вибираємо велосипед

Discussion in 'Велодоріжка' started by MARTINI, Feb 6, 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

берить гибрида та не жалійте грошів, краще назбирати ніж взяти якесь хфе ... гадаю у Остерайхщі такі є змога купити щось хфайне ....

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

То оце?
    Österreicher Im Mak, Stubenring, Vienna, Austria

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

То він підмахує.
    Новий не варто брати, дешеві того не вартують. Файний більш менш від 500 євро.
    А найкраще під зиму за сотку -другу беушний по оголошеннях, який раніше тисячу другу коштував.... Але то на місці треба бути і моніторити.

4. IgorLvivM

Арте! Не можна чайників дурити!!! :ireful1:

Також схиляюсь до б/к.
    Єдине, думав може хтось щось знає про розпродажі в Європі роверів. Може би я якийсь, той що за 1000 Евро там купив в Оутлеті за 300. ;)

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Розпродажi можуть бути перед зимою, по лiтi.
    В офiц. магазинi всеодно аж так супер вигiдно не вiзьмете - за 300 можна взяти той, який 500, ну нехай 700 коштував. Мав на увазi, приватно з рук..... можна файно попасти, э люди, що не дуже рахуються, аби з рук сплавити, рiзна ситуацiя в людей. Але то на мiсцi монiторити треба, вишуковувати.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Я не впевнений, що отак сходу треба гібрид чи шоссер. На початок я б все ж радив звичайний гірський, на ньому добре і по місту і по селах їздити, він простий і невибагливий. А за якийсь час, 2-3 роки, зрозумієте що потрібно від ровера. Чи підходить той, чи його покращувати ліпшим навісним, чи міняти на інший тип. Якщо в першу чергу як транспортний засіб для пересування містом, то напевно є сенс сітібайк брати. Зручна вертикальна посадка, м"яке пружинисте сідло, багажник великий... А якщо суто для підтримання фізичної форми, поїхати покататись містом чи на природу, а тим більше, якщо ви фактично початківець, то я за гірський.

7. IgorLvivM

Висловіть, будь ласка, думку.

http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/velosiped-merida-matts-ID8mK8X.html#b3e60ecc4c

http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/velosiped-lombardo-ID7sOEt.html#c790eecb8e

http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie...ku-na-diskovih-galmah-ID7QxQD.html#c790eecb8e

І ще питання. Знаю, що ровери крадуть. Такого купляти не буду і за 100грн. Як перевірити продавця чи сам велосипед?

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Ще плюс питання - який легше в машину впхути? Але ще поїду до спеціаліста - обов'язково поспілкуюсь.

8. MARTINI

я пробував тільки гірські ровери пхати. Попередня машина була спорт-купе. Я складав всі крісла, включно із переднім правим, тоді знімав з ровера передне колесо і так його пакував. Зараз достатньо задні скласти, авто гольф-класу.

• Подобається Подобається x 1
  9. Guitarissimo

Guitarissimo Well-Known Member

Той велосипед, Команч з велоонлайну не купуйте..барахло.
    Краще бу брендовий, але з нормальною навіскою, яка просужить вам не один сезон...
    300 доларів то десь 2500-2600 орієнтовно..раджу докласти ше 600-700 грн і за 3200-3300 купите новий, надійний велосипед, що їздитиме вам років з 20...!
    Наприклад...http://www.velostyle.com.ua/134869.html
    Там ціна 3200...або цей....
    http://www.velostyle.com.ua/134865.html
    Взагалі 2800 коштує. Ідальний варіант!!!
    я б краще такий купив новий, аніж на 300-400 грн дешевший команч...

Сам 3 роки тому брав новий Трек і дуже задоволений, проїхав на ньому вже 9 000 км і ніяких поломок, окрім профілактики і змазування не було!
    Детальніше про трек і його поведінку під час мандрів, тут...http://velomax.com.ua/forum/index.php?showtopic=11718

Last edited: Jan 20, 2014
    • Подобається Подобається x 4
  10. MARTINI

я за перший, дискові гальма рішають. Трек - правильний перший ровер

• Подобається Подобається x 2
  11. Guitarissimo

Чесно не дуже аж так, ато залежно як і де їздити. але шоб довго не заморочуватись краще дійсно беріть з дисковими! варіант суперовий імхо.:)

12. IgorLvivM

MARTINI,
    Guitarissimo,
    Дякую!

13. artobstrel

звідтіля щось дриснуло - Ви на мене кидаєтесь? я купив собі нового Джаінта, у спеціялізовному магазині, коштував він мені 600 долярів - даю йому по повній програмі, сам важу не мало, але стрибаю з бордюрів, тараню машини випадково - вище вже писав - велік працює добре, якщо якесь скріпіння або щось починає не так крутитися йду до магазину і мені або безкоштовно або за 20 грн - підкрючують, раз на рік чи на два даю його за 150 грн на профілактику де його розбирають - змащують і т.і. мені таке подобається, звичайно якщо самі розбираєтесь то можна брати щось без сервісу ... я мав на увазі - Republik Österreich, якщо ж є можливість щось взяти б/у за бугром - то чому б і ні ...
    на тищу грн дорожче виходить з ними і чи так вони рішають? особливо з поглядом на надійність? є думка що "аналогові" тормози через не миттєвість гальмування краще гальмують, до речі тур де Франс і єже їздить на простих гальмах ...

14. Guitarissimo

Так на Тур де Франс на шосейниках їздять ультралегких, де зайві 50 грам - це проблема, а дискові гальма додають ше як мінімум 300-500грам...
    Тому, якщо є можливість і бажання, думаю краще брати дискові, тим більше якщо планується не міська експлуатація, а десь полями і бездоріжжям):)

15. artobstrel

16. IgorLvivM

Прикупив до машини такий девайс:

На разі, виділив йому окрему кімнату. З ліжком і ТВ.

Маю питання.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  17. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

А я от хочу поміняти свій 26" на 28", бо шосейник не для наших доріг.

18. shulika

shulika Member

Замовив таку няшу собі http://yourbike.com.ua/goods/comanche-niagara-cross/ Не прогадав за таку ціну? А то мені ще радили дотати 1000 і купити Specialized Crosstrail, але мені цей звиду сподобався. Просто ділюся радістю з вами, як прийде і зберу його, якщо не забуду зроблю фотки :dance2:

• Подобається Подобається x 2
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчора катався по Мижирірї на електророверку...То така класна штука,хочеш крутиш педалі, хочеш "газуєш" а Яник свою фазенду ніби спеціально придумав для таких поїздок. :))) Все для народу :tongue:

• Подобається Подобається x 4
  20. muravey

muravey Well-Known Member

честно говоря дороговато для такой комплектации, как по мне. Велосипед хорошего качества с оборудованием начального уровня и вибрейками должен стоить 3 - 3,5 тыс грн, тем более отечественного производства (если не ошибаюсь, Команчи - украинцы). Однако, если учитывать сезонное повышение цен + курс валюты, в которой закупается навесное оборудование - вполне ок!

Поздравляю с покупкой :drinks:

а де твій аватар? :)