І ніхто нічого не бачить... . Хлопа за мішок комбікорму можуть запакувати на кілька років, а тут все добре. Думаю не тільки регіони, а буквальні всі партії обкрадають країну, тільки кожен там, де має доступ, на що регіони закривають очі або просто ще не вивчили це питання.
Немає більших стрілочників, аніж націоналісти... Як завжди всі, сцуко, винні... Тільки не вони. От кому пАпєрєднікі заважають... А що Ви, пані, скажете на премогу ПР на виборах 2 червня? 101 із 117-ти. Не допомогли ні вставайки, ні брехня, ні лемент в парламенті.
Він же їхній верховно-главно-командуючий, який навіть поняття про армію не має, бо в свої призовні роки, як не сидів, то кришував, а може на енурез хворів... .
просто є люди, консультанте, яким головне, щоб була ковбаса на столі і то вже-тепер, а національна ідея, майбутнє України - до одного місця. Тому вони не люблять тих, хто боровся за Україну, намагаючись їх принизити. Такі люди вигідні теперішні владі: Кинув кусок мяса і воно тобі вірно служить. А такі поняття, як свобода, євроінтеграція, справедливість, правосуддя для них - то вища матерія, головне - щоб кидали ковбасу і то регулярно. Це, між іншим, і є совок, коли всі чекали, що щось дадуть.
Я перепрошую. Вирок Брейвіку це справедливість? Гей-паради і одностатеві шлюби це свобода? Хороший (дорогий)адвокат це правосуддя? ---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ---------- Так я і кажу, що чума зі сходу распростроняется на захід.ПР стає не регіональтной партією, а все Украінской.Про Крим, Запоріжжя, Харків, Дніпропетровськ я й не кажу. І дійсно, дуже показові вибори 2 червня.
Повертаючись до теми. Критика Свободи по ділу, без полковничо-майорської брехні і пропаганди: http://gazeta.ua/blog/37677/vo-svobodivska-licemirnist
Правда чи ні, а народ України зробив свій вибір... 101 із 117-ти. Така, Миху, селявуха... В мій бік камінь? Що ж, зреагую. Я так розумію, Миху, що Ви тільки те й робите, що думаєте про долю України і національну (що це за хрєнь, самі націоналісти не знають...) ідею. І багато зробили для їх втілення? Питання риторичне, бо відповідь проста - хто вище б"є, той краще грає. Хто голосніше кричить про любов до України, той найщиріший патріот. І їхні балачки про свободу, євроінтеграцію, справедливість, правосуддя, не більше аніж черговий плакат на мітингу. Бо під свободою розуміють виключно свої права, не зважаючи на права інших... Ну а справедливість і правосуддя - це фетіш. Взяти лишень випадки хабарництва лікарям, вчителям, гаїшникам, як весь високий штіль про справедливість і правосуддя розвіюється... Ну і постійне нарікання на те, що держава нічого для них не робить - стовідсовкова совкова ідеологія.
Перепрошую, пане VasMT, але поки що пАпєрєднікі винні у ПР, навіть візуально, бо я Свободу, як і інші опозиційні сили можу оцінювати дистанціонно. А от ПР... Так що для мене більших стрілочників, ніж ПР, немає. Гроші, страх і "вміння" рахувати - велика страва. А ще й коли опозиція старанно підігрує... Пане VasMT, я дуже добре знаю, ЯК робляться вибори представниками влади від ПР... Не ідеалізую опозицію, не підтримую її бездіяльність і аморфність, але ПР - то не варіант для тих, хто не збирає валізи... ПР ніколи не була і не буде партією, там зовсім інша структура, важелі впливу, понятІя. ПР була і буде клановою, "донецькою", а от територію впливу ПР швидко збільшує... (((( І не без допомоги опозиції... Бо VasMT, на жаль, має рацію:
Факт. Але пАпєрєдніків у них двоє ЙЦулька і Йушч, і всього п"ять років. Націоналісти ж плетуть про більш ніж 350 років гніту, а перелік винних займе не один десяток сторінок... Так що ПР до націоналістів ще дужу і дуже далеко... Стопудово. Але краще ПР, аніж оте триголове КОДло...
Але, якщо вже доколупуватися до слів, то виходить, що і ПР, і, як Ви кажете, націоналісти єдині в тому, щоб шукати винних. Опустимо кількість - все одно лишається факт. Звинувачують попередників і одні, і другі. Далі. Як Ви кажете, що має з націоналізмом? Що спільного з націоналізмом мають Турчинов чи Яценюк? Нічого. Декларатив не в рахунок. Це опозиція з розряду "коли нема того, що любиш, то любиш те, що маєш". Єдиний Тягнибок більш-менш насправді стоїть на націоналістичних ідеях. Турчинов і Яценюк, якщо чесно, давно набили мені оскому. Але краще вже вони, ніж пеерасти. Наступним великим розчаруванням став Гриценко. Тягнибок вигідно виділяється на їх фоні. Я далеко не з усіма методами "Свободи" згідна, але маю на неї найбільше надії.
у відповідь на і відразу ж У вас нині якийсь день самозаперечення. Чи ви просто вже зібрали валізи? ---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ---------- Мав він десь ідеї. Він на них не стоїть, а сидить - у парламенті.
Щоб відповісти по суті, потрібномати матеріали справи. А судити по журналістських відгуках в пресі - це несправедливість. ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- ні, це не свобода. навязування способу життя. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ---------- це особистий вибір, бо є й дешеві і погані адвокати. ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- То ви про себе написали. Не я ж почав про національне, а ви про перемогу зеківців. Не я перший високо запустив мяча, а ви. Тобто найголосніше ви й кричите.
А що тут дивуватися? Я б не здивувався, якби з 117 "ЗА" проголосувало 120. Така селявуха.... Але брехнею довго орати не можна. І чим більша брехня, тим коротше її життя. ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ---------- але ПР регулярно кидає шмат ковбаси, тому й пісня про бєло-голубих. ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ---------- націоналізм - система влади, яка не видає пільг бувшим служащим в СРСР
Я перепрошую, які Вам ще потрібні докази? Загинуло 77 (!!) Ні в чому не винних людей!!! Чудова думка!!! Маєш гроші, маєш хорошого адвоката. Немає грошей йди в ув'язненні!! Добре хоч тут погодилися. ---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ---------- У цих округах дали ковбасу, а в сусідніх не дали? Чи не вже у ПР не вистачило ковбаси на всіх?