На всех политических шоу выступала Бондаренко. Не надо тут сказки рассказывать, она была одним из главных спикеров партии регионов. Не знать об этом и не знать её в лицо - это верный признак кацапа, тут я с иудой полностью согласен.
А тепер покажу, що міг і відредагувати - я все закреслив, але залишив. Відмінність від вас прохоботів, що Ви ніколи не визнаєте своїх помилок. А бріхні просто замовчуєте. Он від Хомчина не доб"ємося стосовно Бірюкова. А від тебе, паря, що ти - з кацапстану.
Паря вважає, що я маю шість років пам"ятати цих двох регіональних підстилок в обличчя. У них і морди однакові, і короткі зачіски, і губи курячою гузкою, і політична орієнтація. Нічого індивідуально вираженого - ні в однієї, ні в іншої.
А тепер стежимо за руками: - ОПЗЖешники на чолі з Медведчуком їдуть в Москву зустрічатися з депутатами думи, Медведчук з Путіним. Заявляють про майбутній «прорив» і влада взагалі не вживає жодних заходів проти цих колаборантів; - паралельно Єрмак, голова офісу Зеленського, про щось домовляється в Мінську з путінським Козаком, внаслідок чого мавпи з «ДНР» під канонаду нових обстрілі російськими військами українмьких позицій кричать про прямі переговори. А цього давно добиваєттся Кремль; - міністр оборони нахабно бреше про «недосяжність» стандартів НАТО, даючи відповідні сигнали, а людина-Сивохо торочить про «внутрішній конфлікт»; - Слуги Зеленського у ВР реєструють законопроект щодо НАБУ, який теоретично може призвести до зриву безвізового режиму з ЄС внаслідок порушення угоди; - більшість населення зайняте коронавірусом і панічними закупами, і це ще економічна криза не вдарила як слід; - під антикорупційним судом силовики проводять максимально наближені до реальності навчання з розгону демонстрантів, точно як за рік до падіння режиму Януковича. Настрашити задумали, наївні мої? Отже, під шум паніки, готується злиття країни ворогу і йде випробовування основ для розвороту від євроатлантичної інтеграції, ще й з демонстрацією сили. Тільки щось мені здається, в їхньому Ростові вже можуть готуватися до прийому гостей. Володимир Ар'єв
Хомчин, так що там із знищенням російської ракетної установки під Пісками? Уже розібрався? Можеш сказати? Чи ще розбираєшся? І чому Бірюков не повідомив про цей успіх українських воїнів у себе на сторінці? Твоя думка?
Ты снова попался на лжи. Ты редактировал вот этот пост. Сначала там никакой картинки Лукаш не было. А когда я тебя поймал на лжи, ты побежал редактировать пост, добавляя в него фотографию Лукаш. И форум прекрасно сохранил факт редактирования. Для тех, кто не совсем понял, что произошло: Иуда написал много слов о том, что Лукаш активно выступала и не знать её может только кацап. Затем поставил фотографию Бондаренко. И продолжал гарцевать. Когда я его поймал на вранье, то он быстро добавил фотографию Лукаш и заявил, будто они на одно лицо. Но иуда допустил две ошибки: 1)Именно Бондаренко, а не Лукаш маячила на всех политических шоу и Бондаренко знали в лицо все. Слова об этом у иуды остались, а потом он представляет фотографию Лукаш. Но ведь Лукаш выступала в сотни раз реже Бондаренко. В итоге в исправленном варианте у иуды текст о Бондаренко и фотография Лукаш не сходятся по смыслу. 2) Если человек выступает очень часто и ты его знаешь, то ты не перепутаешь его ни с кем. Это кацап, который один раз видел Бондаренко, может её с кем-то перепутать, а житель Украины хорошо знает Бондаренко и не перепутает её ни с кем. В общем, иуда, ты снова попался на лжи. По твоим собственным словам ты самый настоящий кацап. Пусть это видят все, кому ты заливал в уши про меня. Сбылась пословица - не рой другому яму, сам в неё попадёшь. Ты всех подозревал в работе на Кремль, а сам попался на своих собственных словах.
Медведо, напомню, что чуть больше года назад, ВСУ применяли по сепарам в месяц порядка 10-12 ПТУРов.Падеж ватного скота просто зашкаливал, соотношение наших потерь с потерями дыровцев было от 1:6 до 1:9.И что сейчас, после "прорывов" Зелупенфюрера?
Я не про те. Я про те, чому Бірюков, з якого Хомчин черпає всяке брехливе лайно, не повідомляє про той успіх ЗСУ біля Пісків? Тобто, про три черги з автоматів, на яку українці не відповідали, він повідомив, а про знищення російської ракетної установки (навіть якщо це була унікальна на сьогоднішній день, як Ви сверджуєте, подія) не повідомив? Адже це був успіх: нові прилади, вислідили, коли сепари відходили, прицільно вдарили і знищили та не завдали шкоди мирному населенню. Зауважте, що я навіть не звертаю уваги на Вашу хамську лексику. Я просто хочу показати, що порохоботи замовчують невигідні їм факти та перекручують (брешуть) офіційні повідомлення (люди загинули в Пісках, а не стріляли в Богданівці, а вони це пов"язують)
Enigma News https://enigma.club/articles/chto-ty-govorish-sivokho-sirozha-vnutrenniy-konflikt Окей... Я тебе приведу несколько простых примеров «подтверждающих» твои слова про конечно же внутренний конфликт. Надеюсь ума хватит их прочитать?!
@Good man@ MayorMayor, а Вам важлива моя помилка, яку ви обидва смакуєте, а не відповідаєте на пряме питання стосовно брехуна Бірюкова. Щоб ви робили, якби я не помилився? Чому засунули язики в одне місце, коли я з наведенням карти та двох офіційних повідомлень МО тикнув Хомчина в його брехню? А Хомчин другу добу "перевіряє"?
Хомчин, Ви розібралися зі знищенням ракетної установки росіян під Пісками, як вчора обіцяли? Посилання дати на Вашу обіцянку?
View: https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3Glg7puXXrRXrobJfcYuzpJn2VF43T-KfJLMswnV63aZp44VLqDQCpVRg&v=Dit9dmTdoTo&t=1488
Що граматичні помилки вже нахуй нікому не цікаві? Так само чк і ти клсолапий. Скоро будеж пизджений як Сивохо согодні. Ви зелебоби вже дістали народ
Как громко звучит- "ракетная установка".Эта "установка" двумя пехотинцами переносится.На руках.Нет, я не против, чтобы падеж ватного скота рос.Но для этого надо не "просто перестать стрелять", а наращивать применение ПТУРов.Как это было раньше.По блиндажам и опорникам.По технике.По ЗУ и пулеметчикам.Плюс- арта по располаге и тем же опорникам.И арта не "через час", а сразу.Тем более, что контрбатарейные радары у ВСУ есть, а у сепарья нет.