Українці в Англії, описані в першому дописі, це узагальнення не зовсім правильне. Є різні категорії людей: 1) Діаспора; 2) Заробітчани, які приїхали сюди 10-15 років тому (переважно мужчини); 3) Highly skilled migrants + випускники тутешніх університетів; 4) інші. Всіх одночасно можна побачити хіба на великі свята в церкві біля Bond Street, а так їх життя майже не перетинається. Я знайома з деякими людьми, які за 10 років проживання і далі не вивчили англійської мови... постійно нарікають, які англійці дурні і як тут все погано. Але додому повертатись не хочуть. З іншого боку, якщо людина вирішила жити в іншій країні, то адаптуватись треба і жити за місцевими правилами. Тоді жити набагато простіше
Мені б дуже хотілося побути іноді українкою з Велікобританії )) Та випити по чарці зі Стівеном Фраєм.
а він п'є? З його історією депресій, думаю - краще не треба Незважаючи, із задоволенням дивлюсь його передачі QI.
Ось читаю ваші пости і не можу зрозуміти , взагалі можна в Лондоні зустріти нормального українця ?))) А то тих що зустрів за перший місяць проживання були якимись "зашуганими" ... Хотілося б поспілкуватись з іншими українцями , які проживають тепер в Лондоні.
А от цікаво, як по Вашому виглядає нормальний українець в Лондоні? Бо в мене от тепер питання, чи я дійсно зашуганих ще не зустрічала чи й сама така, тому їх не ідентифікую
Доброго дня! Скажіть, прошу, якщо отримати візу в Англію на підставі однієї оферти праці, чи є можливість по певному часі змінити роботу? Чи є це легальним? Дякую
"Нормальний" - це буде єврей з Одеси. Українці всюди зашугані. А тоті шо на квартиру розжилися навпаки - самооцінка вище неба.
Моя сестра з чоловіком та сином живе у Лондоні 2 роки. Чоловік по роботі запросили на нове місце. Поїхали без остраху. Хочу англійску знав тільки він. Повертатися не збираються