Мені вшістко. Не получилось у Харківському, нехай подадуть у Львівський суд, Франківський, Тернопільський... А в чому проблема? В мудаку? Тю... У нас тут ціла тема є... І ніхто не подає в суд.
Треба засудити нашу голову держадмінісрації р-н, вона за той рік раз 10 про початок ремонту доріг наступного тижня обіцяла, і вся інфа на сайті є...Принаймі була.
О! А треба всього лиш в Конституцію чи куди там записати: Одна невиконана обіцянка = один рік. Цікаво, була б у нас передвиборча агітація? Чи ми б надцять мільйонів економили???
А может наоборот - с людьми запада немного поработать, раскрыть им глаза и про "свободу" и можно уже будет про эту партию забыть? ---------- Додано в 07:00 ---------- Попередній допис був написаний в 06:55 ---------- Привыкать к ответственности надо, но при чём тут "до європейського рівня"? и без них всё понятно и они нам не указ! а глава держадмінісрації может и планировала начать ремонт, а потом деньги не пришли вовремя (это например) и ремонт пришлось отложить и что? за это сажать главу?
Махаючи смердячими червоними шматами і славлячи пабєду зграї обірванців - краснай армії? Підлизуйте далі своїм важдям.
Досить цікава стаття "Чи є Свобода насправді "бандерівською"? Не можу сказати, що зі всім написаним погоджуюся безапеляційно, але значна доля правди в цьому є.
Kurt Oberst По гарячих слідах почав робити бучу серед знайомих мені адекватних свободівців. Коло запитань наступне. 1 - чому Свобода, яка кагбе "сама націоналістична фракція", "єдина сила українців" і фсьо такоє банально не зірвала засідання, обливши когось водою, поламавши мікрофони, розбивши табло ВР, і врешті решт розбивши єбальник якомусь "аналу"? Ремарка: І де блядь Кличко зі своїми пудовими кулаками? 2 - Чому опісля всього Свобода не оголосила ЖОДНИХ планів дій на випадок прийняття таких злочинних законів? 3 - І коли врешті-решт особисто Олег Тягнибок хоч трошки буде брати приклад з Степана Бандери? Коли він врешті-решт від слів перейде до діла? Чи як раніше казали "до Чину"? Не буду тутка наводити типові для партійних активістів Свободи контраргументи. Нажаль у багатьох випадках залізна партійна дисципліна частково відключає у них критичне мислення і бажання говорити правду в очі своїм "провідникам". Ну але один аргумент мене дійсно убив наповал. Вони бачте бояться, що ВРУ проголосить "Свободу " екстремістською організацією І ЗАБОРОНИТЬ ЇЇ. АХТИЖЙОБАНИЙТИНАХУЙ!!! Джентльмени, ми де факто вже всі екстремісти, і нас можуть заборонити і посадити будь якого дня!!!!!! Ладно індивідуум з середньою з/п 2 - 4 тисячі гривень на міс. А я от хотів би побачити, яких зусиль тре прикласти, щоб заборонити всеукраїнську партію, з тисячами дисциплінованих активістів та партійною касою з не одним мільйоном гривень (правда які оперативно тре перевести у закордоні банки -це для них не проблема). Схоже Провідник досі не наздогнав, що зара коїться, і яка велика відповідальність на ньому лежить. Звичайно,я кщо героїчно бандугетькать, то ви дчоекаєтесь Що Свободу дійсно заборонять. Скажемо згадають вислови Тягнибока на Яворині, відновлять кримінальну справу і триндець. Тоді чого ви чекаєте. Озбройтесь і озбройте народ. І він віддасть вам самих себе і владу в Україні. Фу. Останні слова написав пафосно. Я пафос останнім часом не люблю. Вирішив написати пафосну фразу. щоб не писати гіпотезу. А може Вирвібок "на підсосі у режиму?" П.С. Надумав хтось мене відфрендити? Будь ласка.
Так, подивився (і послухав) вчора я трьох "лідерів". Яценюк - "якщо вони забороняють рухатись колоною по п’ять автівок, то ми будемо їздити по чотири" (без коментарів) Кличко - багаторазовий чемпіон світу і така неспроможність хоч щось сказати змістовне. Те, чого від нього все ще чекають (дехто). Тьху на него (три раза). Тягнибок - самий радикальний із них. Але недостатньо рішучий в такий важливий момент. А отже буде закопаний найглибше своїм електоратом в найближчий час. Бо його виборці набагато рішучіші за нього. ============ Висновок: або знайдеться справжній лідер, або вступимо в союз з Півн.Кореєю. Ці троє або сядуть, або втечуть.
До речі, в деяких теперішніх нардепів уже був досвід у Львові, коли зривали засідання міської ради, повідмикавши рубильники електроенергії...
ну шо там тягнибакс, комсомолка і фюрер ... - викинули синьосраку банду з києва ? чи на вулиці занадто холодно було ?
Йду схожу на какаву... Цікаво, яке виправдання свому божеству придумає Свято з Юрасиком, щось давно його не було чути...
''Свобода'',це імунна система захисту і в першу чергу для Західної України! А Тягнибок,Михальчишин,Фаріон,Іллєнко,Мірошниченко її нинішні лідери! І ніц не поробите,як з Бандерою і Шухевичем і іншими Героями Нації... Ми противсіхи такі-і-і... Йди назад до-дупи,Васильку!
Гниди ви,противсіхи. Дякуючи вам,смердячим парашникам і вашому проклятому юді,зараз при владі скажений хрунь.
А що там, свободівська більшість депутатів в облраді не здатна наказати львівському "беркуту" перестати виконувати злочинні накази, а то його там люди ніби блокують, щоб не їхав у Київ? А вже не кажу про те, щоб відправити у Київ на захист Майдану.