Вибір віри.

Discussion in 'Релігії народів світу' started by harmony, Sep 24, 2008.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, не будьте наївним. Він нічого не каже. Він повторює те, що сказали брехуни-намазанці. А хто такий для них Ісус? Один з ангелів який десь там літає. І вони не вірять а Ісуса. Бо якби вірили то не теревенили б біліберди, не робили б з Ісуса брехуна.
    А він ясно сказав в історії про багача і Лазаря. І не тільки там. Наприклад, "не бійтесь тих, хто вбиває тіло, а душі не може вбити".
    А Павло "хочу розрішитися (померти) і бути з Христом". Петро - "незабаром маю залишити старіючий тент, як і сказав мені Господь". Хто це має залишити тент, тобто тіло? Адже згідно Рассела і намазанців, тент і був Петро. Баламути! Невже вони зовсім не мають Божого страху?

2. friz

friz Well-Known Member

НІ то не є засекречено тут Бог проявив мудрість. Бо якщо би ми знали строки то на землі був би хаос і беззаконня, люди робили б що захотіли знаючи що мають ще час.
    Ви читаєте то що я пишу? Притча не говорить про реальні події які відбулися.

3. friz

friz Well-Known Member

Звідки ви можете знати хто для мене Ісус?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А зераз на землі не хаос і беззаконня і люди не роблять що хочуть?

5. friz

friz Well-Known Member

Ні у нас є держави уряди міліція, вони підтримують хоч якись порядок.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А бог і Біблія тут до чого?

7. friz

friz Well-Known Member

Бог дає владу земним царям, а Біблія вчить нас жити з цими царями і розказує про звільнення від гріха і смерті.

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І Януковичу бог дав владу?

• Смішно Смішно x 1
  9. friz

friz Well-Known Member

Аякже.

10. Hase

Hase зайчик

Миху це ПРИДЧА! Порівняйте інші Ісусові придчи (деякі він сам пояснював), жодна з них не розумілась прямо, а лише образно.
    Крім того замітьте КОМУ він цю придчу розказував. Тобто КОГО він повчав, це грає також роль.
    не засекречено, просто часто люди виривають цитати з контексту, тоді ними крутити можна, як хоч.

11. Levko

Levko Well-Known Member

Не думаю, що це притча.
    У всіх інших притчах Ісус ніколи не вживав імен реальних людей.
    В притчах Він говорив- "один чоловік", "один самарянин", "один багач", "одна вдова"... і т.п., а тут Ісус називає конкретні імена Авраама, Лазаря...

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Hase, я не проти. Нехай то буде притча. Припустимо, що це притча.

Мене цікавить інше. От ви щиро вірите, що життя після смерті нема. Ось ви читаєте притчу, де Ісус каже, що багач помер, а після того, як він помер, він говорить, відчуває біль, думає... Вас це не коробить? Для чого Ісус використовує "неправду"? Щоб ви повірили?
    Розумієте, якщо я щось доводячи вам якусь думку, використаю щось таке, що не існує, що не є правдиве, то це допоможе вам повірити в мої слова? Навпаки!!! Це перше.

Друге, чи можете ви у Писанні знайти ще декілька, або один епізод, де є притча, в якій Ісус використовує "неправду"?

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бог дав людям свободу у 2004році. Але люди її не вберегли і по-суті знехтували. Якщо люди нехтують тим, що їм дав Бог, Бог допустив до влади Януковича. Люди своєю бездіяльність повністю цього заслужили.

Це як би ви купили дорогої ковбаси і дали бідному, а він взяв викинув її свиням. Тому свиня і прийшла до влади.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Переважна більшість богословів схиляються до думки, що це швидше правдива історія, в якій Христос дозволив нам заглянути в шпаринку по той бік смерті. А щодо Авраама він в іншому місці нагадав що той і зараз не є мертвий.
    Але припустимо це притча. Прогляньте всі притчі які нам розповів Ісус. Ви там щось знайдете подібне на Котигорошка чи бабу-ягу?
    Звичайно ні. Ніде казок Ісус не розповідав. Всі притчі 100% базувались на щоденному реальному життю.
    То чому йому заманулось, згідно єговістів, розповісти казку? А саме так вони трактують історію про Лазара і багатія.

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, у Письмі поняття живий і мервий може бути використано не так, як ми собі уявляємо. Людина може бути жива, але мертва, бо без віри. Згадайте вислів Ісуса: хай мертві хоронять мервих.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобто мусульмани і єговісти всі мертві?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

так виходить

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так виходить - смішно виходить, бо скоріш всього ваша конфесія значиться в їхніх аналогічних чорних списках. Мене ця тема завжди цікавила - люди різних рас і національностей визнають одяг один-одного, кухню, фольклор, мови, а богів один-одного ні за що не хочуть визнавати. Хоча на урочистих заходах муфтіїв, равинів і ксьондзів садять рядочком.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не шкодить.
    Починати варто з того, у що вони вірять. В Бога-Творця-Вседержителя? І якщо дослідити їх віру і виявиться, що ні, а таких буде чимало, то величезна частка людей вже відпаде у нашому з вами розумінні. А списки хай собі складають, хто заважає?

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й що?

а де твій аватар? :)