А я все думав-гадав - в кого Янукович вчився "переживати" за Україну? Не любить бидло не схожих на себе "білих ворон". Все пробує перефарбувати в сірий колір. Та це дрібниці по зрівнянню з тим, як мене пробували перевиховати комсомольчики в інституті та партєйці в СА. Тому рекомендую не хвилюватися, щоб дожити хоч до якоїсь частини віку вказаної вище португалки.
Из интервью господина тягнибока Брешет - и не кривиться. Еще один депутат примкнул к брехливому стаду ВР. Мої вітання!
... а ще й тикає незнайомим людям. на ладно-ладно в Одесі марков з поліцаями людей не бив тільки за те, що вони мітингували зі жовто-блакитними прапорами?
Здорово його вишколили при більшовицькому феодалізмі. І як би це постколоніальне ... жило в цивілізованій Англії, де немає "ви" до однієї особи? Від несподіванки б точно ...
Уважаемый господин Пупер! Я в этом году был в Одессе. И не в первый раз. И отдыхвющих с ЗУ было не мало - на улице сразу слышен их специфической говор. Кто их бил - за украинский язык? Или - за вышиванку? Если лидер вашей партии несет бред - это еще не повод слепо его поддерживать.
Подивіться назви статей зі збірнику ватра... Я скинув їх у вигляді картинок. І там у нього є статті Гебельса, Розенберга, інші провідні діячі нацистів, і фашистів. ---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- Подивіться на картинки, зміст цього збірника, який я скинув у свому посту і все стане зрозуміло. http://politosophia.org/page/mykhalchyshyn-vatra.html Ось вам лінк на цей збірник, подивіться на зміст.
К сожалению, брешет... А мне уже начало казаться, что хоть тягнибок понял, к чему приводят подобные лозунгистские заявления... И это Ложь. Была я на нескольких "встречах"... Даже писала на Острове, что очень неадекватно организовывали встречи в Донецке... Да и заявления об унижении - это нечто. Отдавали бы родители деток в украинские классы или садики, если бы это вело к унижениям? Да и в вышиванках у нас можно встретить прохожих (сама иногда летом надеваю, собираюсь заказать мужу на лето - у нас в городе отменные вышивальщицы, он был недавно на ЗУ, но и там не смог подобрать свой рост). 2011 год. Донецк, ул. Артема. . День Независимости.. Участники парада вышиванок из Донецка в Киеве Писанка, которую донетчане подготовили к параду И это в Донецке Это рушник 8,5 м, вышивали жительницы Донбасса Если журналисты не перекрутили ничего, то...
Подивився. Цікаво і зі смаком підібрано. Тепер я знаю, яку книжку мені подарують на ДН. Спасибі, Стратег. І не доколупаєшся... Все чітко і чиста правда. Дісно Михальчишин, дійсно тиражує, і дійсно ідеї фашизму... Клас-с-с-с...
Та може вже думати почнете і реально оцінювати вчинки кумирів? І питати за їхню дурість? За українську мову у нас нікого не принижують, за вишиванки по голові не дають. Фото, то красномовний доказ. До таких заяв і їх глашатаїв відносяться поганенько, бо брехня для красного словца варта того. Ви вважаєте інакше?
Згодна, але ж брехати треба, щоб на користь справі. А нести пургу, яку, можливо, оцінять виключно палкі свободівці з ЗУ, бо навіть наших свободівців від такої маячні воротить і соромно за лідера...
Всі питання - до Прокопа. Це ж якби не його міцне плече, яке захищало волевиявлення за "Свободу", ніколи б у житті Тягнибок із компанією не пройшли до ВР Тому всі претензії щодо дій Тягнибока і ко - до Прокопа
То вони або не привикли до політики, або така в них правдолюбна натура, тоді нехай бережуть серце і нерви і кидають будь яку політику.
у мене їх нема, хіба може -- я сам собі кумир))))) цілком можливо, що в донецьку ні просто в одесі дали по голові і багатьом про це відомо відомо також, що маркова вибрали у депутати
Цікаві історичні статті.... Так було... і добре що є дослідники які вивчають цю історію... А весь ваш допис має інакший напрям... Ви хочете використати советську страшилку сімдесятирічної давності щоб дискредитувати одну з національних партій України - не вийде.... ідеї німецького фашизму були засуджені сімдесять років тому і нікого сьогодні не лякають, бо ніхто ними користатися не буде... це тільки маразматики можуть друг друга лякати фашизмом в інформаційний час інтернету... Всякі страшилки фашизмом викликають тільки сміх і впевненість що правильним шляхом іде Свобода.... боротися з глобальним імперіалізмом- інтернаціоналізмом можна тільки з допомогою націоналізму.... от глобалісти інтернаціоналісти і використовують страшилку про фашизм... і слава богу .... значить у них нема інших аргументів.... а значить націоналізм таки візьме верх над інтернаціоналізмом - глобалізмом
ELiKA, якщо до ваших написаних аргументів можна прислухатись, то ваші "картинки" - це тільки "шароварна Україна" і не більше.