О, виправдяння знайшли. Технічно не керують. Але хіба в облради, в усієї партії "Свобода", яка має повну підтримку, не вистачить авторитету у часи революції перейняти на себе керування ?
Юридично так. Але менти, не армія. Вони не мають матеріальних запасів. У них нема запасів палива, харчів, запчастин... А заправляють їх, годують, в лазні миють, постіль перуть, водичкою напувають, не хрунь із ставлениками, а львівська громада, львівські підпрмства. Без бензину машина їхати не хоче ні на Київ, ні на Стрий... Фахівці, йошкінкот.
Ага!А за Юдифью,як ти Ромку зі стрикозою Мрочковою ,ми все рівно не пішли! Хрунь ти,і більше ніц!Друг Васі і Дзека. Як си хочете,шмаркачі!
Від того, що Ви тут хамите, Свобода кращою не стане. Я глибоко розчарована в багатьох її представниках - Майдан добре показав, ху іс ху.
Добридень,панове! Я старий хлоп,вуйцьо Юрця з Самбора,був тут останній раз років так зо 6-7 тому...Нікт'мі не знає,хіба шо Полковник,Мартинцьо,Михо і ще хтось...забув'єм! Так'во...єстем натуральним бойком,який шанує і памятає УПА,сусідів,знайомих по Галичині,які бороли'сі разом з ними з німцем і з совєтами! Шаную і Свободу Тягнибока,які також шанують подвиги наших галицьких людей!Але бачу,що шось'то не так з тою любовію тут на галицькії форумі,який мав би поважати в першу чергу їх,яко бойовий авангард ,котрий як-не-як,а стереже ,щоб в нинішніх умовах нікт не паскудив пам'ять Героїв,тих про яких на Майдані кричать:Слава Україні! Героям Слава!... А тутки часами роблять різні нападки на свободівців,як на якихось ворогів... Ворогів чого? О що мені інтересно! Якщо Свобода комусь тут ворог,то Чому? Кому? За Що? Дєкую красно,якщо хтось щось та повість старому вуйкові ,котрий не може зрозуміти ніяк,як'то національна сила може бути нешанована в Нації,ради котрої вона і виникла! Може хто має шо,то повічте ми!
А то пан в кого питає? В мене,чи в когось такого хто документально підтвердить? І вам то треба,бути таким...таким доскіпливим? Хочу яко вуйцьо Юрка знати щось про те,що запитую... Знаєте мовте...і меньше про родинні звязки! А то дійде мо,же Тимошенко і Ви,шановний...то родичі якісь! І вам то треба...ото таке! А питаю поки що про Свободу...Маєте що відповісти,мовте!
Свобода це політичний труп,принаймі керівництво.Мали 4 роки щоб використовуючи ресурси мінімум трьох областей приготуватись до подій як нинішні бо вибух був неминучий але дальше тралала язиком не пішло.І напевно і не було наміру нічого робити-напевно основна задача була тримати під контролем активних і все.Навіть зараз пробують організовувати якісь загони самооборони в які може записатись хіба повний ідіот або любитель факелів і танців
Юрку, може досить з себе блазня корчити? Я давно зрозумів - вам це все абсолютно до сраки. Добре, можна було раніше. Але зараз? Коли гинуть люди? Коли вирішується доля нації? Це вже диявольщина. Прошу, згиньте звідси. Хоча б тимчасово. Керуйте своїм траком і заробляйте гроші.
Ну Тягнибок сьогодні заявив про створення альтернативної влади і отрядів самооборони. Подивимось на ті отряди самооборони. Чим вони воювати з владою будуть, палками, які роздавав підар-ляшко на Грушевського ?
А от переклад партійною мовою - про переговори та вихід трьох бухих "лідерів" на Майдан: МАЙДАН. ЧТО ПРОИЗОШЛО ВЧЕРА ВЕЧЕРОМ И НОЧЬЮ С 23 НА 24 (ТРАНСЛЯТОР)
Зайшов сьогодні на форум Свободи-таке враження що труть всіх хто щось проти лінії партії пише і реєстрація довга-тре чекати поки адміни приймуть.Там або якісь безголові фанати тусуються або функціонери І ще смішно -пишуть що вони права партія прямо на сторінці коли в назві -націонал соціали,тобто лівіше мало хто буде.
То називається демократія. А уявіть, що вони прийшли до влади. Тоді будуть терти не тільки критичні дописи, але і дописувачів. І не тільки там, я знаю один "найдемократичніший форум", де банять навіть за те, що не підтримуєщ Свободи, не кажучи вже про критику.