Уже пускають. Звинувачують європейців у расизмі, тому що європейці ставляться прихильніше до українських біженців, ніж до сирійських.
Вот и я о том же. Причем учтите, когда украина победит для них русские станут бедненькие и несчастненькие и их надо будет пожалеть. И наказать тех кто их сделал несчастными. Поэтому меньше болтайте , помните: все что вы скажете может быть использовано против вас
А хто вам сказав, що він без зброї? До речі, той )(уй, якого в Чернігові взяли, встиг одного діда пристрелити
а перед тим, доки він не приземлився, він, мабуть, шоколадки з літака розкидував - гум. допомогу, так би мовити... АГА?
Я думаю, що цим "козлам" досить постів і зараз, яких можна назбирати на російських каналах. Пости такого штибу: скинути на Київ бомбочку, зтерти його з лиця землі і т.д. і т.п. І якщо всі ці пости зібрати і відреагувати так, як треба, то завтра у кацапів не буде ні уряду, ні парламенту. Бо майже неможливо знайти в цьому колі такого кацапа, який би це не молов І таких кацапських 3,14здоболів якщо зібрати, то можна він Калінінграда до Владівастока живий ланцюг вистроїти. Так шо нехай оті "козли" прямо зараз і займаються ділом, а не соплі жують...
Оккупанты продвигаются на Донбассе "медленно и неравномерно": в США назвали причины Не смотря на массу оружия на 8 лет подготовки москали прогрызают оборону и продвигаются к границам регионов
Знаєш, що тебе дратує? Що я завжди молода, Що у мені досить сили, Розростаються жнива. Що у мене добрі діти, А не виродки твої, Мені добре зеленіти, То ж цвітуть мої лани. Знаєш, що тебе коробить? І чого лютуєш? Бо краса моя безсмертна, Хоч її паклюжиш, Бо душа моя співає, Ще й цілющі ріки, А твоя лиш загниває, І немає ліків. Знаєш, що тебе тривожить? Не дає заснути? Що у мене щедрі гості, І забаву чути! А у тебе мертва тиша, Лише п'яні крики, Не назвеш це чоловіком, Гріх з такими жити. Знаєш, що тебе так бісить? Що за тебе краща, Бо мене з малого віку, Мати вчила завжди! А ти в заздрощах зростала, Стала підла злюка, То ж на мене нападаєш, Як в степу зміюка. Тільки ти не врахувала, Що живу любов'ю, Скільки б ти не убивала, Не стечу я кров'ю, Із молитвами повстану, Стану ще гарніша, А тебе ця вічна вада, Все ж у люті знищить... Галина Крижанівська 27.04.2022р. Військова збірка
Пациент, ты хотя бы раз в жизни прислушайся к своим советам. Засунь свой язык в одно место и просто исчезни с форума нахрен.
Знамення Пресвятої Богородиці: історія, списки. Ікона Знамення Пресвятої Богородиці: в чому допомагає? Історія ікони Знамення Пресвятої Богородиці Інформація про ікону стала відомою ще з 12 століття. Саме тоді на Новгородській землі була страшна війна. Жителі міста кілька днів боролися з ворогом, але нічого не допомагало. Архієпископ протягом трьох днів молився Господу Богу і йому спало Знамення, наснилася Богородиця, яка сказала, що необхідно взяти ікону, обійти стіну міста тричі і прикріпити зображення Богородиці безпосередньо на стіну міста. Після цього почалася серйозна сутичка, противник потрапив в око Богородиці. Після цього багато воїни ворога почали сліпнути і повбивали один одного. Ворог залишив Новгород, а жителі міста здобули перемогу.
Я ж не казав, що я іконоборець, аби їх не шанувати, але мені вистачає моєї уяви, щоб не бути іконофілом та вірувати у ікони більше, ніж Богу. Може то не ікони мене заряджають, а я їх? )
Мне страшно умирать в ничто. Поэтому хочется верить что есть что то после смерти. Но знание истории и прагматизм убеждают меня в том что там ничего нет. И быть не может