Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобто мало того, шоб він "дав", його треба купити.

2. kym

kym Well-Known Member

Збитий F18 рускою стрілою 2

• Подобається Подобається x 2
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Приблизно це я й мав на увазі.
    "Гібридна", чи як там її, війна ведеться іншою зброєю.
    Україні потрібно налагодити логістику: забезпечити військових теплом, одежою, їжою, надійним захистом (бронежилетами), зброєю для стримування наступу.
    А Росія ніколи логістикою не славилася. Тисяча-друга замерзне десь в окопах, чи з Улан-Уде несвоєчасно підвезуть харчів, та ще й половину по дорозі розкрадуть, от Вам і тактична перемога.

• Подобається Подобається x 5
  4. kym

kym Well-Known Member

ще одне підтвердження що росія давно плпнувала захоплення України. Перша ластівка - події на Тузлі.
    А от що заявили рускі експерти по будівництву моста на Крим
    росія давно планувала захопити Україну - тільки все не знала як це зробити щоб меньше було міжнародного шуму. Думаю якщо б їм вдалось Януковича поставити на другий термін - то до закінчення другого терміну Янукович би підписав союзний договір з росією і фактично б здав Україну росії. На той час СБУ була б повністю філіалом ФСБ і репресивний апарат працював би на всю силу. Українська армія як така взагалі б перестала існувати і Янукоаич би попросив ввести руску армію... Це як один з варіантів. От а Майдан це все поломав. З того всього власне і виходить що єдиний метод раз і на завжди розійтись з росією це військовий

5. medwedo berlogsoni

Та ще б за власний рахунок Україна і місток побудувала б. Як мінімум, віддала б половину вартості.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  7. medwedo berlogsoni

Правда чи ні, але я роблю копіпаст
    http://www.charter97.org/ru/news/2014/11/23/127540/ від 23.11.2014

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

• Подобається Подобається x 8
  8. kym

kym Well-Known Member

Колись давно був в тому Донецькому аеропорту. Дорога до старого терміналу фактично в полі і через одно чи два села. от щось не розумію невже так трудно провести військову рперацію і розширити підхід до терміналу що вліво що право на 5-6 км щоб машини в аеропорт вільно проїжджали, якщо не хочуть взагалі виганяти руских з Донецька

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, може й субєктивно, та все ж.

Звідки Україна збирається брати бойові літаки? З Росії?
    Україна думає вступати в НАТО, то рано, чи пізно натівська зброя має бути в Україні. Якщо грає варята, то ясне діло можна і відмовитись і далі плакати, що нам не дають летальної зброї.
    Даний літак Хорнет вартує 29...57 млн. доларів. Канада пропонувала пару десятків. Невже не знайдеться грошей підівчити наших спеців? Хоча б того ж Топонаря випустити... Якось ми легко пересіли від москвичів, волг на мерседеси і ауді і не жаліємось, що дороге обслуговування.
    Щось у мене чуйка, що тут пята колона спрацювала... Ракет нема... Я думаю, були б літаки, а ракети знайдуться... то вже будь хто поставить з Європи.
    Не сподобався мені той відказ. Щось тут не те... Може відкат хотіли?

10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

...

• Подобається Подобається x 6
  11. kym

kym Well-Known Member

Україна має досить своїх не гірших Су-27 і Міг 29. Тільки їх треба модернізувати і поставити на крило. Рускі модернізували свій СУ 27 і назвали його СУ 35.
    Ми не знаємо чому відмовились. Раз літаки були списані з канадської армії - значить їм щось бракувало. Можливо для відновлення їх чи перекомплектації треба було багато грошей, або ще чогось.про відкати тут говорити зарано - бо вроді дають задаром і операцій з грошима немає.
    Україна крім того вповні здатна створити свій винищувач.... Незабувайте що Україна одна з семи країн світу яка має технології на повний цикл створення літака.... Ні японці ні німці того не мають.... не кажучи про інших

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, в Канади більш нічого толкового не завалялося крім літаків?

13. medwedo berlogsoni

Трохи оффтопу.
    Гортаючи Шендеровича, натрапив на таке (грудень 2012 року! ):
    http://www.ej.ru/?a=note&id=12471

Може дійсно - уважніше придивлятися за Охлобистіним?

Стаття називається ОХЛОБЫСТИН КАК ЛАКМУСОВАЯ БУМАЖКА

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:bad:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Літаки Хорнет F18 по сьогоднішій день чомусь не зняті з озброєння ні у НАТО, ні у США, ні в багатьох інших країн альянсу.

Ви не уявляєте... для наших чиновників, відмити гроші - то таке витончене мистецтво...

Ну наприклад в даній ситуації:

Звернувся хтось з нашого МО до "коллєг" з Кремля, з якими служили, дружили, вчились.
    - Ваня, здесь Канада хохлам хочет подарить 30шт. F-18. Могу штопорнуть, но надо $500 000, 10% - твоих.

Ну як? Пропозиція має право на життя?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Миху, гуморески вам писати на цю тему. В вас багато матеріалу сі назбирало, замість Задорнова виступати.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Років 10 назад на нашій митниці випадок був.

Підїхало з Німеччини 10 шокових швидких на базі Фольксваген, повністю з обладнанням і 10 пожежних авто, теж з Німеччини.

Це німці безкоштовно прислали нам, як гуманітарку. Всім авто було біля 5 років отроду.

І що? приїхали... А хто буде розмитнювати? Хто заплатить бабло? Кляті німці не хочуть, наші чиновники - в кущі. Чим закінчилось? Машини розвернулися і до тилу - на Берлін.

Анекдот?

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мишко, то ви чим доробилися, ніяк не второпаю - митник чи банкір?

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Ой, це таке сумнівне задоволення :bad:

Тому, хто за ним приглядатися буде, треба молоко за шкідливість давати :)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не є держслужбовець, а банкіром був давно.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)