Це доля більшості бідних країн. Візмемом Росію 17-го, Італію 22-го, Німеччину 33-го, Іспанію - 36-го... Криза, безробіття, внутрішні конфлікти. На цьому фоні вилазять галасливі демагоги, які волають голосніше всіх про патріотизм і націю та чітко вказують на винних в усіх бідах народу... Далі піде по накатаній, більшість у владі, будова доріг і мілітиризація економіки, ... В кінці війна. Або громадянська, або міжнародна...
Тобто українці не несуть відповідальності за тих, кого обирали за всі минулі роки? Вже був президент наприклад, чистий "титульний українець" і що?
Для чого ці передьоггування? По перше Ющенко яким би він не був мудаком був значно кращим президентом ніж Яник демократія, свобода слова, вільні вибори і все таке.. А по друге, якщо кандидати оприлюднюють свої доходи, то це що означає що їх по рівню доходів обирають? Чесній людині ні стидатись ні боятись нема чого...
І міністр охорони здоров"я теж Свободівець? Чи може єврей? А головний лікар згаданої лікарні? Заведемо нове "дело врачей-убийц"? Ви мабуть вчилися у ментовській академії і Вас комісцвали звідти? Ну - вперед! Із транспарантами - пім пам"ятник дєдушкє лєніну. До речі, він у вас з головою чи без голови зараз? У ветеринарів є доступ до кетаміна. А в моїй автомобільній аптечці є Буторфанола тартрат. На випадок, якщо причепиться якийсь регіонал - вколю! Чому Ви не дізналися, чи є в тій лікарні фахівці з російськими прізвищами? Може то - спланована акція Росії? Вони не просто так сидять. Я за них проголосував. Усі, з ким я вітаюся за руку, за них проголосували. Київ, не тільки Львів, завважте. Бо тільки вони на практиці можуть показати ригіаналам, де їхнє (ригіанальське) справжнє місце. Кого "вас"? Цікаво, хто, коли і чим Вас обколов?
Так от чому в нас розвалили армію і засрали дороги...Ми думали що просто крадуть, а нє....з фашизмом боряться
Cаме крадуть. Почали красти ще перед розваломм СССР. За Незалежності грабування набуло колосальних розмірів. Крали все і всі. (Нє, Боря?). Від коробок із радіодеталями до асфальту на дорогах. Ні до боротьби із фашизмом, ні до розбудови держави цей грабунок не має жодного відношення. Але результатом його стає зниження рівня життя, безробіття, корупція тощо. Це і є поживним грунтом для проростання отого бур"яну, як то націоналізм. А далі піде по накатаній...
Ой, Васю, та я - дилетант. Ось мій останній начальник на Телецентрі (синок відставного кагебіста) накрав на цілу студію та дві апаратних. Випадково потрапив туди і все впізнав. Пригадав, як, коли я ще працював там, начальник намагався відібрати у мене "зайвий" блок з тавром "1978" (рік випуску). А я йому довів, що у 1978 він був ще студентом без київської прописки і тому нехай мовчить у ганчірочку.
Щось я цього на форумі не бачив. http://gazeta.ua/articles/politics/...ziji-galichina-doplachuvatimut-1000-gr/488120 все логічно, фашизм не гірший від комунізму
Партия ВО "Свобода" со временем планирует отменить празднование Дня Победы в Украине. Об этом заявил народный депутат от "Свободы" Андрей Ильенко, сообщает ТСН. Чергова дурість
Це, як раз, не дурість. Дурість - заборона абортів, гомофобія та відмова євроінтеграції. Саме тому я ніколи не буду голосувати за "Свободу". Хоч дану тезу про День Побєди принципово підтримую з незначними зауваженнями.
http://youtu.be/10_9Ks6S4Mk То правда шо він говорить про розподіл грошей на дороги десь біля 4:40 хв. ???
А я не пыдтримую заборону.... Для кожного має бути вибір.... Хто не хоче святкувати - той хай і не святкує. На Півдні і на Сході, в частині центральних областей все одно будуть святкувати
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uhKLnIYhAk0 Непогана пародія на Фаріон, зроблена у Луганську