Зате який ідеальний віслюк і як він і слуги народу вигідеі кремлю. Подіі останніх 9 місяців всередині краіни і зовні тому підтвердження
Тема Криму якось затихла, а тому я чергове свідчення того, що куди приходить Росія, там настає розруха (для Парсі прекладаю на російську - разруха) подаю тут. З російського ж, звичайно, сайта, на замовлення ФСБ, де я працюю на високооплачуваній посаді, про що уже знає Парася, але ще не знає, але скоро узнає Грім). Так от, що пише кримнашист Горний (а потім ще дивується про "камніснєба") Блоги / Александр Горный: SOS!!! В Крыму вчера произошла катастрофа мирового масштаба! Калінінградська область (Кенігсберг), Абхазія, Донбас, тепер Крим.
Нема очікуваногоо від Зеленського, ні у Кремля ( Нема капітуляції ), ні у порохоботів ( Не справдились прогнози, ні щодо Дня Захисника України, ні щодо паризького самміту ), хотіли би кращого, але що є, то є.
Там дуже кричали про міномети часів Порошенка. Тримайти БТР часів віслюка View: https://www.facebook.com/100000659128651/posts/3046635318701742/
А де зеоені смарклі? Вартий поваги крок держсекретаря США - вечірній візит до поранених українських воїнів і подяка їм. Показує пріоритети і справді щире партнерство. І ще важливий нюанс: Майк Помпео і в ГВКГ зайшов до храму ПЦУ. Що ще раз вказує на особливу підтримку Штатами української Помісної церкви. Державний секретар США Майк Помпео у рамках візиту до столиці України 31 січня відвідав поранених українських воїнів, які перебувають на лікуванні у травматологі... NOVYNARNIA.COM Держсекретар США Майк Помпео підтримав поранених воїнів у київському госпіталі. ФОТО Державний секретар США Майк Помпео у рамках візиту до столиці України 31 січня відвідав поранених українських воїнів, які перебувають на лікуванні у травматологі...
Тобто є зізнання, що і за часів Порошенка не було так ідеально? Чи знову тільки перевод стрілок на когось?
Так про міномети зрада лунала з кожноі праски як від тодішніх порохоботів так і від зраднюків-сьогоднішніх зелебобіків. Зараз зелебобіки з ротом наповненим зеленим гівном сидять мовчки, тільки порохоботики продовжують критикувати, але тепер це неможна робити, ато у віслючка дуже ранима душа
Чем обернулась надежда на халяву). То ли еще будет...захватчикам абсолютно не понятны эти его слюни об исторически памятных горках или кустарниках. Горному и всем крымнашистам хотелось российских зарплат и пенсий, украинской демократии и прав, ну и цен так же украинских. А на российские зарплаты явились тысячи понаехов, пришли русские цены, ментальность, дураки, проблемы и бесправие. Горка для него катастрофа...катастрофа куда шире.
Я у цьому відношенні згадую "Житіє Єфросінії Керсновської" (пошукайте і почитайте, якщо не читали). Через головы местных акул ::: Керсновская Е.А. - Сколько стоит человек. Т.1.Тетради 1,2 ::: Керсновская Евфросиния Антоновна ::: Воспоминания о ГУЛАГе :: База данных :: Авторы и тексты Вона була "поміщицею", тобто - не біднячкою, працювала фізично сама, але на сезон бувало наймала батраків. Коли в Бесарабію зайшла Радянська Армія, до неї зайшов представник нової влади, а вона саме об"їдені штурпаки від кукурудзи на горище закидала - паливо на зиму. Почав казати, що мовляв, ти - поміщиця, експлуататор. А вона поклала свою руку в мозолях на стіл і каже, а тепер покажи свою руку. Зрозуміло, що в комісара була рука пухка як у панянки. Виселили Фросю з її будинку. Вона каже, я візьму з собою сокиру і пилку і зароблятиму собі на хліб. Не пропаду. Але Ви хоч не ріжте лише оту свиню. То - племінна свиня, куплена в Англії, дуже цінна порода. Звичайно, ту свиню зарізали, був серпень місяць, м"ясо засмерділося, і потім собаки тягали те м"ясо і сало по селу. Це ще один штрих до "руського міру" Керсновская, Евфросиния Антоновна — Википедия
Я тільки закінчила товстенну книгу "Кас"ян Остудний" про те, що творили комісари в часи колективізації по селах. Зараз канікули, так я до 3-4 ранку, вже глаза вивалювались - не могла відірватись. Там все - і юмор, і зневіра, і праця, і кохання, і страшна історична правда - як партійні нероби викидали з хат людей, що все життя не покладали рук. З грудними дітьми на возі... Та і тягнулись дорогами до тих каторжних заводів. Так що все це я знаю. Та і Стельмаха "Кров людська-не водиця" читала, і "Тихий Дон" а як же. Сумно тільки таке читати і знати...Чим ми завинили перед богом.
Зрозуміло, що Ви - людина освічена. Я лише хотів порекомендувати, якщо Ви не читали, спогади Керсновської. Колись друкувалися в Огоньку, коли редактором став Коротич.
Денис @DDen911 1. Цікаво як з інфопростору зникли Штайнмаєр та Нормандія, закон про особливий статус та вибори. І не просто зник - похований під тонами інфоприводів та сміття. Я не спішу називати це спланованою технологією, та така історія дуже вигідна слугам - всі про все забули, ... 2. Аж раптом внесуть закон про вибори в Раду, наприклад. А громадське суспільство відволіклось на всіляких собак та платіжки за транспортування собак. Думаєте це ще не скоро? Вже за місяць-півтора має бути нова Нормандська зустріч, 3. Де погодять проведення виборів в ОРДЛО десь у жовтні-листопаді. Тож треба пам'ятати про стратегічні речі теж
Хомчин, так це ж Ви виклали десяток перепостів і карикатур про собак! Причому не де-небудь, а в темі про Зеленського. Це Ви відволікаєте громадкість - на собак, а мене - від вивчення турецької. Постукайте себе трохи по голові, щоб прояснилось, що собачки за двадцять тисяч гривень, за яких Ви раптом так стали заступатися, - не найголовніше в житті українців.