))) Ви часом не білявка? Прочитайте ще раз цитату, яку Ви виділили і поясніть мені недолугому, що "всё не так" ) Ну звичайно "свой". Адже саме у його списку славнозвісний пан Гурвіц, лєпший корєш не менш відомого в Одесі пана Сардаряна С.Х. (просто бандюга) У Кличка взагалі список дуже цікавий! є там ще Куніцин - президент ФК "Таврія", власником якого є ніхто інший як пан Фірташ.. І ще багато до них подібної наволочі. Що там Кличко кричить про люстацію, не нагадаєте?:rolleyes:
Да, это Вы блондин, господин Ортодокс. Читаем: 1. Власть перешла к активнейшей борьбе не с националистами (она с ними боролась всегда), а с Ударом. Смотрите на рост их рейтинга, да и состав Удара говорит о многом 2. Листовка была сделана не для симпатиков Свободы, коих капля в море, а против и Свободы и Удара - смотрите мол, они оба нацики, так что голосуйте за ПР 3. Но поскольку на Одещине симпатиков Свободы раз-два и обчелся, а рейтинг Удара ростет больше чем у любой другой партии и состав Удара сплошь "свои", то главный удар по имджу наносится, конечно, по "Удару" ))))))))))) Не напомню. Потому что не симпатик ни Удара, ни Впереда, ни Свободы, ни какой-либо иной партии.
))) Зі своїм дитям? Я ж Вам назвав декого зі списку Кличко. Невже цього недостатньо щоб зрозуміти, що Удар є такий самий бізнес-проект, як і Королевська? Ну тоді почитайте ще тут: http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2012/09/10/6972416/ може допоможе...
Да кое там дитя. В ПР не слабый раскол. Пообщайтесь с партейцами, узнаете много больше интересного, чем в УП
"Ах оставьте!" Товстосуми завжди знайдуть спільну мову. На черговому "сходняку" янучарські злодюги усе "перетруть" і "розрулять". Бо гроші люблять тишу.
Так выборы, видимо, и есть один из сходняков ))) Иначе нафига такая затратная война А, кстати, в тишине разруливать удавалось только членам Политбюро
І все ж таки СВОБОДА!!! Ющенко почав агітувати за "Свободу" Четвер, 27 вересня 2012, 15:14 Версія для друку Екс-президент Віктор Ющенко не боїться ситуації, коли більшість голосів патріотичних сил відійде до партії "Свобода". Про це він заявив на прес-конференції у Черкасах, пише "Gazeta.ua". "У мене нема ніякої тривоги з приводу проходження до парламенту партії "Свобода". Хто обере "Свободу" – нехай не сумнівається. Це гарний вибір. Це молода й малодосвідчена команда патріотів. Але досвід – справа наживна", - розказав він. "Півсотні патріотів достатньо аби контролювати ситуацію у Верховній Раді. Тоді б у нас нізащо не пройшов би закон про мови ухвалений регіоналами, литвинівцями, комуністами та перебіжчиками з БЮТ", - додав Ющенко. Також він зазначив, що його непокоїть боротьба "двох олігархічних кланів – партії регіонів і так званої об'єднаної опозиції". "Як може бути в українській опозиції сила, що підписала Московські газові угоди, що пропонувала широку коаліцію з партією регіонів. Нинішня олігархічна модель влади затягує нас на десяток років назад", - додав Ющенко. Все про: вибори, Ющенко, "Свобода" http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/27/6973584/
Це безумовно твоє право..Але ж я хочу спитати- що доброго може зробити Іуда, зрадивший тих, хто поставив його на найвищу посаду в державі...???
Будьте так ласкаві не тикайте мені. ОК? Щодо питання. Прізвища можете назвати кого зрадив Ющенко? Після цього перейдем до історії питання.
Я не дивуюсь вашій позиції. Жити в гепаграді і водночас симпатизувати ВО Свобода - не вкладається в жодні рамки. Ви в своєму регіональному мейнстримі. Скажімо так. Гєпоград до Свободи не доріс. І в осяжному майбутньому наврядчи доросте.
Наступним кроком буде фізичне знищення тих, хто поставив його на найвищу посаду в державі. Хоча...чому буде? Вже є. Хіба Тимошенко йому не допомогла стати президентом?