засідань. Крім того, постанова розширила коло питань, які транслюватимуться у повному обсязі, а не в підсумкових програмах на Першому національному каналі - зокрема "Години запитань до Уряду". Підніміть аналогічну постанову ВР попереднього скликання і порівняйте. Таких питань було 4, зараз їх кількість збільшено до 10. Свободівець Кошулинський не є ініціатором прийняття постанови, а є її співавтором поряд з представниками всіх 5 фракцій, бо ця постанова приймається відповідно до Регламенту кожного разу після обрання нової Верховної Ради. Те, що Ви і VasMT з'їли лапшу, яку вам навішали непрофесійні (чи заангажовані?) журналісти, свідчить лише про вашу слабку орієнтацію в політичних реаліях України.
Извините, но в этой теме обсуждают не то, где "шаряться" форумчане - а "SSвободу". Ваше неизбывное желание пнуть меня при любой возможности понимаю - поскольку по теме сказать нечего.
Я щось не зрозумів, здається там є відповіді на всі питання, Ви про що? Але я не дивуюсь ... починаю по трохи розуміти хто є хто на цьому форумі.
меня наоборот, ранее удивляло, как город, находившийся более 100 лет в цивилизованной АВ империи, мог стать до такой степени укрофильным, потом понял- у них не осталось потомков тех, кто жил в цивилизованной АВ империи,и почти не осталось потомков тех, кто жил в Польше даже, укроосовдепия всех прогнала с этого некогда цивилизованного города и заселила селянами и люмпенами хмельницими ,житомирскими или волынскими,потомками коих current львовяне и есть, да это и по культуре общения видно
Bathurst Street -це район концентрації російськомовних в Торонто а бейсмент це підвальне приміщення.В бейсментах знімають квартири малозабезпечені
Вы явно изберательно читаете. Я о ссервере Свободы еще ранее писал и так же писал, в чем лицемерие этих самых действий ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- Свидомым хохлам этого не понять. Вот так у нас продолжается ликбез на тему "Культура общения". А на вопросы ответов как не было так и нет. Сторонники в замешательстве что ли? Мало того, ко всему спрашиваемому ранее, можно добавить уже новые велики "поступки" Свободы. Правонарушений накопилось на не одно уголовное дело ---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- Не зря я Вас похвалил в другой ветке, дейтвительно рассудительны и с фактами. За что, отдельное спасибо (это написано без сарказма и с уважением). Но вопрос по Азарову остался, только теперь я задам его корректней. Для чего тогда Свобода лезла в парламент, если все равно премьером становится такой-сякой Азаров? Неужто для того, чтоб заборчики попилить, у нас в Одессе двери со стеклами повыбивать, в Киеве рабочих избить. На счет сервера, так суть то вещей не изменилась. Я же не рассказывал Вам сказки про наполнение сервера ворожинами или другую чушь, а указал на использование услуг в организации и поддержании работоспособности интернет-ресурса Свободы той самой российской компании. И при этом, привел цитату слов Фарион. Что Вы можете ответит по поводу этого когнитивного диссонанса у этой шовинистической особы?
Коротко то так,не ображайтесь: Допоки Вона Вас за яйця не схопила,то Ви будете пєть Золотоординськія пєсні! Після Міжнародного Трибуналу почеете співати "Мурку" А зобачите,же так буде! Я колись і Катрен про це скалатав.Лінь шукати... А "Мурку" по-львівськи знайшов,во-о... http://www.youtube.com/watch?v=rsfTeHsBpR8 ---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ---------- І по-темі,серйозно...Все більше і більше впевнюють в правоту дій "Свободи",свободівців ...і з боку належної оцінки їх діяльності в ВР,на Галичині,в Україні з боку розумних,свідомих росіян,які в західних районах далеко адекватні до діяльності "Свободи",виражаючи підтримку словянському менталітету,ніж ті дико-енкаведистські Золотоординці з РФ,та і зі Східної окупованої України,де одурманені грошовими подачками колаборанти мелють язиком сліпо і невпопад про якийсь Союз,що вже аж противно,від такого скотського обходження з Україною! Я за Свободу від таких,яку на даному етапі достойно пропагує і захищає " Свобода"! І не треба ля-ля...!
Это понятно. У Вас информации нет, случайно, поступила-ли от СС оплата за сломаный паркан возле Рады? Или паны будут и дальше ломать всё что захотят бесплатно?